Şimdi Ara

bim'deki ''le cola''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bimdeki kutu le coladan içen varmı tadı aynı coca cola gibi çok ciddiyim yanlız kutu ve soğuk olacak

• efsane
  • hava 30 santigrat derecedeyken yokusu cıkarken baygınlık gecirecekken bi market gördüm gidip icecek bişey alıyım dedim 1 tane le cola bide le portamıdır nedir ondan aldım cıktım açtım hemen le colayı o an su bile icsem baba zembem suyu gibi gelir cünki sıcaktan bayılmak üzereydim ve yorgundum ama yok abi iğrenç bi tadı var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozantaküs

hava 30 santigrat derecedeyken yokusu cıkarken baygınlık gecirecekken bi market gördüm gidip icecek bişey alıyım dedim 1 tane le cola bide le portamıdır nedir ondan aldım cıktım açtım hemen le colayı o an su bile icsem baba zembem suyu gibi gelir cünki sıcaktan bayılmak üzereydim ve yorgundum ama yok abi iğrenç bi tadı var

yanlız yanlış olmasın markette satılmıyor sadece bimde sen kristal cola içmişsindir yada serap görmüşsündür o sıcakta le colaya laf yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: next-urla

quote:

hava 30 santigrat derecedeyken yokusu cıkarken baygınlık gecirecekken bi market gördüm gidip icecek bişey alıyım dedim 1 tane le cola bide le portamıdır nedir ondan aldım cıktım açtım hemen le colayı o an su bile icsem baba zembem suyu gibi gelir cünki sıcaktan bayılmak üzereydim ve yorgundum ama yok abi iğrenç bi tadı var

yanlız yanlış olmasın markette satılmıyor sadece bimde sen kristal cola içmişsindir yada serap görmüşsündür o sıcakta le colaya laf yok

abi bim market degilmi marketten kastım bim di

• quote:

quote:

pardon yazmışsın görmedim

• quote:

quote:

quote:

pardon yazmışsın görmedim

Alıntıları Göster
    Biraz daha asitli gibi bence.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİM'İ SOYDUM [SS'li]
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: fernsehn

Biraz daha asitli gibi bence.

kezzap var ondan daha yakıcı tadı var.
  • quote:

bimdeki kutu le coladan içen varmı tadı aynı coca cola gibi çok ciddiyim yanlız kutu ve soğuk olacak

+1
    aslında tam coca cola vermemelte ama tadı iyi bence...
    şişeleri berbat.sanki içine böcek ilacı komuşlar da içiyormuş gibi hissediyorum...

kim ne derse desin BIM 4EVAHH!!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vurdulu kırdılı film

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    le cola harbi güzel
    not: ciddiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: whitelake

le cola harbi güzel
    not: ciddiyim

Alıntıları Göster
    Sen Konusu Kapatılan Çocuk Değilmisin
  • quote:

ilkokulluya bak sen
  • Dedem tuz ruhu olarak kullaniyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Dedem tuz ruhu olarak kullaniyor
    Le Cola kraldır,her zaman öğrencinin dostdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiqeCaLe

Le Cola kraldır,her zaman öğrencinin dostdur.

Alıntıları Göster
    tadını bilmiyorum da güldaldan daha etkili temizlik işlerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mekkanik

tadını bilmiyorum da güldaldan daha etkili temizlik işlerinde

Alıntıları Göster
    Güzeldir Le Cola.Yada bana farklı gelmiyor.Markası ne olursa olsun kolayı içerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRangulity

Güzeldir Le Cola.Yada bana farklı gelmiyor.Markası ne olursa olsun kolayı içerim.

Alıntıları Göster
    6-7 yıl önce çok güzel tadı vardı şimdilerde rezalet. Yine de kutu olanı idare ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coder61

6-7 yıl önce çok güzel tadı vardı şimdilerde rezalet. Yine de kutu olanı idare ediyor.

Alıntıları Göster
    L
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOCOO

L

Alıntıları Göster
    çok arkadaşım burun kıvırıyordu le colaya alıştırdım hepsini şimdi gidip kendileri alıyorlar önyargı tamamen burda kötü diyenlerin çoğu içmemiştir.
  • Fakir misiniz le colanın tadı yoktur, iğrenç bir sıvıdır. Kola içmeye parası olmayan le cola içiyor, yazık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.