Şimdi Ara

(BİM-229 TL) Intenso 1 TB USB 3.0 Taşınabilir Disk-13 Mayıs (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
8
Favori
20.347
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 Bim gezdim ve sonunda buldum. Tavsiye ederim.
  • Ankara'da gören duyan var mı
  • bu harici hardiski telefonda çalıştırabilir miyiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şişli civarında gezmediğim Bim kalmadı hiç bir yerde yok maalesef..
  • Eminn72 kullanıcısına yanıt
    Telefondan telefona degisiyor. Benim mi5te calismiyor, telefon guc veremiyor hddnin diski donmuyor. Ama mi a1de ve redmi note 8de calisiyor ornegin. Bir de disk ntfs bicimlendirilmisse cogu telefon tanimayabilir, exfat ya da fat32 bicimlendirseniz daha iyi olur telefona takacaksaniz (tercihen exfat).

• Ps4 için 1 tb hdd almayı planlıyordum ama 400 liralara varmış fiyatlar. Bunu alıp hddleri değiştirmek mantıklı olacak sanırım. 5400 rpm ile 7200 rpm hızda çok fark eder mi acaba?

• bu ürünü alan diğer arkadaşlar bimden fatura istediler mi acaba? ben fiş yeterli olur diye düşünmüştüm fakat tekrar bakınca fişte sadece hdd yazıyor hiçbir açıklama yok ileride sorun olabileceğini düşündüm. alalı birkaç gün oluyor şimdi gitsem fatura isteyebilir miyim?
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Ürünü iade alırlar yeniden fatura olarak kesip satarlar , lakin ürün stok karta nasil girildiyse fiş fatura fark etmez (elle kesmediği sürece )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bytunga050 -- 16 Mayıs 2020; 2:24:55 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bytunga050 kullanıcısına yanıt
    garanti belgesi var kaşe basıyorlar mıdır acaba? o şekilde bir çözüm daha kolay olur gibi.
  • onuryeşildağ kullanıcısına yanıt
    Yapacağın şey çok basit. Ayarlara git. Fotoğraflara gir. En altta mac veya pc ye aktarma diye birşey göreceksin. O sende otomatik olduğu için bu sorunu yaşıyorsun. Onu özgünleri tut olarak işaretle. Sonra iphone dosyalarını bilgisayarına kopyala. Kesin çözüm diyebilirim.

• sroad kullanıcısına yanıt
    Basarlar hocam çalışanlardan rica edin garanti belgesi mevcut yere kaşe basarlar

• bytunga050 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler yarın gidip o şekilde halledeyim.
  • Ben aldım, incelemesini yaptım. Göz atmak isterseniz:
    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/143433257

İçerisinde WD Blue disk var.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Hala olabilir mi acaba kalmış mıdır ?

• İnceleme Video su da benden olsun hadi ;)
    Özgür PALAyoutube
    intenso Taşınabilir Harddisk ( External Harddrive ) Kullanıcı İncelemesi ve Kutu Açılışı
    https://www.youtube.com/watch?v=Z2XmjOXc-Dk&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgurpala -- 16 Mayıs 2020; 4:19:20 >

• quA06 Q kullanıcısına yanıt
    Hocam bilmediğim için soruyorum özgünleri tut demek tam olarak ne anlama geliyor ?
  • gangmans kullanıcısına yanıt
    hangi ilde buldunuz ? gezmediğim kalmadı gibi.şehir merkezinden uzak bulursam hususi soracağım geldi mi diye.
  • Arkadaşlar, bu cihazı almak istiyorum.
    Pc deki fotoları buna atmak icin kullanacağım. Bu cihazı pc ye diğer hardisk gibi bağlayabilir miyiz.

İkinci sorum tam tersi bu cihazi masaüstü pc ye takip Windows calustirabilirmiyiz.
    Vereceginiz cevaba gore Yasak sonunda gidip alacagim

• Arkadaşlar ben aldım cihazı ama düşününce 5tb almak daha mantıklı benim için. İhtiyacı olana paslayayım ya da iade edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.