Bildirim
(BİM-229 TL) Intenso 1 TB USB 3.0 Taşınabilir Disk-13 Mayıs (6. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Ben yaptım. Bu cihazı alınca boşa cıkan 500 gb olanı sabit hdd olarak kasaya monte ettim. fark yok 5400 RPM hızla çalışan küçük bir hdd bu taşınabilir hdd. Önemli olan anakartınızda taşınabilir HDD için iki adet kablonun bulunması gerekiyor. HDD'nin kutusunu açarsanız, HDD'nin IDE veya SATA arabirimle bilgisayara bağlandığını, kutudaki bir devre aracılığıyla da bu arabirimlerin USB, Firewire, eSata gibi arabirimlere dönüştürüldüğünü görebilirsiniz. HDD'ye uygun bir veri kablosu bağlayarak ve uygun gerilimi vererk dahili HDD olarak kullanmanız mümkün.
2. soru: Evet windowsu kurarsınız çatçatır çalışır. Ama tavsiyem windowsu SSD alıp ona kurun ki bilgisayarınız hızlı açılıp işlemleri hızlı yapsın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 16 Mayıs 2020; 23:16:47 > -
Adana da buldum. Eğer buradaysan görürsem haber vereyim sana -
İlgilenenlere son çağrımdır, hdd hala mevcut; taliplisi çıkmadı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İade ettiniz mi hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Etmedim; sağolsun bir arkadaş son gün alacağım abi; bekle beni dedi; ne ses var ne soluk :) Buradan ona canı sağolsun diyorum :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X