Şimdi Ara

Bim Simply Duracell Pil 4TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.658
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bim Simply Duracell 4lü pil 4TL bölgesel olabilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• bölgesel

• Bim Simply Duracell Pil 4TL

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok iyimiş bravo yakmışsınız yine

• Simply nin farkı nedir bilen varmı

• A350-900 kullanıcısına yanıt

kullan at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • A350-900 kullanıcısına yanıt

Duracellin ucuz pili galiba, alkaline değil bence.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Hocam bu da kullan at
    Duracell Basic Kalem Pil 4'lü AA

• 3. kalite,yaramaz.🤨

• F/P oranı yüksek, şarj aleti ile birlikte pil seti önerisi olan var mı?

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    F/P olarak bimde satılan Power-B pillerin iyi olduğunu duymuştum.

• Bence de alt kalitedir, eh işte

• f/p en iyisi bimdeki piller

• alivyon A kullanıcısına yanıt

6.5 TL ye indirmişlerdi aynısını 2 paket almıştım hafta içi. Demekki daha da indirdiler. Yarın Bi bakayım kaldıysa alayım

• Arkadaşlar dikkat edin duracell pillersa son zamanlar sıkıntı var migrostan aldıgım 8li AA piller 1 hafta sonra akma yaptı.Xbox one s controller bozuldu oksitlenmeden.Duracelli aradım anlattım sorunun farkındayız dediler.Şikayetvara bakın anlarsınız.10 yıl akmaz denen piller 1 haftada akma yapıyor.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt

Belçika,Abd,Çin üretimlileri var ülkeye de 2. kalitesi geliyor uzun zamandır,konudaki de en kötüsü.Pazarlama yüzü,stratejileri oldukça fazla sadece.Sıradan çinko karbon pillere göre 10 kata kadar daha dayanıklı ifadesi zaten kullanım ömrünü değil raf ömrünü belirtiyor aslında kelime oyunu bir nevi.Bir de çinko pille alkalin pili karşılaştırmak saçmalığın daniskası,derdi ne yıllardır sıradan çinko karbon pille anlamadım.Bu ABD ürünleri hep tükettirme amaçlıdır zaten.Neyse,pilde Varta ve Gp iyidir.

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Belçika,Abd,Çin üretimlileri var ülkeye de 2. kalitesi geliyor uzun zamandır,konudaki de en kötüsü.Pazarlama yüzü,stratejileri oldukça fazla sadece.Sıradan çinko karbon pillere göre 10 kata kadar daha dayanıklı ifadesi zaten kullanım ömrünü değil raf ömrünü belirtiyor aslında kelime oyunu bir nevi.Bir de çinko pille alkalin pili karşılaştırmak saçmalığın daniskası,derdi ne yıllardır sıradan çinko karbon pille anlamadım.Bu ABD ürünleri hep tükettirme amaçlıdır zaten.Neyse,pilde Varta ve Gp iyidir.

Hocam turbo Max serisi güzel değil mi ? Üstündeki şeyden ne kadar kaldığını da test edebiliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: -frambuaz

Cihaz arızalanmışsa faturasını ve resmini felan atın dediler merkeze yollayacaklarmış ücret iadesi veya yeni ürün gönderiyoruz dedi.Bakalım ne yapacaklar.10 güne arayacaklarmış.

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bozulan kontrolcünün hesabını kim verecek? 900 lira olmuş sıfırı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.