Şimdi Ara

BİLYONER ARABA ÇEKİLİŞİNDE 3 YIL ÜSTE ÜSTE AYNI KİŞİ KAZANDI. (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
5
Favori
41.688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1053 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Braun çekilişi gibi dh

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gördüğüm kadarıyla ne kadar oynarsanız o kadar çok çekiliş hakkınız oluyor. Dolap döndüğünü düşünmüyorum. Borsa İstanbulda da aynısını yapsanız her gün 1 otomobil verseniz 100 çekilişin %95'ini 10 isim alır. Hacim yapıyor ama 200binlik otomobil için değmez.
  • Ooo günaydın gençler. Lafa gelince akplilere burnunun ucunu görmüyorlar diyorsunuzda sizin dünyadan haberiniz yok. Devletin kurumu milli piyangoda bile neler döndü ve dönüyor burada dönmüş çok mu?

Uzun uzun yazmak istemediğimden google'a yazarak bir haber linki eklyeyim dedim. Basın sansürü ne derece uygulanıyormuş dedim tekrardan kendi kendime.

Olay şu:
    On yıldan fazla oluyor. Bir milli piyango müfettişi rapor hazırlıyor. Çok büyük bir yolsuzluğu rapor ediyor. Rakam az buz değil 30 trilyon. Bu paranın zimmete geçirildiği,faize yatırılıp getirisiyle personele göz boyamak ve "dürüst" "iyi" müdür imajı çizmek için hediyeler alınıp yüksek ikramiyeler dağıtıldığını raporluyor. Rapor meclise gidiyor. Soru önergesi veriliyor. Maliye bakanımız çıkıp diyorki,elinde kanıt yok varsa gitsin cumhuriyet savcılığına şikayet etsin. Paşam sen niye oradasın meclis niye orada? Her neyse. Sonra bu raporu yazan abimizi açığa alıp adamın hazırladığı rapordan adamı sorumlu tutuyorlar. Şimdiki fetö-chp muhabbeti gibi. Adamı açığa alıyorlar. Hırsızlık ile suçluyorlar. Kendi kanında boğuyorlar. Bu abimiz bir gün müdürün odasına gidiyor. Mahkemede dediğine göre silahını teslim edip,emekliliğini istiyor. Müdürle tartışmaya başlıyor. Müdür güvenliği çağırıp silahına davranınca çekip adamı vuruyor. Burası biraz avukat oyununa benzesede bir gerçek var adam ölüyor. Suç bu abimizin üstüne kalıyor. Yandaş medyada bunu böyle anlatıyor. Haber pek yapılmıyor hatta. Hırsız makbul,mağdur maktül oluyor ve "TERTEMİZ" milli piyango çarkı dönmeye devam ediyor. Hadi selametle.

• Bu da bir sey mi? O tur buyuk islerin zaten durust yapilani olmazdi da en basit seylere bile hile karisir oldu. Bizim millet hilesiz hurdasiz hic bir is yapmaz oldu. Markete girdim, su alacagim. Elemanin biri acti cep telefonunun fenerini kola kapaklarina asagidan isik tutup bedava var mi diye okumaya calisiyor. Etrafta insan var mi, ne dusunur hic umrunda degil. Cok pespaye bir giyimi yok, elindeki telefon da cok ucuz bir model degil. Ihtiyaci yok anlaminda yaziyorum, fakir insanlari rencide etmek degil amacim. Yuh dedim, bu kadar mi ac insanlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tensi

Bu da bir sey mi? O tur buyuk islerin zaten durust yapilani olmazdi da en basit seylere bile hile karisir oldu. Bizim millet hilesiz hurdasiz hic bir is yapmaz oldu. Markete girdim, su alacagim. Elemanin biri acti cep telefonunun fenerini kola kapaklarina asagidan isik tutup bedava var mi diye okumaya calisiyor. Etrafta insan var mi, ne dusunur hic umrunda degil. Cok pespaye bir giyimi yok, elindeki telefon da cok ucuz bir model degil. Ihtiyaci yok anlaminda yaziyorum, fakir insanlari rencide etmek degil amacim. Yuh dedim, bu kadar mi ac insanlar.
    o kadar ac insanlar bircogunun karinlari degil ama gözleri ac

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu çekilişi nasıl yapıyorlar.

