quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: Céм quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: apparel quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: apparel quote:Orijinalden alıntı: Lu£ Guzel degil. Test edildi onaylandi. Ice tea almayi unutma. Ice tea olmaz hocam fuse tea Bence Didi. Lipton Ice Tea ve Fuse Tea'yı denedim. Didi tam istediğim gibi, ikisinin ortası çıktı. Şimdi Didi'den başka almıyorum. Hocam didi 1,5 2 arası değişiyor vermem ben o kadar ya Beyler öyle düşünmeyin a101 den aldım güzel tadı var Valla 2,5 Litresini dün 3,20'ye aldım. Lipton IceTea 2 Litresi 3.75 falandı. bu didi'nin 2.5 litresi nerde satılıyor hocam bi bulamadım yahu Migrosta var hocam. Aldığım yer ise Karabük/Merkez/Onel Migros. burda ki migros'da görmedim ben henüz. :) ankaradayım
quote:Orijinalden alıntı: cecec Bimin etsiz değil mi Hepsi etsiz acik alanda etli yapmak yasak biliyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:Orijinalden alıntı: Céм quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: Céм quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: apparel quote:Orijinalden alıntı: tomb.raider quote:Orijinalden alıntı: apparel quote:Orijinalden alıntı: Lu£ Guzel degil. Test edildi onaylandi. Ice tea almayi unutma. Ice tea olmaz hocam fuse tea Bence Didi. Lipton Ice Tea ve Fuse Tea'yı denedim. Didi tam istediğim gibi, ikisinin ortası çıktı. Şimdi Didi'den başka almıyorum. Hocam didi 1,5 2 arası değişiyor vermem ben o kadar ya Beyler öyle düşünmeyin a101 den aldım güzel tadı var Valla 2,5 Litresini dün 3,20'ye aldım. Lipton IceTea 2 Litresi 3.75 falandı. bu didi'nin 2.5 litresi nerde satılıyor hocam bi bulamadım yahu Migrosta var hocam. Aldığım yer ise Karabük/Merkez/Onel Migros. burda ki migros'da görmedim ben henüz. :) ankaradayım Valla ben şişede olduğunu 2 gün önce girdiğimde öğrendim. Belki yeni çıkmıştır. Dağıtılır zamanla her tarafa diye düşünüyorum.