Şimdi Ara

BİLYONER ARABA ÇEKİLİŞİNDE 3 YIL ÜSTE ÜSTE AYNI KİŞİ KAZANDI. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
41.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: imagineod

Milli piyango da dahil olmak üzere büyük ikramiyeler kimseye çıkmaz.Yıl olmuş 2018 hala çekilişten en yüksek ödülü kazanacağını sananlar var

Hocam milli piyango bizim uzaktan akrabamıza çıktı 600 Bin kadar. Ancak bu bilyoner olayı incelenmeli
  • Amerikalıların bir lafı vardır: Good morning after supper.

Bu kişi hep de yenimahalle'de. A-a. Orada ne var acaba? Hepiniz biliyorsunuz. 15 temmuz gecesi orası da hedef alınmıştı.

Daha da önemlisi alttaki haber:

Bu haberin daha da çetrefilli hallerini bildiğimden dolayı şimdilik susuyorum. Çünkü oynanan oyunlarda dönen hileler çok. En basitinden makine ile oynana sayısal, şand topu, loto vb. Rakamlar sonucunda yeni biletlerin sistemde yaratılması. Aaa o da mı yenimahalle

• quote:

Orijinalden alıntı: Nyanko Sensei

quote:

Orijinalden alıntı: imagineod

Milli piyango da dahil olmak üzere büyük ikramiyeler kimseye çıkmaz.Yıl olmuş 2018 hala çekilişten en yüksek ödülü kazanacağını sananlar var

Hocam milli piyango bizim uzaktan akrabamıza çıktı 600 Bin kadar. Ancak bu bilyoner olayı incelenmeli

En yüksek ikramiyeyi diyorum hocam.Çıkan kişiler gerçek değil ya da ödül o kadar fazla değül kesilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün Eskişehir’de üniversiteli bir kıza Mercedes çıkmış avm çekilişinde. okulu bir yıl uzamış filan üzülüyordum okul uzadığı için araba çıkınca şaşırdım diyordu.umutsuz olmamak gerek ben inanmak istemiyorum böyle şeylere ama bende hakkaniyetli çekiliş yapıldığına inanmıyorum bu ülkede.

• Deveye sormuşlar boynun neden eğri diye, .....

Kimi kime şikayet edeceksiniz ki bu ülkede
  • Bu tür şeyler geçmiştede söylendi.

Donanımhaber braun tıraş makinesi çekilişinde bile yıllardır online olmayan hesap kazanmadımı

Birde şu varki geçen aylarda konusu açılmıştı.. Bazı sülaleler var bu adamlar neredeyse her çekilişte varlardı..Bunun haricinde fantanın ps4 çekilişi vardı mesela.. Fantanın binası adanadaydı çekilişin yapıldığı yerdi orası.. ve kazananların yarısından fazlası adanalıydı..Bunun dışında çoğu firmanın yaptığı çekilişten çoktandir umudum kesik.Torpilcilik sahtekarlık kanına işledi bu milletin. Kendi adamına kazandırmak çok kolay.. Biride yazmışkı MPİ gözetiminde yapılmıyormu bu çekilişler diye Yahu sahtekarlığın düzenbazlığın merkezi MPİ zaten bir sürü hileli şaibeli çekiliş var google a sormanız yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazy585858 -- 5 Nisan 2018; 18:27:35 >

• birlik olup farkındalık yaratalım
  • hilesiz kumar olmaz

• bu çekilişleri ciddiye alan var mı? magnumun çekilişine daha çok güveniyorum

• Bilinen bir olay bu zaten.

ekşi sözlük
    türkiye'de çekilişlerde hile yapılması
    https://eksisozluk.com/entry/71236568
    Burada detaylı bir yazı var hakkında.

Bu arada hepsi hileli değil. Mesela Arcadium daki 2016 Mercedes cls çekilişi bir arkadaşıma çıkmıştı. Tabi bunda karısının haftada 3er defa 2000 liralık alışveriş yapması da etkiliydi tabi

• Helal olsun valla insan farklı isme falan kazandırır millet çakmasın diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ns Glow -- 5 Nisan 2018; 19:39:10 >
  • E180 çekilişinin yapıldığı sene kazananların çoğunlu K. soyadlı. Bu da mı tesadüf??
  • Bizde şans yokki . Bin yil katilsak yine bize çikmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selowan -- 5 Nisan 2018; 19:51:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: geekon

bu çekilişleri ciddiye alan var mı? magnumun çekilişine daha çok güveniyorum

walt disney in bebeler için bir sineması vardı

ailenin bir anda şansı dönüyor ve her çekilişi kazanıyorlardı

• Siz Noyan ve Oğurel kedi duymamışsınız halinize şükredin
    https://forum.donanimhaber.com/yine-adana-yine-ogurel-ve-noyan-ailesi-isbasinda--90854916

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaşlar frito layib yaptığı 2016 çekilişinde PS4 kazandım neyin kafası böle bu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıllar milli piyango bileti dahil almıyorum.Sadece ididaa oynarım.Bu hükümet beni kuşkularımda yine haksız çıkarmadı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav hile yapıyorsun bari farklı isimle verilsin orda insanları salak yerine koyup yazma aynı ismi 3 yıldır. Hepsi hile hurda değil tabi yıllar önce waikiki'den kuzenimin arkadaşına mini cooper çıkmıştı. Birde Bursa'da bi avm çekilişi vardı kime çıktı diye sorduğumda bir tane tişört alan bi gence çıktı (araba) demişlerdi artık ne kadar doğrudur bilmem ama. Gerçi ben 2 kişiyle çekilişe katılsam karşıdakine çıkardı muhtemelen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şekilsiniz ya -- 5 Nisan 2018; 20:56:50 >
  • Vay anasını.

• Zamanında noter huzurunda MPİ çekilişi yaptırmış birisi olarak olayı açıklıyorum;

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.