Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
7
Favori
78.429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
34 oy
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Sürekli gelip giderek selam versin kolay gelsin diyerek ürün yeri sorarak ürün hakkında bişeyler sorarak falan olabilir :) ama ilk tavsiyem sürekli gidip gelerek kolay gelsin dileyerek kendinizi göstermeniz. Mağazaya bi çocuk geliyodu bizim kızların dibi düşüyodu güzel üsluplu kolay gelsin dileyen güler yüzlü bi insandı her zaman baştacıdır güleryüzlü insan ha bu arada tavsiyelerim her kıza böyle yaklaşmandır yani bunun bimle alakası yok 😂

e bu ben hocam çok nazik bi şekilde kolay gelsin merhaba falan diyorum, ama onu görmek için gittigim belli oluyor sanırım. sakız çikolata alıp çıkıyorum hep :d

• zwanzig kullanıcısına yanıt
    Personelim ben yardımcı 500-600 daha fazla alıyor bende mağaza sorumlusuda 1000-1200 daha fazla bi mağaza sorumlusu şuan da 5bine yakın alır
  • dribblingmaster kullanıcısına yanıt
    Ben hiç denk gelmedim çoğu kızla aram iyidir dışardan gelen müşteriyle tanışıp sevgili olanı duymadım 2.5 senedir çalıştığım mağazalarda. Zaten bime giren bimden evleniyor ben sevgilimi diğer bimde buldum, bizim mağaza sorumlusu başka mağazadaki kızla evlendi eski mağaza sorumlusu yardımcım yine bimden ondan önce ki de bimden biriyle evlendi bizim marketin kızı da oğlanı da dışarıya gitmiyor genelde ahahaha
  • S£rkAn S kullanıcısına yanıt
    Kutu ezilmişse açıp düzeltip tekrar kapatıp reyona koyuyoruz
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt

Zamdan sonra yemek + yol dahil 3500 olacak doğru mu anladım

Intel Core i7-8700K / Asus Prime Z370-A / Radeon R9 380X OC Nitro Dual-X / G.SKILL TridentZ (2X8GB) 3000Mhz RGB / Samsung 960evo 250GB / Iceberg 240mm Sıvı Soğutma RGB / Toshiba P300 2TB / Thermaltake 750W 80 Plus Gold RGB / Hypnos Gaming Kasa RGB / Viewsonic XG2402 1 MS 144hz Gaming Monitör / AOC Q3279VWF 31.5" 5ms 75hz 2.Monitör /

Sigorta Teknik Operasyon Uzmanı
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    Doğru anlamışsınız hocam evet
  • Neden her bimde 3 kasa varken sadece biri çalışıyor ve avel gibi sıra bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

"Başka zeki uygarlıklar Breaking Bad den daha iyi dizi yapabilir mi?"
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    Açıkcası kendi mağazamda genelde 2 kasayı çalıştırıyoruz ama yeri geliyor biri lavaboya gidiyor, birisi mağazayı toparlıyor, birisi mal atıyor, mağazanın içinde birçok iş oluyor vs atıyorum kasada 4-5 müşteri var ama herkesin 2-3 ürünü var bunun için kasa açtırmaya gerek duymuyoruz zaten bekleseniz bekleseniz hepi topu 2 dakika beklemiyorsunuzdur bankada dakikalarca sessiz sedasız sıra beklenirken insanların marketlerde 1 dakika bekleyememesi sanki dışarı çıkınca atomu parçalayacakmışcasına hareket etmesi bana hep tuhaf geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

3500 lira maaş alacağız zamdan sonra lise mezunu vasıfsız bi insan için Türkiye şartlarında iyi bi para diye düşünüyorum. Ben hep kendim ettim kendim buldum kafasındayım daha çok çalışıp okuyup daha azimli olsam farklı yerlerde olabilirdim ama şuan daha kötü durumda da olabilirdim. Allaha şükür başımı sokucak bi evim, bi arabam bi işim var. İnşallah bir gün refah seviyemiz yükselir de herkes hakettiğini kazanır.

Göreve yeni baslayan bin türlü aşamadan gecen kimsenin hayatında belki de ziyaret dahi etmek istemeyeceği bir dag köyünde çalışan bir öğretmenin aldigi maasi düşününce maaşınız hic de fena değil her şeyden önce bu kadar duruma bu kadar gerçekçi yaklasmaniz takdir edilesi

Bimde devam etmeyi düşünüyorsanız umarım güzel yerlere gelirsiniz .

• kml_77 K kullanıcısına yanıt
    Askerden döndükten sonra üniversiteye açıktan devam bekçiliğe başvuru yapacağım o arada yine bimdeyim bekçilikte çıkmazsa bimde devam ederim büyük ihtimalle umarım dediğiniz gibi güzel yerlere gelirim teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt

size cikolata mevzusunda yazdim gerisi ustteki arkadasa cevap :) burada bimi hakli gormek imkansiz. biz bile isteye ne fazla ne de eksik cikariyoruz. fazlasini ha bim almis ha ms almis benim icin ayni sey. adaletli olmasi icin kasiyerin fazlasi eksigine sayilmalidir. neyse bana eski gunleri hatirlattin hocam :) iyi calismalar

Bim halka açık bir şirket olduğu için karını kamuya açıklıyor. Tüm masraflar çıktıktan sonra net karı yaklaşık % 3 civarında oluyor bimin. (Son 1 yıl 1,781 milyar tl)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Bunun bir tarihi varmı, her ayın belirli günleri vs gibi?

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.