Şimdi Ara

BiM'den Aldığı 30 Liralık Uzaktan Kumandalı 3 Kanallı Helikopterin 2 Gün Sonra Pert Olmasıyla Mağdur Olanlar Kulübü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• B The Time Lord
    B Sosisli Süt [ikili kombo yapmış]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Time Lord -- 30 Eylül 2012; 2:49:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Onun konusu vardı. Söylemiştik almaya değmez diye
  • Markası ne LeCopter mii
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerimoz_33

Markası ne LeCopter mii

Helicopter

• o helikopter bauhaus da 53 liraydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

o helikopter bauhaus da 53 liraydı

• Ekle hatta cifte kaziklanmis uye olarak ekle, 2 tane almistim o hevesle ikiside ayni gunde PERT!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Ekle hatta cifte kaziklanmis uye olarak ekle, 2 tane almistim o hevesle ikiside ayni gunde PERT!

• Siz bim den alış veriş yapmaya devam edin, ucuz diye alıyorsunuz sonra olanlar oluyor 3 kuruş daha fazla para verin adam gibi bir şey alın daha sağlam olur. Boşuna da trollemeye kalkmayın gerçekleri söylüyorum her konuda dh zenginlerden oluşuyor diyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sosisli Süt

Ekle hatta cifte kaziklanmis uye olarak ekle, 2 tane almistim o hevesle ikiside ayni gunde PERT!

Ekledim.

NOT:

• quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Siz bim den alış veriş yapmaya devam edin, ucuz diye alıyorsunuz sonra olanlar oluyor 3 kuruş daha fazla para verin adam gibi bir şey alın daha sağlam olur. Boşuna da trollemeye kalkmayın gerçekleri söylüyorum her konuda dh zenginlerden oluşuyor diyorsunuz.

İnanç bey o kadar zengin değiliz

• quote:

Orijinalden alıntı: The Time Lord

quote:

Orijinalden alıntı: -Pisagor-

Siz bim den alış veriş yapmaya devam edin, ucuz diye alıyorsunuz sonra olanlar oluyor 3 kuruş daha fazla para verin adam gibi bir şey alın daha sağlam olur. Boşuna da trollemeye kalkmayın gerçekleri söylüyorum her konuda dh zenginlerden oluşuyor diyorsunuz.

İnanç bey o kadar zengin değiliz

Abicim bak bir ürün alacak iseniz piyasasını araştırın indirimleri kollayın nerede uygun fiyata kaliteli bir şey var ise çökün hemen. Bak 200 liraya full hd 22" asus marka led lcd ekran aldım vatan dan şimdi fiyatı 450 lira.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.