Diyelim benim 25 çekiliş hakkım var.

25 kağıda ismimi yazıp çuvala mı atıyorlar.

Yetkili gelip elini mi atıyor.

Alinin 150 çekiliş hakkı var, velinin 200

Nasıl oluyor. Bilen varsa. Yazsın.

Yoksa elektronik ortamda mı yapılıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BİLYONER ARABA ÇEKİLİŞİNDE 3 YIL ÜSTE ÜSTE AYNI KİŞİ KAZANDI.

https://www.sozcu.com.tr/2018/gundem/balli-bilyoner-2335380/

• quote:

Orijinalden alıntı: impact_24

Türkiye de hilesiz hangi iş var bu olsun
    Bu milli piyagoda da oluyor. Yani çok sasırmadım

• quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Gördüğüm kadarıyla ne kadar oynarsanız o kadar çok çekiliş hakkınız oluyor. Dolap döndüğünü düşünmüyorum. Borsa İstanbulda da aynısını yapsanız her gün 1 otomobil verseniz 100 çekilişin %95'ini 10 isim alır. Hacim yapıyor ama 200binlik otomobil için değmez.
    https://www.google.com.tr/amp/m.milliyet.com.tr/amp/erzincanli-super-loto-talihlisi-merak-erzincan-yerelhaber-2557077/

Super loto haftalardır devretti. Sonunda erzincan cıktı. Bil bakalım başbakanın memleketi neresi. 40milyon da az para değil sonuçta.

YouTube de bak bakalım. Milli piyango rezilliklerini izle

• Talih kuşu adamın kafasına şey etmemiş yuva yapmış gibi :)

• Ekşi sözlükte gördüm.

BİLYONER ARABA ÇEKİLİŞİNDE 3 YIL ÜSTE ÜSTE AYNI KİŞİ KAZANDI.

Soldaki bilyoner.com’un da bünyesinde olan Hitay grubun sahibi Besim Tibuk’un kızı Hande Tibuk

Sağdaki çekilişi kazanan Kamer Alyanakyan
  • Bir senesi de fanta kapaklarından şifre ile ps4 veriliyordu çekilişle. Çekiliş sonuçlarına baktık hep adanaya hep aynı soyadlarına çıkmıştı. Herkes hırsız olmuş

• bu olaya bir de şu yönden bakın.
    bilyoner çekiliş yapıyır ve bu çekiliş milli piyango idaresi denetiminde oluyor. Bilyoner ve milli piyango arasındaki ortak kurum hitay holding.
    Hitay holding milli piyango'nun %50 hissesine sahip bir şirket. Yanlış bilmiyorsam Türkiye'ye sanal parayı getirenlerde bunlar. (bknz.http://www.hitay.com/tr/yatirimlarimiz/bilyoner.com)
    Milli piyangoyu da zamanında hitay holding ile net şans birlikte ihalesini kazanmıştı. Bu iki kurum arasında bu kadar bağlantılı olmaları benim burnuma pis kokular getriyor. umarım böyle birşey yoktur.
  • "haram olsun" dicem de iddaa'dan kazandığı için zaten haram :)
  • bir zamanlar cipsden para çıkıyordu, bi aldım 20 lira çıktı bir daha aldım 10 tl çıktı eve kola ekmek falan almıştım vs. bakkaldan alışveriş çeki gibi.
    aldım bi daha çıktı al abi ben istemiyorum dedim.. bakkal bana şüpheli şahıs a bakar gibi bakmıştı kendimi dolandırıcı gibi hissetmiştim
    bütün şansımı o cipslerde harcadım sanırım
  • Bari sıradan isimli biri olsaymış.

Çok sırıtıyor böyle sayın yetkili

• "oğurel" ailesini de unutmayın. bunlar da ailece tencere tava ne varsa silip süpürüyor yıllardır. ufak tefek cinayetler
  • Ben milli piyango,sayısal loto vs güvenmiyorum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Soyisminde hayır yok.

• bende banggood dan 2 kere çekiliş kazanmıştım. biri oyundu biri çekilişti aslında.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.