Şimdi Ara

Bilkent mi? GSÜ mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uluslararası ilişkiler için hangisini tercih etmeliyim? Bilkent'in akademik olanakları daha iyi sanırım ama ben İstanbul aşığıyım İstanbuldan da ayrılmak istemiyorum. Fakat GSÜ'nün akademik olanaklarını bilmiyorum. Hangisini tercih etmem daha uygun olur? Hangisinin ne avantajı vardır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• GSÜ ile Bilkent arasında kaldıysan liseyi tekrar oku kardeş.
  • Gsu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilkent tabii ki.
  • Güzel bir üniversite hayatı yaşamak istiyorsan Bilkent. İstanbulda okumak istiyorsan da Koç ya da Boğaziçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Güzel bir üniversite hayatı yaşamak istiyorsan Bilkent. İstanbulda okumak istiyorsan da Koç ya da Boğaziçi.

Hocam büyük ihtimalle koç tam burslu kazanamam yarı burslusuna imkanımız yetmez. Boğaziçini kazanabilir miyim bilmiyorum kazanırsam onu tercih ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray tabi ki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Ceng Gelir mi ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ez galatasaray
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jamie Cook

quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Vita

Güzel bir üniversite hayatı yaşamak istiyorsan Bilkent. İstanbulda okumak istiyorsan da Koç ya da Boğaziçi.

Hocam büyük ihtimalle koç tam burslu kazanamam yarı burslusuna imkanımız yetmez. Boğaziçini kazanabilir miyim bilmiyorum kazanırsam onu tercih ederim

İstanbulda okuman özele kayman açısından çok daha yarar sağlar bunu unutma. Uluslararası ilişkiler açısından da iki link bırakıyorum. Bunlarla sınırlı kalma kendin de araştır.

https://www.youtube.com/watch?v=CCMoE-7wmZo

http://www.boun.edu.tr/tr_TR/Content/Akademik/Lisans_Katalogu/Iktisadi_ve_Idari_Bilimler_Fakultesi/Siyaset_Bilimi_ve_Uluslararasi_Iliskiler_Bolumu

İkinci attığım link uluslararası ilişkiler okursan göreceğin derslerle ilgili. Eğer ki ilgin yoksa kesinlikle seçme. Boğaziçinden de mezun olsan işi sevmiyor ve yapamıyorsan işsiz kalabilir ve kendini geliştirmezsen istemediğin alanlarda çalışmak zorunda kalabilirsin. Şimdiden başarılar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.