Şimdi Ara

BİM’DE ÇALIŞIYORUM MERAK ETTİKLERİNİZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
239
Cevap
7
Favori
66.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
34 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim merak ettiğim bimde bazen ürünlerde özellikle peynir vs. paketler kabarıp şişebiliyor, bu ürünün yanlış muhafaza edilmesinden kaynaklanıyor sanırım çünkü sk.tarihlerinde bir sıkıntı yok. Migros gibi büyük süpermarketlerde hiç böyle paketlere denk gelmedim ancak bim ve a101 de çok denk geldim. Jeneratör mü yok acaba, veya geceleri bu dolapların fişini falan mı çekiyorlar elektrikten kısmak için? Bu durumun neden oluştuğunu merak ediyorum kısaca, ayrıyetten normalde şişen kabaran ürünleri gördüğünüzde ne yapıyorsunuz?

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt

Yani yeni giren bir kişi

asgari ücret: 2850 düşündüğümüzde

3000 maaş teklif edilse

300 yemek + 275 yol ile ortalama 3600 civarı mı alınıyor doğru mu anladım?

• quote:

Orijinalden alıntı: ReaLLibe

Hocam bunlar özel bilgiler açıkcası bilgi vermem doğru olmaz bu konularda.

Kameraların kör noktaları yok olan yerlerde de en fazla çikolata atarsınız ki o da zaten şöyle belli olur çikolata elinizde o kısma girip çıktığınızda çikolata yoksa anlarsın ki o çikolata cebe girmiştir :)

pek inandirici gelmedi :) basinizda bs yok sanirim. ben calisirken bedava cikolata yemegi birak parasini odeyip kendine aldigin urunun fisi olmazsa sıkıntı olur diye uyarmislardi, dolaba fisiyle atardik. fazla cikan parayi normalde rapor etmeleri gerekirken ms cebine atardi. ilk gunlerde 20 liralar 30 liralar fazlam cikmisti adami zengin ettik. ha eksik cikinca da cebinden odersin. o fazlalari eksige sayip adaletli davranmazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • açlık seviyelerinde maaş alıyorsunuz, buna katlanmak zor değil mi?

• 34HIL34 kullanıcısına yanıt

Maaslar yol yemek dahil ne kadar oluyor? Her ay prim alinabiliyor mu, cevap hayirsa yilda ortalama kac ay ve ayda kac tl prim alinabiliyor?

• Hocam verdiğim cevapla sizin cevabınızın alakası yok ama söylediğiniz konu doğru cebine atan da var köşeye ayırıp fire ürün geçen de var. Cebe atmak haram kazançtır 3-5 lira için harama el uzatıcak olanlara yazık bişey diyemem. O fazlaları eksiğe saydıklarını ya da sana verdiklerini düşün bakalım ne gibi cinlikler döner o kasiyerin kafasında :)
  • zortak Z kullanıcısına yanıt
    3500 lira maaş alacağız zamdan sonra lise mezunu vasıfsız bi insan için Türkiye şartlarında iyi bi para diye düşünüyorum. Ben hep kendim ettim kendim buldum kafasındayım daha çok çalışıp okuyup daha azimli olsam farklı yerlerde olabilirdim ama şuan daha kötü durumda da olabilirdim. Allaha şükür başımı sokucak bi evim, bi arabam bi işim var. İnşallah bir gün refah seviyemiz yükselir de herkes hakettiğini kazanır.
  • 34HIL34 kullanıcısına yanıt
    Evet hocam aynen öyle.
  • yagızalp Y kullanıcısına yanıt
    Prim envanter sayımının istenen maks seviyenin altında çıkması halinde veriliyor. Envanteri iyi çıkan bi mağaza ortalama 2-3 ayda bir envanter yapıyor. Bir de bayramlarda 250 liralık bim kart veriliyor alışveriş yapabiliyorsunuz bimden.
  • berkan 197 kullanıcısına yanıt
    Hava alıyor o sebepten şişiyor diye biliyorum. Herhangi bişey yapmıyoruz koku küflenme vs yoksa satılıyor kendimiz de evimize alıyoruz herhangi bi sorun olmuyor olursa da iade konusunda çokk rahat bi market 2 liralık ürünü bile kolayca iade edebilir ya da değiştirebilirsiniz. Ama şişme olayının bizimle alakası yok dolapların fişi çekilemez sabaha kadar çoğu ürün bozulur çünkü 😂
  • kamil611 K kullanıcısına yanıt
    Sürekli gelip giderek selam versin kolay gelsin diyerek ürün yeri sorarak ürün hakkında bişeyler sorarak falan olabilir :) ama ilk tavsiyem sürekli gidip gelerek kolay gelsin dileyerek kendinizi göstermeniz. Mağazaya bi çocuk geliyodu bizim kızların dibi düşüyodu güzel üsluplu kolay gelsin dileyen güler yüzlü bi insandı her zaman baştacıdır güleryüzlü insan ha bu arada tavsiyelerim her kıza böyle yaklaşmandır yani bunun bimle alakası yok 😂
  • gerçi sadece siz de yok ama,standlardaki malların fiyatı ile kasa da her zaman farklı oluyor fişimi kontrol ettiğim de!!??

