Bildirim
BİM e gelen sony kulaklık alınır mı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
up
yok mu bi bilen kullanan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aldım beyazını oldukça hoş
quote:
Orijinalden alıntı: Individual Red
Aldım beyazını oldukça hoş
ben de saat 9 da gittim
daha gelen kutulari acmamislardi
aldim ben de bi tane beyazindan,baslari iyi veriyo bence ;verdigim parayi haketti
size de hayirli olsun
Bir sure kullandim ve begenmedim.Kulaklik bir sure kullanimdan sonra kafanin tam tepe noktasinda agri yapiyor.konforundan dolayi tavsiye etmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: berdust80
Bir sure kullandim ve begenmedim.Kulaklik bir sure kullanimdan sonra kafanin tam tepe noktasinda agri yapiyor.konforundan dolayi tavsiye etmiyorum.
o kadar uzun sure kullanmadim bakalim ben de yazarim buraya
Bi kullanici ses boguklugundan sikayet etmis ama bilmiyorum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: karagece25
Bi kullanici ses boguklugundan sikayet etmis ama bilmiyorum.
ben memnunun hocam
samsung music uygulamasina zaten entegre bi ekolayzir var
ordan baslari az yukseltiyom,biraz boguk oluyo ama hosuma gidiyo,istersen tizleştirebiliyosun zaten ,pek bi eksi yani yok bence kulakligin ama uzun kullanimda ne olur bilmiyorum
Yazın ortasında bimden 30 yada 40 liraya aldım. 50 değildi eminim ama büyük ihtimalle 30 liraya almıştım. Baya pahalanmış. Kulaklığa gelirsek ilk kafa bantlı kulaklığım olduğundan çok bilgi veremeyebilirim ancak sesler biraz boğuk gibi. Ucuza aldığım için güzel geliyo bana
quote:
Orijinalden alıntı: emirhanardgn
Yazın ortasında bimden 30 yada 40 liraya aldım. 50 değildi eminim ama büyük ihtimalle 30 liraya almıştım. Baya pahalanmış. Kulaklığa gelirsek ilk kafa bantlı kulaklığım olduğundan çok bilgi veremeyebilirim ancak sesler biraz boğuk gibi. Ucuza aldığım için güzel geliyo bana
fiyatlar artmistir
mesela ben de yillar önce 25 liraya philips in şu kocaman kulakligi var ya internet kafelerde olurdu hani onu almistim
gecenler media markt da 75 liraydi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X