Şimdi Ara

Gerçekten böyle yarım milyarlık tarlaları alanlar oluyor mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Cidden alıyorlar mı la insan merak ediyor.

Misal bizim kucukkuyuda asos kavsagi var. O kavsagin yaninda bir tarlam var 2.5 donum. 1 donumunu devlet kamulastiracak.. Devlet raic bedel uzerinden donumu 40 bin tl den deger bicmis. Tabi donumu 40 bin cok dusuk bi fiyat. Fiyata itiraz etmen gerek ama neye dayanarak edeceksin?

Boyle durumda donumu 1-2 m den 3-4 ilan actik. Sonra da ben 1 donum tarlayi 1 m ye satin aldim degerini de o fiyattan gosterdim. Sonra bu emsal ile, ve ilanlarla itiraz ettim. 40 bin tl den 1 milyona cikarttilar parayi. Haliyle aldigim 1 donum tarla bedavaya geldi. Yoksa devlet 40 bin verip gonderecekti.

Yani bu tarz ilanlar biraz bilirkisiye ayar vermek kamulastirma ucretlerini yola getirmek icin aciliyor olabilir. Ama 1/100bin lik plana bakip genisleme aksinda mi ne arazisi olacak arastirmak lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

e kral sen devleti dolandırmışsın bildiğin ? o arsanın değeri gerçekten 1 milyon mu ?

Gecen yil 1 milyondu bu sene 1.5 milyon. Yaptigim yasadisi degil. Devlet benden 1 donum yeri istimlak edecekse ben 1 donumu kaca alabiliyorsam o parayi vermek zorunda.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.