Şimdi Ara

bim 40 mhz uzaktan kumandalı araba (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben audi r8 buldum aldım(27mhz )ama dönme açısı cok fazla geldi ayrıca tahmin ettiğim gibi çok hızlı gidiyor ve sürüş keyfi vermedi ..fiyatı iyi tabi..
  • Cevap için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Orijinalden alıntı: GreatWhite
    Arabaların büyüklüğü ne kadar acaba? 20 cm-25 cm?

Şimdi gittim.20-25 civarı.Video çekebilecek var mı araçla ilgili?

Görebildiğim Camaro,2 adet ferrari birde lamborghini vardı.Parkede sürmek için ideal.

Resimleri oldukça profesyonel çekmişsin araç satılıkmı
    quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51
    Dediğim gibi çok iyi değil ama bi fikir vermesi açısından yükledim. pillerin şarzı çok iyi değildi bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: cruise06

Eğer şarjlı piliniz yoksa ,evinin arkasında pil fabrikası olmayanların almaması gereken bir ürün.

Kimi ürünlerde şarjlı pil kullanmayınız diyor, nedenini bilen ?
  • Geçen gün gittim canlı gördüm, gerçekten o fiyata güzel fırsat çocukları veya hastası olanlar kaçırmasın derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

quote:

Eğer şarjlı piliniz yoksa ,evinin arkasında pil fabrikası olmayanların almaması gereken bir ürün.

Evet aldığım kutunun üstünde de şarjlı pil kullanmayınız yazıyordu. Bende bimden aldım 1,5 liraya 3-4 paket
  • quote:

quote:

Şarjlı piller (ni-mh) 1.2V veriyor, alkalin piller ise 1.5V veriyor. Bununla alakalı bir durum olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

quote:

quote:

Şarjlı piller (ni-mh) 1.2V veriyor, alkalin piller ise 1.5V veriyor. Bununla alakalı bir durum olabilir.

Ben de öyle düşünmüştür ama "kullanmayınız" demesinin amacı ne acaba, öyle olsa "şarj edilebilir pil ile çalışmaz" yazması gerekmez miydi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Backslider

quote:

quote:

Ben de öyle düşünmüştür ama "kullanmayınız" demesinin amacı ne acaba, öyle olsa "şarj edilebilir pil ile çalışmaz" yazması gerekmez miydi

Onu bilemem. Piller şarjı tükendikçe anlık olarak verdiği volt yavaş yavaş düşer. Eğer 4 pille çalışan bir ürün en düşük 4.4 V ile çalışıyorsa şarjlı pilin şarjı daha tükenmeden pil bitti uyarısı verir veya kapanır. Bu yüzden şarjlı pille kullanmak pek verimli olmaz. Benim tahminim o uyarılar bu yüzden var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Backslider -- 14 Şubat 2012; 13:02:14 >

• Şarjlı pille kullanan var mı?
  • quote:

Cevap için teşekkürler

quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16
    quote:

Arabaların büyüklüğü ne kadar acaba? 20 cm-25 cm?

Şimdi gittim.20-25 civarı.Video çekebilecek var mı araçla ilgili?

Görebildiğim Camaro,2 adet ferrari birde lamborghini vardı.Parkede sürmek için ideal.

Resimleri oldukça profesyonel çekmişsin araç satılıkmı
    quote:

Orijinalden alıntı: tyanali51
    Dediğim gibi çok iyi değil ama bi fikir vermesi açısından yükledim. pillerin şarzı çok iyi değildi bu arada.

Teşekkürler amatör makina ile çektim. satılık değil zaten bimde halen satılıyor. =)

Ben şarjlı pil kullanıyorum . Bir sıkıntı yok. (bu arada bende baktım kutuya şarjlı pil kullanmayın diye yazıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 14 Şubat 2012; 17:07:57 >

• Ben de almış oldum. Sadece Camaro vardı. Birini aldım. Ama kendime aldım. Fakat yaşım 22 Benim yaşımda olup da bu arabayı alan veya uzaktan kumandalı arabası olan vardır umarım Normalim yani, değil mi? Ailem biraz bozuldu almama, çocuk musun sen diyorlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldıray5520 -- 14 Şubat 2012; 17:49:07 >
  • kaç tane pille çalışıyor bu araç ?
  • Ne zaman satılmaya başlandı yahu bittimi ? ayrıca piyasa fiyatı kaç lira?
  • bende 24 yaşımdayım youtube ye girin bakın kaç yaşında adamlar bu hobi ile uğraşıyor ha biz züğürt olduğumuzdan daha ucuzlarını alabiliyoruz o başka :D piyasa fiyatıda 40 45 lira filan. =) 4 aa pil ile çalışıyor kumanda 9vluk pil ile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyanali51 -- 14 Şubat 2012; 21:13:55 >
  • bende 458 ferrari aldım. haber veren arkadaşa çok çok teşekkürler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldıray5520

Ben de almış oldum. Sadece Camaro vardı. Birini aldım. Ama kendime aldım. Fakat yaşım 22 Benim yaşımda olup da bu arabayı alan veya uzaktan kumandalı arabası olan vardır umarım Normalim yani, değil mi? Ailem biraz bozuldu almama, çocuk musun sen diyorlar...

ben 33 yaşındayım evde double horse marka helikopterimle babannemi kovalıyorum içinizdeki çocuğu salın gençler hatta bu helikopter hobisini 4 kanallılara taşıyacamda uygun bir model arayışındayım hayat hep iş güç aşk meşk değil arada kendinizede zaman ayrın

• Yaş konusunda yalnız değilsin merak etme bana da öyle bir tepki verdiler güldüler ilk başta
  • Arkadaşlar haftaya kadar kalır mı bu ürün?
  • Dün bimde gördüm tam alacaktım. Babam güldü çocuk musun sen dedi. Bıraktım
  • @Elfen_died
    Eğer içinde gelcekten öğrenme geliştirme isteği varsa ve bu iş isin paraya da kıyarsan hemen nine eagles solo pro v2 ye bak. (evde uçurma öğrenene kadar sakın yazı bekle çık açık havaya(rüzgarsız bır günde) yavaş yavaş, 4ch bu küçük ama bir hayli fırlama helicikle alıştırmalara başla ve her zaman kendine güven. Kolay gelsin:)(destek için heliteknikden yardım alabilirsin)
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.