Şimdi Ara

Bim 8 Mayıs 2020 Aktüel

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
5
Favori
24.877
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bim 8 Mayıs 2020 Aktüel
    Bim 8 Mayıs 2020 Aktüel
    Bim 8 Mayıs 2020 Aktüel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam benim bildiğim kumtel luxel itimat vs hep kayseri organizede üretilen baslangic seviyesindeki ürünler üreten markalar. Bunun temelinde de, benim ogrenebildigim kadarıyla, çoğunlukla afrika ülkelerine ihraç ettikleri yatıyor, maliyeti düşük tutmaya calisiyorlar. Ornegin bir firinin mantığı nedir, prizden alınan enerjiyi bir rezistans aracılığıyla ısıya çevirip bu isiyi icerde tutmak. Ama bakiyorsun, luxel fırının cam kapağıyla firinin govdesi arasında yarim cmlik bir açıklık oluşmuş veya kumtel in rezistansını tutan tırnak kopmuş, rezistans aşağı düşüyor. Basitce kendin bile tamir edersin ama bunlar kalitesizlik kokan şeyler. Şu tırnağı daha kaliteli koysaniz da 5 lira yüksek satsanız, şu cam kapağı 20 lira fazla verip faha kaliteli taksanız, bunu da fiyata yansitsaniz olmaz mı dedim, yukarda yazdigim seyi söylediler.
    Ancak bu kayseri markalari arasinda benim gördüğüm simfer kendini epey geliştirmiş, bir tık ilerde. Ben onu tavsiye ederim.
    Bugun fosillerle beraber 8.20 de bimin kapısındydım önümde 3 kişi vardı onlarda lava tencere için gelmiş 2 tencere gelmişti içeri girer girmez deparı bi bastım tencereyi kaptım arkamdada genç bi bayan deparı bastı o da aldı kavgaya başladılar 😂 hakkımı helal etmiyorum falan yaşlılar alamadı
  • Bu Kumtel mini fırının mikrodalga özelliği yok sanırım?

Onun haricinde Bim bitmiş
  • Jabra Elite 65t bu fiyata kaçmaz. İhtiyacı olan kaçırmasın, mükemmel cihaz.
  • Izgara tava dediği döküm tavamı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • filtre kahve makinasını alırsam kanser olur muyum?
  • Döküm Karnıyarık çok uygun fiyatı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Çok dandik alma.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kumtelin setüstü ocağı nasıldır? bir iki yorum da camın çatladığı filan yazılmış?
  • kulaklık bizi masrafa sokacak sanırım.
    bu arada o küçük sinek öldürücü zamzingo nasıl 60 lira olur yahu? daha geçen sene 20 liraydı. güveyle sivri tutuyor az buçuk iyarıyor ama insan 60 yazmaya utanır
  • Ayaklı basketbol potası nasıldır acaba. Bu corona günlerinde çocuğu oyalamak için işe yarar mı?

• Dr.Aequitas D kullanıcısına yanıt
    Hocam mikrofon kalitesi kalabalık ortamlarda iyi değil diyorlar ama bilemedim
    şahsen işim icabı ofiste kullanıyorum qcy t5 var ama iş görmüyor pek o kısımda

• Ütü nasıl arkadaşlar alınır mı?
  • İbelinliBalian kullanıcısına yanıt
    Benim araştırmama göre de tam tersi en başarılı olduğu yer 4 tane mikrofonu ile telefon görüşmeleri. Ben almayı düşünüyorum da 2-3 tane kozmetik eksisi var. Böylesine bir cihazda micro usb kullanılması, kulaklıkların yuvaya cuk diye manyetik oturmaması. 499 iyi fiyat ama 599'a da gördüm nette. 399 olsa gözüm kapalı alacağım bir şey.

• Conqueror26 kullanıcısına yanıt
    Evet bir kaç kişiden bu şekilde olumsuz yorum duymuştum ama herhalde bireysel olarak beğenmedi kişiler.
    Muhtemelen alacağım hocam

• Filtre makinesinin markası yok galiba. :D

• Telefonu önerir misiniz? Ucuz bir şey bakıyorum.

• 49.90 a kulaklık nasıl alınırmı diye yorumlareı okuyayım dedim yukarda bir arkadas fiyatları yazmış tekrar bakınca şok geçirdim alışmışım 50 liralık bluetooth kulaklık almaya :)
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    ben 2 aydır kullanıyorum gayet iyi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.