Şimdi Ara

bim 40 mhz uzaktan kumandalı araba (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
84
Cevap
1
Favori
13.767
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Camaroyu gördüm aha dedim gidip hemen alayım fakat tarihi görünce =( Vaybe şöyle bir düşündümde yıllardır istiyormuşum uzaktan kumandalı araba bu seferde olmadı =)) Camaroyu kullanmasam da olurdu masamın üstüne kordum oh^^. Yaş mevzusuna da boşuna takılmayın boş işler onlar.Yeni gümrük limitlerinden sonra adam gibi birşey yurtdışından da getiremeyiz artık.
    Konu içime oturdu ha.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elfen_lied

quote:

Orijinalden alıntı: saldıray5520

Ben de almış oldum. Sadece Camaro vardı. Birini aldım. Ama kendime aldım. Fakat yaşım 22 Benim yaşımda olup da bu arabayı alan veya uzaktan kumandalı arabası olan vardır umarım Normalim yani, değil mi? Ailem biraz bozuldu almama, çocuk musun sen diyorlar...

ben 33 yaşındayım evde double horse marka helikopterimle babannemi kovalıyorum içinizdeki çocuğu salın gençler hatta bu helikopter hobisini 4 kanallılara taşıyacamda uygun bir model arayışındayım hayat hep iş güç aşk meşk değil arada kendinizede zaman ayrın

Aman hocam sakınn derim.. Ben 5 kanallıya geçmiştim geçen yaz yaz bitmeden ürün çöp oldu. Double horse a alışınca diğerlerindede aynı şeyleri hemen yapmak istiyorsun ve sonuç facia oluyor. Hoverda tutmak ne mümkün. Benim 1000 liram çöpe gitti bende parçaları kullanması için bir arkadaşa hediye ettim.

• arkadaşlar bu aracın sıfırı elınde olan bana satabilirmi 30 liraya fln eğer elinde varsa tabii mümkünse lisanslı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi c63204 -- 15 Haziran 2012; 21:04:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcanack

arkadaşlar bu aracın sıfırı elınde olan bana satabilirmi 30 liraya fln eğer elinde varsa tabii mümkünse lisanslı olsun

a101 den almıştım duryorsa satabilirim lisanslı kutusu felan duruyor.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.