Şimdi Ara

Bim'e Gelecek Olan Lifemax Direksiyon Seti Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bim'e gelecek olan Lifemax direksiyon seti hakkında düşünceleriniz ? 59 Liraya satışa sunulacakmış

Almayı düşünen araştıran falan var mı ?

http://www.bim.com.tr/aktuel-urunler/ya.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerrjo1 -- 29 Ağustos 2012; 21:47:08 >

• 59 tl ye daha kaliteli şeyler olduğuna eminim. Gittigidiyor a falan bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hay sizin biminize..
  • Valla baktım da ortalama 90-100 lira civarında baktığım direksiyonlar, 59 liraya görünce şaşırdım bi araştırayım dedim.
  • Debriyajı bile yok, çöp.
  • şu dandik snopy'lerden daha iyidir herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Einstein

Debriyajı bile yok, çöp.

Debriyaj bi logitechte görmüştüm o da 1.000 tl idi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Keyif almak ve biraz kalite olmasını isterseniz üzerine 100 TL daha ekleyip ikinci el bölümünü gezin. Temiz, garantili bir Logitech Driving Force GT bulun 150 TL'ye. 8 katı fazla haz alırsınız ve kaliteli olur. 10-60 TL arası joystick ile H-Shifter'da yaptımı tadından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wadjet -- 29 Ağustos 2012; 22:05:17 >
  • Bu seti almayın en fazla 2 kere oynar kenara atarsınız. Zaten direksiyon satın alacaksanız simulasyon oynamanız gerkemekte. Direksiyon ile NFS oynamayı planlıyorsanız çok yanlış yoldasınız :)
  • Yok uzun yol tır şoförlüğüne başlayacaktım berlin-köln arası falan. Bir tane daha buldum hepsiburada'da piranha marka bu nasıl ki acep.

http://www.hepsiburada.com/liste/piranha-lotus-ps3pc-uyumlu-titresimli-oyun-direksiyonu/productDetails.aspx?productId=oyunpir984841&categoryId=1200698&SKU=OYUNPIR984841
  • bunun için kapısında sabahlarım be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -apu- -- 29 Ağustos 2012; 22:20:39 >
  • Bence Alışveriş merkezlerindeki mağazalara bak 30 liraya iyi direksiyonlar var zaten boy boy sıralıyolar seçip beğenip alırsın (elektro world-vatan computer-bimeks) gibi mağazalarda direksiyon reyonu var kendine uygun olanı alırsın. Bide bu ucuz direksiyonlara vites diye çıtçıtlı bi kol koymuşlar sadece ileri geri hareket ediyor o nasıl vitesse..Millet debriyaj yok demiş debriyajlı olanda 900 liradan aşağı değil yani Logitech'in var araba vitesi gibi hareket ediyor ve debriyajlı 900 lira. Al 30 liraya gazlı-frenli-vitesli bi direksiyon bıkana kadar oyna zaten 2 gün sonra kaldırır köşeye koyarsın. 60 lira fazla bence o direksiyona.

• Bosuna para vermeyin emin olun arkadaslarin dedigi gibi 2 gun sonra kenarda bos bos durcak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.