Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi hakkında bilgi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilkent üniversitesi'nde okuyan arkadaşlara bir sorum var. Büyüklüğü, eğitim kadrosu ve Türkiye'de ki yeri tabii ki belli ve tartışılmaz fakat internette araştırma yapınca şöyle şeyler okunuyor. işte partinin girişinde bir yazı varmış "köpekler ve burslular giremez" ya da otoparkın girişinde "kuşlar giremez" şeklinde bi yazı falan filan. Cidden var mı böyle şeyler. yani bursluları küçük gören bi düşünce sistemi mi hakim bilkentte?
    Bir de bu sene mimarlık fakültesi açılıyormuş sanırım.eğitim kadrosu, kampüsü vb. bilgiler internette henüz yok sadece açılıcağına ait bilgiler var. Mimarlık ile ilgili bilgiler kampüste konuşulmaya başlamıştır diye düşünüyorum var mı bilkentli arkadaşların bir bilgisi? Şimdiden teşekkürler

• Ben okumuyorum ama okuyan arkadaşlarımdan ve forumda söyleyenlere göre öyle birşey kalmadı hatta bazı bölümlerede sadece burslu öğrenci alıyorlar.
  • Ben ÖSS'ye hazırlanırken o köpekler ve burslular giremez yazısı söylenenlere göre Mozart Cafe'de yazıyormuş, şimdi de parti girişine çevirmişler olayı demek ki :) Öyle bir şey yok. Bilkentte burslulara karşı olacak bir öğrenci kitlesi de yok.

Mimarlık bölümü Güzel Sanatlar fakültesinin altında açılacak sanırım ama emin değilim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trivento -- 11 Mayıs 2012; 17:52:39 >
  • 1 yıldır bilkentteyim, burslu olup olmadığımı soran bir ya da iki kişi oldu. herhangi bir ayrım hicbir şekilde yapılmıyor. bunun yanı sıra ben de kimseye sormamaya özen gösteririm. Bilkentliysen Bilkentlisindir ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radressss -- 12 Mayıs 2012; 13:59:04 >
  • yardımınız içi sağolun fakat mimarlık fakültesi hakkında net bir bilgi yok sanırım?
    bir de doğu kampüs ve merkez kampüs arasında nasıl bir fark var?
  • Bilkent konusunda biraz yorum, bilgi..Lütfen..Tercih dönemindeyiz..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.