Şimdi Ara

Bim Xbox 360 279 tl (bitti) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
432
Cevap
7
Favori
64.213
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Avrupa'da millet Ps4 VR kuyruğunda, biz de burda 10 yıllık tedavülden kalkmış Xbox kuyruğundayız. Kaldı ki onu bile alamadık bitirmişler :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu versiyonda kirma vs olayı tam net bilen varmı acaba 3-4 oyun yetse orjinal devam ederimde 11 yillik cihaz bu saatten sonra oyun basi 50-100 tl cok ucuz oyun var eyvallah ama dandik oyunlar gta 5 150tl yahu

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mihrali Bey -- 12 Şubat 2020; 17:47:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kol o kadarmış diyen arkadaşlar one kolu ile karışıtıryo rolabilir mi bunu ? zira 60-80 tl ye bulunabiliyor xbox 360 için tabi 150 olanı da var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 15 Şubat 2017; 22:39:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

quote:

Orijinalden alıntı: Baltali Ilah

quote:

Orijinalden alıntı: AshtonKutcher

Amerika'da ailesiyle yaşayan asgari ücretli bir kişi, bir aylık çalışmasıyla bunları alabiliyor.Bizler için üzülüyorum vallahiİnşallah bir gün bizde bu şekil bir alım gücüne sahip oluruz
    xbox one 1tb $ 265 15 https://www.amazon.com/Xbox-One-1TB-Console-Clancys-Division/dp/B01AHZUEQC/ref=sr_1_7?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172078&sr=1-7&keywords=xbox+one
    49 inç lg 4k tv$597.00 https://www.amazon.com/LG-Electronics-49UH6100-49-Inch-Ultra/dp/B01CF07ML2/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1487172169&sr=8-1&keywords=lg+49

yav he he o aile ,kira parasini veya mortgage'ini ,veya bilmem ne faturasini ,veya karinini doguracak parayi gokten topluyor ,maasini ise elektronige yatiriyor

Anlaşılan anlama güçlüğün var.
    <<ailesiyle yaşayan asgari ücretli>> yazıyor yukarıda.

Hemde bırak bu tür eziklikleri.Mortgagemiş faturaymış karnini doyuracak paraymış....Sanki Türkiye'de bunlar ücretsiz.
    Ne kadar kötülersen kötüle ,oradaki insanlar bizlerden daha iyi hayat yaşıyor.

Sen neyin kafasini yasiyorsun bilader ? neyi kotuluyorum ben ? hayir burda ezik ezik konusan sen misin benmiyim ,orda bedava yasiyorlar ya senin kafanla onu ima etmeye calisiyorum ama senin kafa duz kontak herhalde ,mars basmadi

• bim ürünlerni daha doğrusu bim açılışları takip etmekte fayda var ankara balgat bim açılışında 96 adet casper v3 aldım 249 tl den 350₺ den 2-3 saat sınra bozdurdum.

geçenlerde dikmen bim açılışında 100 adet lenovo vibe c aldım 250 den 370 den toptancıya sattım. orijinal casio saati 15₺ idi 30 adet ondan aldım 50/60 gitti

telefoncuyum şimdi bazıları yuh millete bıraksaydın vs diyecek ama ticaret bu. demem oki açılışlara dikkat edin karlı çıkarsınız.

• Pişman olupta aldığı fiyattan satmak isteyen varsa öm atabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

bim ürünlerni daha doğrusu bim açılışları takip etmekte fayda var ankara balgat bim açılışında 96 adet casper v3 aldım 249 tl den 350₺ den 2-3 saat sınra bozdurdum.

geçenlerde dikmen bim açılışında 100 adet lenovo vibe c aldım 250 den 370 den toptancıya sattım. orijinal casio saati 15₺ idi 30 adet ondan aldım 50/60 gitti

telefoncuyum şimdi bazıları yuh millete bıraksaydın vs diyecek ama ticaret bu. demem oki açılışlara dikkat edin karlı çıkarsınız.

bunu buraya yazmak da yürek ister helal olsun.

demek ki bim açılışlarını takip etmemize gerek kalmamış arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: congenial_boy

Avrupa'da millet Ps4 VR kuyruğunda, biz de burda 10 yıllık tedavülden kalkmış Xbox kuyruğundayız. Kaldı ki onu bile alamadık bitirmişler :D

3. Dünya ülkesinden normal manzaralar

• quote:

Orijinalden alıntı: akgolo

bim ürünlerni daha doğrusu bim açılışları takip etmekte fayda var ankara balgat bim açılışında 96 adet casper v3 aldım 249 tl den 350₺ den 2-3 saat sınra bozdurdum.

