Yüzbaşı
17 Eylül 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 36 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar monitör alma arifesindeyim kafamda AOC G2460PF (144Hz-1ms-TN) modeli var.Fakat 60 Hz IPS de çok aklımı çeliyor. Yakın zamanda da ekran kartımı RX 480'e upgrade edicem o yüzden monitörün freesync'li olması önemli benim için.
Bütçem en fazla 1000 TL ve garanti sorun olmadığı sürece amazondan da alabilirim. Belirttiğim model 988 TL'ye geliyor ve Türkiyede geçerli olmak üzere 1 yıl garantisi var. Önerilerinizi bekliyorum (:
Bir sorum olucaktı Html’de şöyle bir işlem yaptırmam lazım

Çarpma işlemi için : Çarpma işlemi normal yapılıcak fakat bir alt satıra geçince basamak kaydırma işlemi olmıycak.

Toplama işlemi için: Rakamlar toplanıcak fakat elde olan değer bir sonraki basamağa aktarılmayacak.

Resim koydum umarım açıklayıcı olmuştur ama ciddi anlamda mantığım bitti soruda

Arkadaşlar öncelikle oyunum orjinal. Oyunu ve yamayı güncelledim fakat başlıkta da belirttiğim gibi görevler, altyazılar ,telefondaki yazılar vs. çoğu türkçe değil.
Aynı sorunu yaşayan ya da neden kaynaklandığını hakkın da var mı?
arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi Lg mobile support tool ile telefonu güncellemeye çalıştığımda %30da takılıyor ve bu hatayı alıyorum "upgrade stopped due to an error" altında da cihazı çıkarıp takın ve tekrar deneyin yazıyor.

telefonu şuan açamıyorum.sürücüler de yüklü ama bu hatayı alıyorum sürekli. yardımcı olabilecek biri var mı

arkadaşlar aynı anda telefonun ekranında da "image verifying failed" yazıyor.
acaba KDZ dosyası ile ilgili bi sıkıntı olabilir mi?
arkadaşlar dün bi tanıdıktan Acer'ın V3-571G modeli olan
Intel i7 3630QM 2,4GHZ (turbo ile 3.4)
16 GB Ram DDR3 1600
GT 730M Nvidia 4 GB
1 TB 5400Rpm HDD

kullanım amacım f2p oyunları oynamak ve internet deneyimi.. cihazı bi yakınımdan 900 TL'ye aldım sizce fiyat nasıl ? Cihazın 1 yıl daha garantisi de var.
öncelikle konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama arkadaşlar elimde FX-8350 ve MSI 990FXA-GD65 anakart var bunları satıp yerine INTEL i5 4670 (K değil) ve MSI Z87-G43 ikilisini almalı mıyım ?
bazı oyunlarda ani fps düşüşleri ve takılmalar oluyor (ekran kartı= Asus GTX 760) ve işlemcide o.c yok. Intel'e geçsem sorun çözülür mü?
Arkadaşlar konuyla alakalı değil biliyorum ama Tüm DonanımHaber ailesinin yeni yılı sağlık ve huzur dolu olması dileğiyle,nice mutlu senelere arkadaşlar...
arkadaşlar hafta sonu gamer mouse+klavye alıcam başlarda G103 düşünüyordum ama daha fazla makro atayabilme ve aydınlatmasından dolayı ibreyi G105'e çevirdim fakat G105'in de bileklik kısmı yok.şuana kadar hep bileklikli klavye kullandım acaba herhangi bir sorun yaşar mıyım merak ediyorum ? G103'ünde cezbeden tarafı fiyat ve bileklik kısmı. Size sormak istediğim G105 mi yoksa G103 mü? Benzer fiyatlarda tavsiye ürünlere de açığım...
arkadaşlar vatanda %30 indirim de varken 1 ay önce topladığım bilgisayara ssd almaya karar verdim. şimdilik şu iki ssd arasında kaldım

1)TRANSCEND 128GB 320 SERISI SATA 3.0 SSD (560MB OKUMA / 530MB YAZMA) --okuma ve yazma hızları çok iyi ama daha önce bu markayı hiç duymadım kullanan ve ya bilenler görüşlerini bildirirse çok memnun olurum

2)OCZ 128GB VERTEX 450 SERISI SATA 3.0 SSD (525MB OKUMA/290MB YAZMA) -- okuma yazma hızı TRANSCEND'e göre düşük ama ocz'nin kalitesi aklımı çeliyor.

Sizce 2 SSD'den hangisi almalıyım ? ikiside 222 TL, bu fiyata yakın alternatiflerde verirseniz onlara bakarım.
arkadaşlar sistemi toplayalı ortalama 3 hafta oldu ve işlemciyi biraz gıdıklayayım dedim ama msi control center'daki "cpu voltage" kısmını görünce işlemcinin voltajının çok yüksek olduğunu gördüm. Sizcede stok fx 8350 için bu voltaj çok fazla değil mi? işlemciyi 4.5 ghz'e çekmek istiyorum (soğutucum Hyper 212 Evo).Birde stok halde kullanmak istersem bu 1.48 olan voltajı düşürmemi önerir misiniz ?
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Steam
barisener
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 317
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 3.838 (Bu ay: 99)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 217 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.