Şimdi Ara

hacettepe mi dokuzeylül mü??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben jeoloji mühendisliği 2. sınıf terkim yine hedefim jeoloji ama universite seçiminde kararsız kaldım bu sefer sınava yeniden gireceğim iyi bir puan yapacağımdan adım gibi eminim şehir olanakları ve öğrenim kalitesi bakımından iki universite arasında kaldım

izmir deu da okumanın artısı: deniz kenarı sıcak bir şehir öyle montla gezmeye gerek yok 2. sene aktif eğitime geçiliyor

ankara hacettepe de okumanın artıları: soğuk kalabalık bir şehir adı olan bir üniversite ve jmo nun etkinliklerine katılım olanakları var genel merkez ankarada yani cv doldurma imkanı fazla

sizce en akılcı seçim hangisi olmalı kendine ders ve kariyer yüzünden zaman ayıramayacak bir öğrenciyi aklınızda canlandırın 4 sene eşek gibi çalışmam lazım ki iş bulabileyim ama bunun için uni adı da referans oluyor..

• hacettepeyi seçerdim senin yerinde olsam.

dokuz eylül pek merkezi bir yerde değil diye biliyorum.

yurt ve ev olanakları da hacettepenin daha iyi bildiğim kadarıyla.

itü veya odtü için de dene şansını derim madem jeolojiyi seviyorsun.
  • dokuz eylül ün mühendisliklerinin olduğu kampüs buca tınaztepededir biraz şehir merkezine uzak denilebilir. ama yarım saatde şehir merkezine inebilirsin otobüsle. aktif eğitim alanların yazdıklarını biraz okuduktan sonra hemen tercih listesinden çıkardım dokuz eylülü ingilizce hazırlığı baya iyidir. o konuda hacettepe ile dokuz eylül arasında tercih yapmak zor olur çünkü ikisinin ki de iydir. mühendislik olarak dokuz eylül hakkını verir. Ev kiraları filan pahalı sayılmaz benim arkadaş üniversitenin orda oturuyor 350 TL veriyorlar aylık. hacettepe nin ve dokuz eylülde joelojinin eğitim kalitesini bilmiyorum ama şu anda tercih hakkım olsa ege yerine hacettepede okurdum mühendisliği
  • Şehir olanakları olarak genel anlamda Ankara, İzmir'den daha üstündür. Tekrardan Jeoloji bölümünü hedefliyorsan ilk hedefin tabi ki ODTÜ olmalıdır. Deniz kenarı, sıcak şehir falan bunları artıdan ya da eksiden sayma, üniversitenin olanaklarına bak ve geleceğini düşün. JMO'nun etkinlikleri Ankara ağırlıklı ise Ankara'dan bir üniversitei yazman daha isabetli olur, yani Hacettepe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslan26 -- 16 Nisan 2011; 11:32:18 >
  • hacettepe
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veterinerlik mi hemşirelik mi ?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.