Şimdi Ara

Bim Hamburger Köftesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
13.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Beyler Evde Hamburger Yapıcam yanında patates ve nugget de olacak tabi de Ben bu Bimdeki hamburger köftelerinin ne durumda oldugunu merak ettım deneyen varsa falan lezzet - kalite bakımından nasıldır

• her türlü bim
  • Ben denedim. Beğendim.
    Not: Hayatımda neredeyse hiç hazır hamburger yemedim. En son 5 sene önceydi galiba.
  • onunla uğraşacağına burger king den söyle gelsin.en azından tadı güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

onunla uğraşacağına burger king den söyle gelsin.en azından tadı güzel olur.

Hocam ben fast food restoranda çalısıyorum zincirden birisinde Kendim yapmak istiyorum hazırdan bıktım.
  • arkadaşlar hazır köftelere para vereceğinize kasaptan 300-400 gram az yağlı kıyma alıp , içeriğini kendinize göre hazırlayıp kendi köftenizi yapın.internette çok güzel tarifler var ve inanın yüz kat lezzetli oluyor.donmuş etten lezzet beklemeyin
  • yüzde 20 kuzu geri kalanı dan eti
  • Ben 2 kere denedim 2side hüsran.. Nugget falan al bence.
  • tadı iyi ama çok ince yaptığına değmiyor pizzası daha iyi
  • ekmek arası salam ye daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

arkadaşlar hazır köftelere para vereceğinize kasaptan 300-400 gram az yağlı kıyma alıp , içeriğini kendinize göre hazırlayıp kendi köftenizi yapın.internette çok güzel tarifler var ve inanın yüz kat lezzetli oluyor.donmuş etten lezzet beklemeyin

Link alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sandasian

quote:

Orijinalden alıntı: Kerasuslu

arkadaşlar hazır köftelere para vereceğinize kasaptan 300-400 gram az yağlı kıyma alıp , içeriğini kendinize göre hazırlayıp kendi köftenizi yapın.internette çok güzel tarifler var ve inanın yüz kat lezzetli oluyor.donmuş etten lezzet beklemeyin

Link alalım.

http://www.stargazete.com/pazar/yazar/aydan-ustkanat/hamburger-koftesi-iste-budur-84336.htm

http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=7250001&yazarid=123

• quote:

Orijinalden alıntı: NitroWar

onunla uğraşacağına burger king den söyle gelsin.en azından tadı güzel olur.

burger king den steakhouse söylediğini varsayarsak hemen hemen 15 liraya denk geliyor bimdeki hamburgerden alırsa yanında nugget falanda varmış zaten ekmeğiyle beraber 5.50 ye geliyor 3 tane hamburger yapsa çok rahat doyar ki 2 tane hamburger etide artar bimdeki hamburgeri tavsiye ederim gerçekten lezzetli
  • Nugget
  • mümkünse hamburger köfteni kendin yoğur. kasaptan kıyma al, harç yap pişir. hazır gıdaya ne olursa olsun güven olmaz.
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.