abi link atar mısın sana zahmet çok çeşidi var, çok teşekkür ederim yanıtın içn |
BİM Wireless Akıllı Lamba 65TL (3. sayfa)

-
-
Bu yoruma marketler zincirinin sahibi bile güler sanırım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Ben bugün almayı düşünüyorum mağazadan. Islak mendili bile internetten alan birisi olarak evim de polosmart marka çok fazla eşya var ve daha bir sorun ile karşılaşmadım zaten çindeki ürünlere logo basan bir marka kendileri
Alma sebebim mağazadan güvenli vs değil diğer linki atılan ürünlerin güven vermemsi
Ayrıca Philips hue bile belli bir süre sonra bozulabiliyor en azından garanti konusunda muhatap bulabileceğimiz birinden almak daha iyi gibi geliyor bana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caseon -- 12 Mart 2021; 16:3:49 > -
ben aldım bir adet.her bime bir adet geliyor.wifi bağlantısı kolay. kitapçıkta uygulama ismi bulunuyor.beyaz ışık gayet yeterli ama diğer renkli ışıklar biraz cılız geldi bana. app den tek tuşla aç kapa yapılabiliyor. mobil netten ev dışındanda ışık kapatıp açılabiliyor. sese karşı da renk değişimi idare eder.
-
Anahtar hep açık kalmak mı zorunda -
Mecburen açık kalmasi gerekiyor -
Modeli hangisi acaba -
quote:
Orijinalden alıntı: SoeXLabi link atar mısın sana zahmet çok çeşidi var, çok teşekkür ederim yanıtın içn
Alıntıları Gösterhttps://www.avansas.com/masa-lambalari-c-44405
Ürün bu. İki vidalı yerden yukarı aşağı oynuyor, kafa kısmı da 360° sağa sola dönebiliyor. Tavana çevirip odayı da aydınlatabilirsin. Fiyat çoğu yerde benzer, ben mahalledeki elektrikçiden aldım, bir milyoncu tabir edilen yerlerde de mevcut, inceleyip alabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msunlu -- 13 Mart 2021; 0:30:33 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kötü işte bu baya -
bu lambanin amacı ney, evde parti vermek olsa, bu kadar dh 'li devamlı parti veriyor olamaz. tiktok videoları için mi ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
806 lümen, rgb ve uygulaması var. fiyatı çok iyi. eski xiaomi ampulüm bozulunca yenisini (1s) aldım geçenlerde. bundan haberim olsa bunu alırdım herhalde. rgb yi çok kullanmıyorum ama yattığım yerden ışığı kapatmak çok keyif veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arvelo -- 13 Mart 2021; 21:15:0 > -
Wifi var, müzikle senkronizasyon yapıyor, olmazsa olmazımız.. Eskiden köylerde büyüklerimiz de böyle ampul 💡 olmadan yaşayamazmis..
Yerinden kalkmadan ışığı da kapatıyorsun.. Hareketsizlikte bereket var zannediyoruz ya..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İnsanların neler alacağına da karışmayı bıraksanız mı artık?
Bir ürünün alınabilir olması için sadece temel ihtiyaçları mı karşılaması lazım?
Akıllı ev sistemleri artık çoğu eve yayılmaya çalışıyor. Türkiye gibi alım gücünün düşük olduğu ülkelerde de, bu tarz işlere heves edenler için güzel bir ürün bence.
İnsanlara harcayacağı parayı siz vermiyorsunuz, nereye harcayacaklarına da karışamazsınız. -
Detaylar için tekrar teşekkürler -
30 TL ydi yazın ne ara 65 tl oldu yuhh!!
-
alexa ve ya Google ile kontrol edilmeyene akıllı lamba demem
-
Geçtiğimiz gün Ledolet Wifi akıllı ampül aldmıştım. Elime yeni ulaştı. Ampülün Google Asistan ile bağlantısını kuramıyorum. Yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı?
Edit: Hallettim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 15 Mart 2021; 15:5:7 > -
verilen video 240p bunu ütü ile mi cekmis eleman acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X