• STND kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle şunu belirtiyim bimden aldığın her ürünü sorgusuz sualsiz iade edebilirsin kimse de birşey diyemez. Yani bozuk mu çıktı fişiyle beraber getir bak böyle böyle değiştireceğim de. Benim çalıştığım mağaza bölgenin en çok tavuk satan mağazası öğlen her çeşitten en az 1-2 koli gelir ertesi güne kalmaz. 2 senedir belki 5-6 tane tavuk iade gelmiştir ki kim bilir onları da belki alan kişi dışarda tuttu bozuldu. Birde bim her bölgede aynı tavuk firmasıyla çalışmıyor istese de çalışamıyor her tavuk firmasının bim gibi her il ilçede yeri yok çünkü bununla ilgili de şikayet oluşturursunuz sizin gibi çok şikayet eden olursa zaten emin olun firmayı değiştiriyorlar. Mesela 2 senede bizim bölgede 3 sefer hindi firması değişti. 4-5 defa fırın değiştirdiler ekmekleri beğenilmediği tedarik sorunu olduğu için. Bim müşteri geri dönüşlerini önemsiyor ha tabi bi iki kişi söylerse önemsemeyebilir ama genel bi şikayette hemen çözüme kavuşturuyor. Biz geldiği gibi koyuyoruz dolaba zaten bu tip ürünlerin önceliği vardır dolap ürünü olduğu için işi gücü bırakıp önceliği ona vermelisin tabi istisnai durumlar olabiliyor mesela bi gün arkadaş mağazayı tek başına açmak zorunda kalmıştı 2 saat tek çalışmıştı mağazada haliyle kasadan çıkıp hiçbişey yapamamıştı tabii biraz da onun suçu diğer gelmesi gereken arkadaş gelmemiş o da bölge sorumlusunu arayıp durumu anlatmamış diğr arkadaş zor durumda kalmasın diye 😂 A101’de durum nedir bilmiyorum bizde bi mağazanın en az sorumlusuyla beraber 4 personeli olur 2 gündüz 2 akşamcı gibi öğlen vakti 4 kişide mağazada olur izin günleri hariç.

• BİM'den su alıp satmak hâlâ kârlı bir iş mi?

• flyer_mig kullanıcısına yanıt
    Hocam yapmaaa şubatta askere gideceğim yemin ediyorum bu dediklerini düşünüyorum hadi diyorum burda kafam atarsa bende bağırıp çağırıyorum orda napacağım inşallah iyi insanlara denk gelirim :) Hakkımı her zaman savunurum Allaha şükür kimseye hakkımı yedirmem haklıysam kendimi de ezdirmem zaten gerekirse çıkar giderim insan gururu onuru için yaşar ben böyle düşünüyorum. Ama bomboş bi insanın da patavatsız konuşmaları beni rezil etmez insan var insan varr herkesi de kaale almam anlayacağın :)
  • deathless73 kullanıcısına yanıt
    Mağaza sorumlusu diye konulan şahıs demekki görevini yeterince iyi yerine getirmiyor kasiyerin bi suçu öyle bi durumda tek ricam kasiyere kızmayın mağaza sorumlusuyla görüşmek istediğinizi söyleyin ve durumu belirtip bunun burada hep olduğunu dikkat etmelerini söyleyin. Ama emin olun o kasa fiyatıyla etiket fiyatının tutmaması olayı kasiyerle alakasız şöyle ki en az 1 gün önceden fiyat değişikliği bilgisi gelir ofisteki bilgisayara bunu da personel görmez istese görür bakar da görevi değil mağaza sorumlusu ilgilenir bununla o da bakmıyorsa görmüyorsa böyle şeyler yaşanır. Ya da bazen gün içinde fiyat değişikliği gelebiliyor e her an bilgisayar başında oturmadığımız için gözden kaçabiliyor bazen de 50-60 tane ürüne fiyat değişikliği geliyor 1-2 tane gözden kaçabiliyor sürekli karşılaşıyorsanız durumu mağaza sorumlusuyla görüşün sürekli karşılaştığınız birşey değilse kimse bilerek yapmıyor emin olum gözden kaçmıştr.

• hitokiri_johndoesai H kullanıcısına yanıt
    Pazarda satıyor çocuklar bizim mağazada pazar kurulan bi sokakta olduğu için biliyorum peçete, su vs yazın kârlı sanırım :)
  • Bim adamın suyunu çıkarır kos oraya buraya 3 kuruş maasa

• ReaLLibe kullanıcısına yanıt
    Hocam çok güzel para valla. Bana tecrübesiz mühendis olarak 3k teklif ettiler. Kabul etmedim haliyle. Sizin ünvanınız nedir? Kasiyer ne kadar alıyor, mağaza müdür yardımcısı ne kadar alıyor? Bende böyle bir yerde işe girmeyi düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.