Şimdi Ara

BİM Wireless Akıllı Lamba 65TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
60
Cevap
4
Favori
12.869
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsanların neler alacağına da karışmayı bıraksanız mı artık?
    Bir ürünün alınabilir olması için sadece temel ihtiyaçları mı karşılaması lazım?

Akıllı ev sistemleri artık çoğu eve yayılmaya çalışıyor. Türkiye gibi alım gücünün düşük olduğu ülkelerde de, bu tarz işlere heves edenler için güzel bir ürün bence.

İnsanlara harcayacağı parayı siz vermiyorsunuz, nereye harcayacaklarına da karışamazsınız.
  • BIM e bunlardan 3 tane geliyor. Hemen herkeste sanki bedavaymış gibi saldırıyor.

Aşağıda linki veriyorum böyle şeyler için bir birinizi ezmeyin.Hele hele BIM de böyle şeyler yapmayalım.

https://urun.n11.com/led-ampul/ledolet-smart-wifi-ritim-muzik-uyumlu-ve-renkli-9w-led-ampul-P421155409

• Evimde RGB Kumandalı Ledolet var, ışık seviyesi gayet yeterli, gözü yormuyor.

Tabii ki bulursanız uyguna Osram daha mantıklı.
  • 5 kişiyle kavga ederek aldım sadece kolum kırıldı. Teşekkürler bu fırsat için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı fiyata osram bulmak mümküm

• İnternetten çoğu kişi alışveriş yapmıyor. Ürün sorunlu olsa uğraş dur. Günlerce kargo bekle. Sorun çıkarsa 1 ay problem yaşa vs. Bim iade politikası çok çok daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.amazon.com.tr/Osram-De%C4%9Fi%C5%9Ftiren-Uzaktan-Kumandal%C4%B1-Ampul/dp/B073QT5KDD çok bilgim yok. Bu linkteki ürün, konudakiyle aynı işe yarayan bir ürün mü?

• quote:

Orijinalden alıntı: Scutigeromorpha

https://www.amazon.com.tr/Osram-De%C4%9Fi%C5%9Ftiren-Uzaktan-Kumandal%C4%B1-Ampul/dp/B073QT5KDD çok bilgim yok. Bu linkteki ürün, konudakiyle aynı işe yarayan bir ürün mü?

Sizin attığınız sadece kumandalı hocam ,

bimdeki wifi ile bağlanabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanhalim

Aynı fiyata osram bulmak mümküm

hb kampanyasıyla kişiye özel 29,90a gelmişti..2 adet almıştım keşke 5 tane alsaymışım çok memnun kaldım osramdan.

• Bu fiyata Osram olsa çok iyi olur. Kumandalı olanı da 30 TL'ye kadar alınabilir bence bulunursa Osram'ın.

• ders çalışmak için masa lambası önerecek var mı

• aslanhalim kullanıcısına yanıt

Başlıktakı ürünün muadili OSRAM da wireless mı ? Modelini paylaşabilirsen sevinirim.

• Telefondan ışığı açmak için appi var mı? yani pratik bi şekilde 2 saniyede ışıgı açıp kapatmak mümkün mü yoksa her defasında wifi'ye bağlayıp öyle mi açıp kapatıcaz? mesela ben eve geldigimde telefonum direk modeme baglanıyor buna baglanması için ben mi arayüze girip uğraşıcam? eğer öyleyse ÇÖP

• Osramda Wifi yok ayrıca Osram kesinlikle Osram değil çinli birilerine yaptırılmış Osram markası basılmış kalite olarak Osram ile alakası yok, ayrıca ışığı çok zayıf.

• quote:

Orijinalden alıntı: Roby

Başlıktakı ürünün muadili OSRAM da wireless mı ? Modelini paylaşabilirsen sevinirim.

Yok hocam wireless değil sadece kumandadan kontrol var osramda ben karıştırmışım

• quote:

Orijinalden alıntı: muhalif13

İnternetten çoğu kişi alışveriş yapmıyor. Ürün sorunlu olsa uğraş dur. Günlerce kargo bekle. Sorun çıkarsa 1 ay problem yaşa vs. Bim iade politikası çok çok daha iyi.

Şaka mı bu?

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Herkes bizim gibi internetten alış veriş yapmıyor. Son zamanlarda hep problemli alışverişlerim oldu. İade için kargoya gitmek kolay değil. Gelip almıyor hiç birisi. Ürün piyasaya göre hesaplı ve her yerde bulunuyor. Bim de iade politikası çok daha rahat.

Netteki muadilleri yerine fiyat olarak da hesaplı. Benim ev komple şerit yada spot led. Bana uymuyor zaten. Bana uyanlar hep çok pahalı. Bim de olsa rekabetten fiyatlar düşerdi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN

Telefondan ışığı açmak için appi var mı? yani pratik bi şekilde 2 saniyede ışıgı açıp kapatmak mümkün mü yoksa her defasında wifi'ye bağlayıp öyle mi açıp kapatıcaz? mesela ben eve geldigimde telefonum direk modeme baglanıyor buna baglanması için ben mi arayüze girip uğraşıcam? eğer öyleyse ÇÖP

Merak içindeyim.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.