Şimdi Ara

BİM ŞAMPİYON KOKOREÇ 7.90 TL 250 GRAM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
3
Favori
59.112
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İstanbul izmir tartismasina bende gireyim. Universitenin ilk yillari izmirden gelmisim. Kiz arkadasimla istiklaldeyiz kokorec konusu acildi nasil yemezsin oyle sahane boyle sahane ikna ettim balik pazarinin girisinde sampiyon mu gala mi ne var girdik ceyrek istedim. Gelen sey tamamen baharat ve domates sonra izmirde yedirdim de tekrar gercek kokoreci tanittim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hercul3367 H kullanıcısına yanıt
    Kasaba nasıl yaptırıyorsunuz?

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her İstanbul İzmir tartışmasında atladığınız bir şey var.

    Kokoreçin anavatanı Ankara'dır ve ikisiyle de alakası yoktur şahsen Ankara'da yediklerim en iyileriydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ankara cik aradan

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akhisarda(manisanın ilçesi) şiş kokoreç 6 lira tepsi de 4 lira. istanbulda domatesli biberli şeye ne yediğimi anlamadan 10 lira verdikten sonra bir daha hiç yemedim. İzmir Bornovada kokoreççi asım ustada yediğim uykuluk kokoreç karışımı atom şimdiye kadarki en iyisiydi. Akhisarda da yarım porsiyon kokoreç yarım porsiyon kelle üstüne de 2 dalak attırıp dörtmevsim gazoz eşliğinde yer 15 lira ödeyip ekmeksiz karnımı doyurmuş şekilde çıkarım. yolu düşenler akhisarda şenkardeşler ya da park kokoreçe izmirde de asım ustaya uğrasınlar.
  • Adam kokoreç yapıyo evde, rezil kokuyor diyor, ne kokmasını bekliyordunuz acaba . Yapmasını bilene tadıda on numara oluyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sarahaten

    Kasaba nasıl yaptırıyorsunuz?

    kasaptan (taneli bağırsak)alıp kendin yapıyorsun.
    mezbehaneden diyelim.
    küçük yerleşim yerlerinde veya köylerde kasap.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hercul3367 -- 4 Haziran 2017; 18:1:23 >
  • Geçen gün almıştım,döküm tavada pişirdim.olduğu gibi yağ,piştikten sonra geriye pek birşey kalmadı.kışın migrostan almıştım,o buna göre çok daha iyiydi.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tekkral34

    Her İstanbul İzmir tartışmasında atladığınız bir şey var.

    Kokoreçin anavatanı Ankara'dır ve ikisiyle de alakası yoktur şahsen Ankara'da yediklerim en iyileriydi.

    avokado mu anavatanı olsun? iyi yapan ustaysa, zonguldak'in köyünde de meşhurdur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tuncay altuntoprak

    A101 den almıştım. Yağ aşırı fazla. Evde iğrenç koktu. Mecburiyetten aldım Urfa da düzgün kokoreç yapan olmadığı için. Pakette koca koca yağlar var. Onların yarısını hiç tavaya atmamak lazım.

    çok boş bi yorum olmuş, aldığı nimete iğrenç kokuyor demesi bir de ... aynen olduğu gibi tavaya atın, bir domates bir biber doğrayıp 5 dakika pişirin, on numara oluyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son zamanlarda aldığım en kötü ürün(dü). A 101'e geldiğinde denemiştim. Şampiyon eğer böyle ürün satıyorsa millette ağız tadı da yok demek ki. Çok çok çok kötü; tadıyla da kokusuyla da.
  • Siz buralara gelin de, tandır da pişmiş kokoreç yiyin..ayrıca iyi yapılmış bir kokoreç bence sade yenmeli ki kokoreç yendiği belli olsun ..

    İftara daha iki saatten fazla var bana işkence yaptırmayın ..

    Neyse afiyet olsun cümleten ..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhan1500

    Siz buralara gelin de, tandır da pişmiş kokoreç yiyin..ayrıca iyi yapılmış bir kokoreç bence sade yenmeli ki kokoreç yendiği belli olsun ..

    İftara daha iki saatten fazla var bana işkence yaptırmayın ..

    Neyse afiyet olsun cümleten ..

    Hocam sizin oralar neresi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mahmut716


    quote:

    Orijinalden alıntı: tekkral34

    Her İstanbul İzmir tartışmasında atladığınız bir şey var.

    Kokoreçin anavatanı Ankara'dır ve ikisiyle de alakası yoktur şahsen Ankara'da yediklerim en iyileriydi.

    avokado mu anavatanı olsun? iyi yapan ustaysa, zonguldak'in köyünde de meşhurdur

    Sadece muhalefet olmak, yazmış olmak için yazan boş kişilerden birisin. Her konuda benzer yorumlar. Başka bir şey demeyeceğim.
  • Bizim burdaki BİMde 5.95 ama ben genede görüntüsünü beğenmedim ,çok yağlıydı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rockername2 kullanıcısına yanıt
    Nazilli Hocam..yukarıda bir arkadasın dediği gibi kokorecinin meşhurlugundan ziyade güzel yapan 1-2 yerimiz var ..harbiden güzel yapıyor..öyle baharatla boğup ne yediğinizi anlamayacak duruma sokmuyor sizi .

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Izmirde asim usta ve akin usta , ankarada pikolet ve abbas usta kokorec ustune tanimam . Sampiyon kokorec , kokoreccilerin yuz karasi. Hazir olarak dogranmis kokoreci pleytte isitip servis ediliyorlar. Kokorec dedigin kömur atesinde pismeli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • a101 den 2 kere aldım pişirdim yedim. Çok da lezzetli . En iyi yerlerde de kokoreç yedim. bence fena değil alınır ve yenir.
  • Kuzu kokoreç 60-70 ₺ dana kokoreç 30₺. Dışarıda satılan çoğu kokoreç dana etidir kuzu diye satılır. Bir şiş 2,5 - 3 kilo gelir. İmkanınız varsa benim gibi şiş olarak alın ve fırında pişirin



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi satanpist -- 5 Haziran 2017; 12:22:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün akşam 5.70 e inmiş Bim'de gördüm. 2 tane aldım. Saldırın beyler!
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.