Şimdi Ara

BİM'DE ÇALIŞMAYA BAŞLADIM SORULARI ALAYIM !GÜNCELLEME 6 AY ÇALIŞTIKTAN SONRA İŞTEN ÇIKTIM (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
12
Favori
75.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Valla çok iyi 750 tl öğrenci için bulunmaz hint kumaşı
  • Bana fiyat korsanligi yaparmisin excell olarak fiyat bilgisi lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Niye bu dolabı yok lan. Fakirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Laz

quote:

Orijinalden alıntı: king0653

bim a101 şok ws var buralarda ama şokda içki satışı var aralarındaki fark bu o yüzden şoka pek girmem

Bim güzel ya çalıştığım için demiyorum müşteri gözüyle bile çok rahat bi yer. Kendini evinde gibi rahat hissediyirsun :)

Yanlisin var hocam sokta icki satisi yok. Şoklar yildiz holding bunyesine gecti icki satisi hicbi magazasinda yok. Nerdenmi biliyorun cunku sokta calisiyorum

Ayrica hocam 750tl alicagina eminmisin bence o senin alicagin brut rakamdir net maas 500-550 civari biseydir full time personel bile asgari ucretle basliyo sonucta. Sektorun en bonköru migros bile okadar vermiyor . Soktada mesela anlasma imzalarkan brut 1021 liraa alicaksin dedi adam ama elimize gecen para 803 tl.

• Mr.Laz kullanıcısına yanıt
    Kardeş bende mesela başvursam çalışabilirmiyim 4 gün 6 saat öğrencilik durumu var yoksa herkez kaç saat çalışıyorsa sende öylemi çalışıyosun 750 TL iyi para sıkıntı olmaz ? başvurayımmı
  • hemen soruyorum 1 dk
  • Hakmar,Bim fiyat olarak birbirine yakın ve güzel zincir mağazalar.A101 biraz pahalı geldi.

Not:Bildiğim kadarı ile Şok Mağazalarını Ülker grubu satın aldı.İçki satışı olmaması lazım.
    Bir gazetede okuduğum kadarı ile Ülker yöneticisi yurtdışında alkollü ürün sattıklarını Godiva dan bahsediyor.Ama şokta olmadığını onunda kültür meselesi olduğu türünden bir haber vardı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RedlighTR

Hangi ilde çalışıyorsunuz ? ve mağazanın semti nerde birde son kullanma tarih kontrolü yapıyormusunuz

İstanbul/Kağıthane'de çalışıyorum. Her kaşma son kullanma tarihleri kontrol edilir özellikle meyve-sebze, ekmek, tavuk kıyma gibi ürünlerde.

Kardeş her yerde bim var :D :D @Beyinsiz Adam

oha gültepedemisin talatpaşadamı? Benim evin 1apartman ötesinde bim var. Gidip çalışşammı acaba beni alırlarmıki lan :(

• quote:

Orijinalden alıntı: PeerNet*

hemen soruyorum 1 dk

• Marketten bir şeyler aşırtsak kızar mısın

Arkadaş bunu yaptı, yakalandı bir güzel azar işitti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

son kullanma tarihi geçmemiş mercimek aldım bimden ama bozuk çıktı bocük gibi şeyler vardı içinden
    kaç yıllıktı kim bilir
    hepsi mi böyle yoksa şansımdan mı böyle denk geldi

hemen yılbaşı piyango bileti al şansına çıkmış bim bu konuda çok dikkatli ve duyarlı.
  • Bime arac temizlik seti geldi aldim daha kullanamadim malum kis ayinda onun disinda usb coklayici ve mause gelmisti usendigimden mavi veya teknosadan almadim bimden aldim arkadaş usb coklama bozuk bozuk zor calisiyor mause desen topu bozuldu sanirim bimdeydi sufle o cok iyi yav iyi satis yapiyomu o ? Kutusu 3 tl 2 tane oluyordu sanirim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: daxtor55

Bime her gidişimde kasiyer mutlaka hoşgeldiniz diyor.Ondan bana sıcak geliyor Bim.Bu olay her Bimde var mı?Zorunluluk mu hoşgeldiniz demek?Diğer marketlerde bön bön bakıyorlar.

Zorunluluk değil sıcak davranmak için söylenir :)

Zorunluluk.Kasiyer prosedürü öyle çünkü.Eger bölge sorumlusu seni izleyip uymadığını görürse sert uyarır,en azından bizim bölge bimleri böyleydi.Konuya gelirsek bimin çalışma standartları berbattır.Tabi bizim gibi 6 kişilik magazada 3 kişi çalışmıyorsanız ve full time degilseniz bilemem.Hayatımın en berbat 3 ayı bim de geçti.Müşteriler kasa ve poşette sorun çikarır,sorumlu sana patlar.Tabi bu bizim bimdeydi neyse ki kurtuldum ve ben hiçbir zaman tam saatinde çıkamadım ve dinlenmeleri kullanamadım+ramazandı.

• quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

Bırak ta müzik çalmasın , sinir olurum alışveriş yaparken mıy mıy mıy müzikler.BİM sessiz sakin insan içeri girince huzur buluyor.

Bu arada 750 TL brüttür büyük ihtimalle.O kadar para vermezler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tek Kural Ahmet Kural -- 23 Aralık 2013; 3:30:50 >
  • Calistigin magaza ortalama ne kadar ciro yapiyor?

• 750 lira vereceklerini sanmıyorum. 500 lira verirlerse şükret.
  • Sizinkiler bana neden deb 1 poşeti fazla görüyo bi gıcığı mı var?

• bi insan kimliğini afişe eder mi ya, adam sorumlusunun adına kadar söylemiş. Yapma böyle toy hareketler, senin zararına olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oGuxXx*

neden girişte iki kapısı var ayrıca içerde niçin müzik çalmıyor

Oda isi kacmasin diye. Mesela 1 kapi olsa kapi acilinca isi direk disari kacar. Anlayacagin tasarruf icin.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.