e bu ben hocam çok nazik bi şekilde kolay gelsin merhaba falan diyorum, ama onu görmek için gittigim belli oluyor sanırım. sakız çikolata alıp çıkıyorum hep :d |
|

1 Mobil
e bu ben hocam çok nazik bi şekilde kolay gelsin merhaba falan diyorum, ama onu görmek için gittigim belli oluyor sanırım. sakız çikolata alıp çıkıyorum hep :d |
|
Herkesin merak ettiği soruları sorayım kasiyer kızlara yürüyolar mı, nasıl yürüyolar, başarılı olanlar nasıl yürüyor? |
|
|
|
|
|
|
Zamdan sonra yemek + yol dahil 3500 olacak doğru mu anladım |
|
Intel Core i7-8700K / Asus Prime Z370-A / Radeon R9 380X OC Nitro Dual-X / G.SKILL TridentZ (2X8GB) 3000Mhz RGB / Samsung 960evo 250GB / Iceberg 240mm Sıvı Soğutma RGB / Toshiba P300 2TB / Thermaltake 750W 80 Plus Gold RGB / Hypnos Gaming Kasa RGB / Viewsonic XG2402 1 MS 144hz Gaming Monitör / AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz 2.Monitör /
Sigorta Teknik Operasyon Uzmanı |
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Göreve yeni baslayan bin türlü aşamadan gecen kimsenin hayatında belki de ziyaret dahi etmek istemeyeceği bir dag köyünde çalışan bir öğretmenin aldigi maasi düşününce maaşınız hic de fena değil her şeyden önce bu kadar duruma bu kadar gerçekçi yaklasmaniz takdir edilesi Bimde devam etmeyi düşünüyorsanız umarım güzel yerlere gelirsiniz . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
size cikolata mevzusunda yazdim gerisi ustteki arkadasa cevap :) burada bimi hakli gormek imkansiz. biz bile isteye ne fazla ne de eksik cikariyoruz. fazlasini ha bim almis ha ms almis benim icin ayni sey. adaletli olmasi icin kasiyerin fazlasi eksigine sayilmalidir. neyse bana eski gunleri hatirlattin hocam :) iyi calismalar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Bim halka açık bir şirket olduğu için karını kamuya açıklıyor. Tüm masraflar çıktıktan sonra net karı yaklaşık % 3 civarında oluyor bimin. (Son 1 yıl 1,781 milyar tl) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kasiyerlik basit mi? Hani şu para üstü ayarlama falan? |
|
Bazı ürünlere toplu halde indirim geliyor ayda bir veya iki ayda bir. Bu indirimler genelde %50 civarı oluyor. Bunun bir tarihi varmı, her ayın belirli günleri vs gibi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|