Şimdi Ara

Bim çiğköftesi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
85
Cevap
0
Favori
2.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thenefy

doğruyu söylemek gerekirse çiğ köfte berbat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MoonDeath

quote:

Orijinalden alıntı: apparel

quote:

5 tl aldim biraz önce. Dolu çiğköfte acı sos bol lahana filan koymus adam. 6 lavaş vs yarısını yemeden doydum aksama yicem diger yarısınada.

Çiğköftecidenmi aldın dostum ben bimde bulamadım

aynen biminki dandik.

Ozaman bende çiğköfteciden aliyim yarım porsiyon alsam yeter dimi sen ne kadar aldın
  • Guzel degil. Test edildi onaylandi. Ice tea almayi unutma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lu£

Guzel degil. Test edildi onaylandi. Ice tea almayi unutma.

Ice tea olmaz hocam fuse tea
  • quote:

quote:

quote:

quote:

5 tl aldim biraz önce. Dolu çiğköfte acı sos bol lahana filan koymus adam. 6 lavaş vs yarısını yemeden doydum aksama yicem diger yarısınada.

Çiğköftecidenmi aldın dostum ben bimde bulamadım

aynen biminki dandik.

Ozaman bende çiğköfteciden aliyim yarım porsiyon alsam yeter dimi sen ne kadar aldın

5 tl yarım porsiyon aldım. Kahvalti etmeden aldim 1 gibi yedim yarısını simdide bitti az öncede tamamı. Bütün gün tok tuttu yani aksam yemegi daha yemem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShibLeg -- 29 Eylül 2013; 19:05:57 >

• Evet beyler gittim A101 den çiğköfte aldım bide yanında limon sosu acı sos ve lavaş aldım. 8 TL tuttu.
    Bimden nar ekşisi aldım oda 3 TL
    Birde manavdan biraz yeşillik aldım sonra dedim bide salata yapiyim nar ekşisiyle iyi gider salatalık bişeyler aldım onada bi 10 TL gitti
    Baya bol çıktı çiğköfte tadıda güzeldi 2 lavaş sardım yedim on numara doydum dediğiniz gibi kötü değilmiş tadı beyler öneririm hoş oluyo
  • berbat ötesi bildiğin köpek öldüren acısı var karın ağrısı ishal ne istersen yapıyor hele çıkışını söylemiyorum bile hayal et
  • quote:

Sizin koyde cigkofte lahanaya sarilip yeniyor demek :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hastamısınız caddede illa bir çiğ köfteci vardır. Çıkıp düzgünce bir yerden alın çiğ köftenin fabrikasyonu yenir mi ya.

onların elle yoğurulduğunumu sanıyorsunBu devirde elle çiğ köfte yoğurup satan bildiğim tek yer apikoğlu onuda ben beğenmiyorum çok pisler.
  • Bim'in lavasa sarili cig koftesinden yedim hala yasiyorum.

• etli cigkofte yasaklandı benim bilgime gore
  • bimden alınmayacak bir ürün varsa o da çiğ köftesidir.
  • quote:

quote:

Bence Didi. Lipton Ice Tea ve Fuse Tea'yı denedim. Didi tam istediğim gibi, ikisinin ortası çıktı. Şimdi Didi'den başka almıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1 9 0 7

quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Hastamısınız caddede illa bir çiğ köfteci vardır. Çıkıp düzgünce bir yerden alın çiğ köftenin fabrikasyonu yenir mi ya.

onların elle yoğurulduğunumu sanıyorsunBu devirde elle çiğ köfte yoğurup satan bildiğim tek yer apikoğlu onuda ben beğenmiyorum çok pisler.

Benim bulunduğum yerde çok fazla var. Ha şöyle bir durum var ki ben marka almam çiğ köfteyi adamları zaten tanıyoruz elle dükkanda yoğuruyorlar görüyoruz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: cecec

Bimin etsiz değil mi

1-Etli çiğ köfte yasak
    2-Bim deki çiğköfteyi kesinlikle tavsiye etmiyorum. bir kere almış bulundum tadı çok kötü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LusT

quote:

Sizin koyde cigkofte lahanaya sarilip yeniyor demek :D

aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

quote:

Bence Didi. Lipton Ice Tea ve Fuse Tea'yı denedim. Didi tam istediğim gibi, ikisinin ortası çıktı. Şimdi Didi'den başka almıyorum.

Hocam didi 1,5 2 arası değişiyor vermem ben o kadar ya

Beyler öyle düşünmeyin a101 den aldım güzel tadı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0BBC4D4E2 -- 30 Eylül 2013; 13:36:24 >

• ben bime gidince rus salatası ve çiğ köfte alıyorum çok iyi oluyor. evdede bir domates rendeleyim. tavada iki dk pisiriyorum sos ta hazır.

• quote:

Orijinalden alıntı: yec44

ben bime gidince rus salatası ve çiğ köfte alıyorum çok iyi oluyor. evdede bir domates rendeleyim. tavada iki dk pisiriyorum sos ta hazır.

nugget on numara oluyo alıyorum bimden 2 dk pişiriyorum bide pişirirken atıyorum baharatı offf
  • Hocam mümkünse çiğ köfte yeme derim. Cuma günü yedim Hala okula gidemedim. Günümün yarısı tuvalette geçiyor yav
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.