Bim Simply Duracell Pil 4TL

-
-
bölgesel
-
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
çok iyimiş bravo yakmışsınız yine
-
Simply nin farkı nedir bilen varmı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
kullan at
Duracellin ucuz pili galiba, alkaline değil bence.
Hocam bu da kullan at
Duracell Basic Kalem Pil 4'lü AAamazon
Duracell Basic Kalem Pil 4'lü AAhttps://www.amazon.com.tr/dp/B006A72Y9M/ref=cm_sw_r_cp_api_fab_Qr0FFbPF0XDCY
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
3. kalite,yaramaz.🤨
F/P oranı yüksek, şarj aleti ile birlikte pil seti önerisi olan var mı?
-
F/P olarak bimde satılan Power-B pillerin iyi olduğunu duymuştum.
Bence de alt kalitedir, eh işte
f/p en iyisi bimdeki piller
-
6.5 TL ye indirmişlerdi aynısını 2 paket almıştım hafta içi. Demekki daha da indirdiler. Yarın Bi bakayım kaldıysa alayım
Arkadaşlar dikkat edin duracell pillersa son zamanlar sıkıntı var migrostan aldıgım 8li AA piller 1 hafta sonra akma yaptı.Xbox one s controller bozuldu oksitlenmeden.Duracelli aradım anlattım sorunun farkındayız dediler.Şikayetvara bakın anlarsınız.10 yıl akmaz denen piller 1 haftada akma yapıyor.
Belçika,Abd,Çin üretimlileri var ülkeye de 2. kalitesi geliyor uzun zamandır,konudaki de en kötüsü.Pazarlama yüzü,stratejileri oldukça fazla sadece.Sıradan çinko karbon pillere göre 10 kata kadar daha dayanıklı ifadesi zaten kullanım ömrünü değil raf ömrünü belirtiyor aslında kelime oyunu bir nevi.Bir de çinko pille alkalin pili karşılaştırmak saçmalığın daniskası,derdi ne yıllardır sıradan çinko karbon pille anlamadım.Bu ABD ürünleri hep tükettirme amaçlıdır zaten.Neyse,pilde Varta ve Gp iyidir.
-
quote:
Orijinalden alıntı: -frambuazBelçika,Abd,Çin üretimlileri var ülkeye de 2. kalitesi geliyor uzun zamandır,konudaki de en kötüsü.Pazarlama yüzü,stratejileri oldukça fazla sadece.Sıradan çinko karbon pillere göre 10 kata kadar daha dayanıklı ifadesi zaten kullanım ömrünü değil raf ömrünü belirtiyor aslında kelime oyunu bir nevi.Bir de çinko pille alkalin pili karşılaştırmak saçmalığın daniskası,derdi ne yıllardır sıradan çinko karbon pille anlamadım.Bu ABD ürünleri hep tükettirme amaçlıdır zaten.Neyse,pilde Varta ve Gp iyidir.
Hocam turbo Max serisi güzel değil mi ? Üstündeki şeyden ne kadar kaldığını da test edebiliyoruz
quote:
Orijinalden alıntı: -frambuazBelçika,Abd,Çin üretimlileri var ülkeye de 2. kalitesi geliyor uzun zamandır,konudaki de en kötüsü.Pazarlama yüzü,stratejileri oldukça fazla sadece.Sıradan çinko karbon pillere göre 10 kata kadar daha dayanıklı ifadesi zaten kullanım ömrünü değil raf ömrünü belirtiyor aslında kelime oyunu bir nevi.Bir de çinko pille alkalin pili karşılaştırmak saçmalığın daniskası,derdi ne yıllardır sıradan çinko karbon pille anlamadım.Bu ABD ürünleri hep tükettirme amaçlıdır zaten.Neyse,pilde Varta ve Gp iyidir.
Cihaz arızalanmışsa faturasını ve resmini felan atın dediler merkeze yollayacaklarmış ücret iadesi veya yeni ürün gönderiyoruz dedi.Bakalım ne yapacaklar.10 güne arayacaklarmış.
-
Bozulan kontrolcünün hesabını kim verecek? 900 lira olmuş sıfırı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi
- kiwi hava temizleyici
- nokia streaming box 8010
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- dijitsu buzdolabı alınır mı
- telegram indirim
- havadan su üreten cihaz fiyatı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X