Şimdi Ara

'BİM' odaklı led fener (FP Canavarı/Mükemmel ışık/SS'li/İnceleme)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
2
Favori
5.115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her hafta yaptığım gibi Cuma günü alışverişimi yapıp(1 soslu fıstık,1 litre teatone) alıp çıkacaktım.Girdim elimde teatone ve soslu fıstık bir baktım millet kutunun başına üşüşmüş fenerleri ayıklıyor.Bende deneme amaçlı bir tane alayım dedim.Odaklı falan güzel bir şeye benziyordu.Nitekim aldımda.Eve gidip çalıştırdığımda şok oldum.Fiyatı 4.90'lık bir ürün bu kadar kaliteli ışık veremezdi,imkansızdı!Bim yine kalitesini konuşturmuş,f/p ürününü hizmetimize sunmuştu,20 metre karşıdaki apartmana hiç bozmadan ışık veriyordu.O sırada babamı gördüm dedim yine kemküm edecek fenere para verdiğim için gördü tabi feneri kurcaladı falan hemen git arabaya,dükkana,eve'de al dedi.Gittim 3 tane daha kaptım Bundan sonra söz resimlerde;
    Kutu açılımı;
    Bim demiş ki;Bu DH'liler zaten tembel,kutuyu açmaya üşenirler.Bizde kutu koymayalım,hem enerjiden hem paradan tasarruf edelim.İşte bu nedenle kutu falan yok

Şöyle bir genel görünüş ve duruş

Odaklı hali,odaksız hali

Elimdeki fenerler;(Biri çalışmıyor,fişide kaybettim 5 lira çöpe gitti bu arada)

Odak olayı

Özetle parasını hakeden müthiş bir ürün olmuş.Hele odağı sonuna kadar açarsanız uzak mesafedeki nesneleri bile ışığın gücünü kaybetmeden görebiliyorsunuz.Yakın mesafede ise odaklanmamanız daha fazla alanı aydınlatmanızı sağlayacaktır,odaklanmamış haldeki performansı dahi takdire şayan.Kalite ise orta ile kötünün arasında,vasat olarak nitelendirebilmemiz mümkün.4 tane almıştım,bir tanesi bozuk çıktı Fişide kaybettim 5 lira çöpe gitti maalesef.Ufak boyutu,taşınabilirliği,performansı göz önüne alındığında 5 lirayı kesinlikle hakediyor diyebilirim
    Not:Resimleri Simage yapmadım.1000x750 boyutundalar zaten.Ortalama 200 KB civarı.Videoda çektim odak ile ilgili,fakat bir bölümde ifşa olmuşum,bu nedenle paylaşamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 1 Aralık 2012; 12:32:19 >

• Yarin alayim bir tane.Haber verdigin iyi olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yarın alayım bir tane
  • yarın yada pazar günü bende alayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: armstrong26

yarın yada pazar günü bende alayım.

Odak olayı çok iyi kesinlikle
  • El feneri degil mi neyini incelediniz bu kadar

• Alalım ne kadar inanmasamda 21 aralık ve ertesi için ise yarayabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

El feneri degil mi neyini incelediniz bu kadar

El feneri deyip geçemezsin ona!Bim getirdi onu uleeynn!Odağı bilem var!
  • bugün 2kere gittim fazla dikkatimi çekmedi keşke alsaydım..
  • Ütü Güzelmiş l
  • Bu aksam soslu mısır icetea ve cips almaya gittiğimde görmüstüm bi adet edindim kendime gerçekten çok güçlü bir ışığı var. Işığı hem dağıtmadan iletiyor hemde lazer gibi :D karanlıkta deneyin bi görürsünüz.
  • Kaç pille çalışıyo. İnce kalem pil mi yoksa normal kalem pil ile mi çalışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Dark Territory

Kaç pille çalışıyo. İnce kalem pil mi yoksa normal kalem pil ile mi çalışıyo

3 tane ince pil
  • O odaksız merdivene gif yapsan zookenli valla konuyu okuyanlar altına mıçar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kosünüs mü o

O odaksız merdivene gif yapsan zookenli valla konuyu okuyanlar altına mıçar.

Aynen denemek lazım

Bozuk olan el fenerinide onardım demin bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Silent Guardian -- 30 Kasım 2012; 23:57:48 >
  • yarın gidip alıyorum bi tane
  • Aynı özelliğe sahip olan başka bir modeli var hakmardan almıştım 4.95'e
  • akşam bakayım bi ne gelmiş diye gittim gözüme çarptı aldım hemen bi tane çok iyi yaa
  • Bugün işyerinde bir abi almış onun elinde gördüm hoşuma gitti.3 adet AAA pille çalışıyor.

• Yarin aliyorum

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.