Şimdi Ara

Bimcell Telefon açık olduğu halde kapalı gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bimcelle bugün vodafonedan geçiş yaptım.Diğer Turkcell kamu hattımdan arıyorum kapalı gösteriyor ne yapmam gerekiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kerimoz_33

Arkadaşlar Bimcelle bugün vodafonedan geçiş yaptım.Diğer Turkcell kamu hattımdan arıyorum kapalı gösteriyor ne yapmam gerekiyor

Bimcell hattını taktıysan normal olarak daha hat aktif olmamıştır.Vodafone hattını geri tak ve şu tarihte şu saatte hat taşıma işleminiz gerçekleşecektir mesajını bekle.Mesajın dediği saatte Bimcell hattını takabilirsin.Eğer Vodafone hattın takılı ise neden kapalı gösteriyor bende bilemeyeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

Arkadaşlar Bimcelle bugün vodafonedan geçiş yaptım.Diğer Turkcell kamu hattımdan arıyorum kapalı gösteriyor ne yapmam gerekiyor

Bimcell hattını taktıysan normal olarak daha hat aktif olmamıştır.Vodafone hattını geri tak ve şu tarihte şu saatte hat taşıma işleminiz gerçekleşecektir mesajını bekle.Mesajın dediği saatte Bimcell hattını takabilirsin.Eğer Vodafone hattın takılı ise neden kapalı gösteriyor bende bilemeyeceğim.

hocam aktif oldu bimcell full çekiyor ama arama yapmıyor balkona geçince arama yapıyor
  • bu durum avea ve aveaya bagli sanal operatorlerde gozlenen bir durum maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sım kartı telefondan çıkartıp Le Colaya sokup çıkartıcaksın :)

• Altyapısı Avea olduğu için normaldir. Tabi hat taşıma işlemi tamamen gerçekleştiyse. Avea kullanıcıları da aynı dertten muzdarip.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sword88

quote:

hocam aktif oldu bimcell full çekiyor ama arama yapmıyor balkona geçince arama yapıyor

Bugün geçiş yaptım dediğiniz için öyle söyledim.Sanırım geçiş tamamlandı anlamında söylemişsiniz.Bu sorun 2-3 yıl kadar önce Avea kullanıyorken bende de vardı.Vodafone'a geçtim.Bimcell çıkınca tekrar Avea'ya dönüş yaptım.Aylardır sıkıntı yaşamıyorum.Ancak forumda takip ettğim kadarıyla Avea'da bu sıkıntıyı yaşayanlar çok.Ben telefonu açıp kapatıyordum,geçiyordu sorun.Ancak sürekli tahammül edilecek birşey değil. bende dayanamayıp Vodafone'a geçmiştim.Umarım düzelir sorunun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sen 35 liralik avea akilli kamuya 17,5 lira veren kisi degil misin

• quote:

Orijinalden alıntı: karafaruk19

quote:

sen 35 liralik avea akilli kamuya 17,5 lira veren kisi degil misin

evet ama aveayı iptal ettirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

sım kartı telefondan çıkartıp Le Colaya sokup çıkartıcaksın :)

gülmekten karnıma ağrılar girdi.
  • Bimcelliyim, telefon tam çektiği halde ulaşamayanlar çok oluyor.
    Bu sorunun düzeleceği yok heralde...

• avea mhyi bilgilendirin, durumu anlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yns41

sım kartı telefondan çıkartıp Le Colaya sokup çıkartıcaksın :)

hocam Le Mandy olmazmı
  • Le cola fakan al full çeker garantili

Bu arada benimle 553 lp avea hattım var babam dğm günümde aldı yni 10 ağustos ta 1 gn önce 9ağustos taktım simi tlfona olmadı bi gun snra bime a101e gttm alşvrş yotım tlfonu açtım kpttım düzeldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.