Şimdi Ara

(BİM-229 TL) Intenso 1 TB USB 3.0 Taşınabilir Disk-13 Mayıs (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
108
Cevap
8
Favori
20.437
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam anlamı benim için pek önemli değil işlevi önemli olduğu için işlevini biliyorum sadece :) iphone a özel bir saçmalık bu. Boşuna uğraştırıyorlar insanı ama yapınca düzeliyor. Bende hep şu şekilde fotoğrafı atıyorum. Telefonda wifiye bağlıyken atıyorum bilgisayara ve hızlıca atıyor.

(BİM-229 TL) Intenso 1 TB USB 3.0 Taşınabilir Disk-13 Mayıs

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ivirzivir35 kullanıcısına yanıt
    Ben yaptım. Bu cihazı alınca boşa cıkan 500 gb olanı sabit hdd olarak kasaya monte ettim. fark yok 5400 RPM hızla çalışan küçük bir hdd bu taşınabilir hdd. Önemli olan anakartınızda taşınabilir HDD için iki adet kablonun bulunması gerekiyor. HDD'nin kutusunu açarsanız, HDD'nin IDE veya SATA arabirimle bilgisayara bağlandığını, kutudaki bir devre aracılığıyla da bu arabirimlerin USB, Firewire, eSata gibi arabirimlere dönüştürüldüğünü görebilirsiniz. HDD'ye uygun bir veri kablosu bağlayarak ve uygun gerilimi vererk dahili HDD olarak kullanmanız mümkün.

2. soru: Evet windowsu kurarsınız çatçatır çalışır. Ama tavsiyem windowsu SSD alıp ona kurun ki bilgisayarınız hızlı açılıp işlemleri hızlı yapsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 16 Mayıs 2020; 23:16:47 >
  • yemini Y kullanıcısına yanıt
    Adana da buldum. Eğer buradaysan görürsem haber vereyim sana
  • İlgilenenlere son çağrımdır, hdd hala mevcut; taliplisi çıkmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2067 2 kullanıcısına yanıt
    İade ettiniz mi hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Etmedim; sağolsun bir arkadaş son gün alacağım abi; bekle beni dedi; ne ses var ne soluk :) Buradan ona canı sağolsun diyorum :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.