Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
7
Favori
62.475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet eskiden olsa koyardık ama artık slip basılmıyor fişle beraber çıkıyor ve tarih ve saati biliyorsanız 3 sene önce ki fişinizi bile çıkartabiliriz :)
  • Prezervatif alan erkekleri kiskaniyor musunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şunlardan satın almayı başarabilen sade vatandaş hiç oldu mu,

yoksa daha dükkan açılmadan tamamını personel mi kapıyor?

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ
  • Hafta tatiliniz sürekli değişiyor mu? Ne kadar mola yapıyorsunuz? Haftalık çalışmanız kaç saat?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Can sıkıntisina bire bir Zevkle okudum 😂
  • ReaLLibe kullanıcısına yanıt

Hocam sorun yol parası değilde yemek ücreti örnek verırsem babam 550 tl alıyolar yemek kartına ve yetmıyor sizde cebınızden yemek zorunda kalıyosunuz galiba

• Hocam merhaba, a101 de 5 kuruş 10 kuruş nedense yüzde 90 olmuyor ama sizde hep var . Ben artık kasıtlı olarak vermediklerini düşünüyorum. Önceden yok diyorlardı, önemli değil deyip çıkıyordum. Artık söylemez de oldular, tanıyorlar herhalde :D Üçünde beşinde tabi ki değilim ama bir zaman sonra aksam açığını kapatmak için kullaniliyormusum gibi oluyor. Ne düşünüyorsunuz?

Bi de bimlerde hic nedense yanlış etiket olayına denk gelmedim ama özellikle yine a101 de indirime giren ürünlerin fiyatları genelde aleyhime olarak fiyatin değişik olduğu durumlar oluyor. Sizce neden, yine aksam açığını kapatma meselesi mi? Bu duruma bir kac kere şokta da yaşadım. Ama bimde o kadar sirkülasyon olmasına rağmen rastlamadım.
  • Merhabalar. Mağaza da çalışan personelleri nasıl şikayet edebiliriz ? Evimin yakınında ki şubeye sırf mağaza personelinin tavırları yüzünden gitmiyorum.

Geçen yıl pandemi başlamadan önceki zamanlar temassız ödemeye teşvik tarzı bir durum var mıydı ? Her gittiğim şubede soruluyordu çünkü.
  • sence migrosdan bime gecmek mantıklımı yonetici konumunda

• BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt

o bızdede oluyor bankadan para geliyor bazen 2 ay hıc bozuk para gelmedıgı olyor

• asdera18 A kullanıcısına yanıt
    Hiç soruları okumuyorsunuz çoğunuz aynı soruları soruyor...
    Magazanin kapisinda musteri hiz.numarası var.Arayıp derdini şikayetini anlatacaksın.
    Mesela bankayla sorun yaşayınca gidip manav avni abiyi mi arıyorsun az mantık yahu...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • djoz kullanıcısına yanıt
    2.5 senedir çalışıyorum ben bimde bizden alanı hiç görmedim 1 tane geliyor onun içinde zaten 8 8:30da bekliyorlar kapının önünde girip alıyorlar direk ilk müşteri alıyor.
  • ahmet3976 kullanıcısına yanıt
    Haftalık 45 bazen 43 bazen 47 değişebiliyor aylık 195 saat tatil değişiyor program yapılırken sorarlar ne gün istiyorsun diye uygunsa istediğin güne verirler. Günlük çalışma saatin 7.5 üstüyse 1.5 saat daha az çalışırsan 1 saat mola
  • WildArms W kullanıcısına yanıt
    Yani öyle bi hesaba hiç girmedim 250 lira yemek parası dersek 4 gün izin 26 gün iş dersen günlük 10 lira düşüyor yarım tavuk döner olmuş 9 lira :)
  • BeY_oĞLu kullanıcısına yanıt
    Bizde de olmuyor genelde esnaftan, bankalardan üçer beşer topluyoruz her gün valla :D piyasada sıkıntı var 5-10 kuruş konusunda bankalarda bile yok ya da var ama vermiyorlar bilemiyorum darphaneden alıyoruz onlarda bile 5-10 kuruş yok. E birde A101 ve Şok bize göre daha az personelle çalıştıkları için sanırım aramaya vakit bulamıyorlardır insanlardan gerçekten bazen fazla şey bekliyorlar ben eminim onlarda bu durumdan şikayetçidir çünkü yeri geliyor 5 kuruş için kavga ediyor bazı insanlar seninle ben olmadığı zaman direk 25 kuruş veriyorum vallahi uğraşmam o muhabbetle 5 kuruş için kimseyle tartışamam
  • asdera18 A kullanıcısına yanıt
    Evet temassız ödeme teşvik olayı vardı zaten reklamı da yapıldı ayrıca daha pratik ve hızlı bi işlem kesinlikle tercih edilmeli zaten bir zararı yok kasada onu kullanmanın.
  • DJWORD kullanıcısına yanıt
    Direk yönetici olarak girebiliceğinizi sanmıyorum 4 yıllık üni mezunu değilseniz personel olarak başlarsınız bu da muhtemelen kolay alışabileceğiniz bi durum olmaz.
  • deliemre34 kullanıcısına yanıt
    Bazen evet benim yaşımda adamlar alıyor vay amk diyorum millet neler alıyor biz burda hey yavrum heeey 😂😂
  • forvet09 kullanıcısına yanıt
    Eczane belgesi alınması lazım sanırım ilaç için o da şuan ülkemizde sadece bazı migroslarda var diye biliyorum
  • Kasayı 1 bilemedim 2 saatte öğrenirsin çok basit ürünleri, ekmekleri falan ayırt etmekte zorlanabilirsin ekmeklerin kodlarını öğrenmekte zorlanabilirsin ki onları da bi kağıda yazar koyarsın klavyenin önüne tamamdır :) Kasa öğrenmek en basiti emin ol :))
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.