"ama ticaret bu" nun arkasına sığınmanız kendinizi rahatlatmak sadece. Bu tarz şeylerde bu malları sürenler büyük tüccarlar, kendi reklamlarını yapmak için bu fiyatlardan veriyorlar, veya stok eritmek için, bunu yaparken ana amaç bu cihazlara normal şartlarda erişim imkanı olmayan gariban insanların da ulaşabilmesi; siz 3-4 bin kar yapıyorsunuz ama yüzlerce insan o ürünü alamadığı için üzülüyor. Ticaret değil bu ticaretin kuralına uysanız o aldığınız yerlerin size 2 adetten fazla vermemesi lazım o cihazlardan. Gidersiniz malın distribütöründen o fiyata alıp sonra karla satarsınız, o ticarettir, perakende malı yüzlerce adette 1'e alıp daha sonra 3'e satmak ticaret ahlakında yok malesef ;) Yaparsınız yapmazsınız, kendi bileceğiniz iştir, fakat bunu burada yazıp da bir de "ticaret bu" demeniz sadece komik.

• congenial_boy C kullanıcısına yanıt
    Adamın kendi parası değerli çünkü. Kendi parasıyla 400 €'ya (Yani bize göre 400 Tl diyelim) gidip en son çıkanı alıyor. ps4 pro'yı 400 Tl'den alabildiğini düşünsene
  • akgolo kullanıcısına yanıt
    nickin başındaki ak herşeyi acikliyor

• MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    hocam bu fiyattan alıpta pişman olacak kimse olmaz bence.
  • tkblack kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi konsol kırılmıyor, online oynamak için devamlı gold hesabı gerekiyor, oyunlarıda çok ucuz değil. İlla ki zamanla yılacaklar ve satmaya başlayacaklar herşeyin bir sonu var
  • Hala mevcut mu konsol bimde

• 3 farklı BİM'e baktım; birindeki çalışan internette görmüş, diğerlerinin haberi yok. Arkadaş kendi mahallesindekine baktı, orada tükenmiş. Umarım ticari amaç gütmeyen insanlar almıştır yoksa hakkım kaldı. İlk konsolum olacaktı...

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaa93

ulan yine kaçırdık iyimi ps2 devam :D

bravo hocam ,ben de ps1 le yola devam
  • ReflexAction kullanıcısına yanıt
    bilgi için teşekkür ederim
  • Arkadaşlar daha cihaz elime geçmedi ama bunu alacam deyince abim sağolsun evinde yatmakta olan jtaglı xboxı bana vermeye karar verdi e aldım dedim ama olsun harddiskini buna tak 250 gbı ona tak kolu sıfırla diğerine ikinci eli koy aldığın fiyattan verç Elindeki cihaz güncellenmiş olur dedi e haklıda. Öyle yapmayı düşünüyorum almak isteyen olursa bu şartlarda bu cihazı maliyetinden geri vereceğim. Daha tam belli değil belki orjinal daha çok işimi görür bilemiyorum. Düşünenler pm

Edit: arkadaşlar dün sabbra nickli arkadaş vasıtası ile aldık 300 tl artı kargo parası kapalı kutu satacak olsam koyar sahibindene satarım veya eş dost akraba gözetirim. olmadı kapalı kutu derim öyle veririm. belirttiğim şekilde alacak arkadaşlar pm atsın. Kaybınız 250 gb ve ikinci el kola sahip olursunuz sadece sıfırdan farkı o olur. Harddsik garanti bozmaz çünkü takılıp sökülebilir haznesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acu540 -- 16 Şubat 2017; 10:57:26 >
  • acu540 A kullanıcısına yanıt
    Abi kardeş çok zekisiniz ama diğer insanlarda saf değil. Erzurum Xbox üretim merkezide mi bir tek orada ucuza satış yapılıyor illa ki yarın öbür gün başka illerde de Bimlere veya başka marketlere 279 bilemedin 349 liraya sıfırı tekrar gelir. 12 senedir bu konsolu almamışız, bir daha indirime girmesini mi bekleyemeyeceğiz 3-5 ay. Sıfır kutu açmanın tadı başka yoksa bunca yıl zaten giderdik ikinci elini bulurduk bir şekilde. Bence sen o kutuyu açmadan direk sat, yoksa ikinci el cihazı satacağım diye çok uğraşırsın.

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.