Şimdi Ara

Bilkent Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ankara'da okuyorum ve nezih bir dersaneye gidiyorum lise 3 ögrencisiyim,,,

Her Neyse Ben Ders Calısmam hiç 1 saat bile calısmamısımdır sene basından beri ama dersi dinlerim ve zeki oldugumu söylerler sınavlarım 70 civarıdır

(Bundan sonra Yazcaklarımı Görgüsüzlük Olarak Anlamayın)

Ablam Atılım işletme Mezunu ( Babam işe Soktu COOK iyi bir Maaş Alıyor)
    Abim Dogu Akdeniz Üni. Program Tasarlama Gibi Bir Bölümde Okuyor Tam olarak Adını Bilmiyorum( Mezun olunca güzel bir Maaşla İşi Hazır )
    Bende malum seneye Üni Sınavına gircem ben Maliye İStiyordum ama Babam Bana Dedi ki Avukat ol Bizim İşlerle İlgilenirsin
    Aklıma Yattı ama Anlamadıgım babammı Bana harclık Verir Gibi Maaş Verecek

(Babamın işleri Alanyada 35 dönüm arazide serası var ordaki sebzelerle ilgilencem Galiba )

Her Neyse Simdi abim 3 senede ablam 2 senede girdi Ben ilk senemde Ankara Bilkent hukuk düşünüyorum Bu YAz Biraz KAssam Seneyede Kassam Girebilirmiyim ki?

Birde Benim Gircegim Bölüm Abimle Ablamınkinde iyi Değilmi?

• Annen baban istiyor diye gitmek zorunda değilsin !
    Bu yaz matematik 1'i halledip önümüzdeki sene biraz sayılsa ve sözeli halledersen ve çok sıkı,verimli bir ders programını harifyen uygularsan girebilirsin eğer temelinde iyiyse (şahsen ben öyle yapmayı planlıyorum bu yaz)
    Gitmek istediğin bölüm çok yüksek puan isteyen bir bölüm eğer burslu istiyorsan. Çalışmak gerek.
    Bilkent hukuk ablan ve abinin okullarında ve bölümlerinde iyi olabilir ama en iyisi insanın severek ve en iyi şekilde yaptığı şeydir.
  • Anladık ...
  • Yok Burslu Değil Zaten Abilde Ablamda Burssuz Özel Üni.lerde Okudular
  • Giremezsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk
    8 yıl önce açıldı
    Bilkent iktisat
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Arkadasım abin ve ablan burssuz okuduysa saygı duymak gerekir. Ben Dokuz Eylül Üniv. İktisat mezunuyum ve bana babam işin hazır filan demedi.Bence hazır iş ortamı yaratılmısken babanın sözünü dinle ve HUKUKU kazan.Ancak ille de babanla çalışacak değilsin Avukatlıık yaparsın sonra şirket işleri vs... ilerde fikirlerin değişir,gelişir.Kimseye bağımlı olmak istemezsen serbest avukatlık yaparsın.Sorun şu sen Hukuk okumak istiyormusun? Ben gene dünyaya gelsem tekrar İktisat okumak isterim ama Ankara Siyasal Bilgilerde, okul olarak Bilkent çok iyi, ama burslu için (yeni sistemi bilmiyorum) iyi bir puan alman gerekebilir.Umarım başarılı olursun.
  • bilkent paralı olarak ilk 50 bin de olanları alıyor,

Başkent 75 binde

Atılım 120 bi sıralamaya kadar alıyor.

Hiçte zor şeyler değil...
  • Sana şunu söyleyim yazın kasmana hiç mi hiç gerek yok bilkent burslu kazanmak istemiyorsun sonuçta
    lise 4 sene başından itibaren ilk dönemi günde 1.5 saat çalışarak geçir
    2.dönem 2-2.5 saati zorla
    ygs sonrası günde 3saate vur bilkent %50 bursludasın o kadar diyorum biraz geç anlamıyorsan

gireceğin bölüm ea nın en iyi bölümü hukuk
    kişiye göre değişir tabi ama bence gözle görülen bir gerçek var tıp ve hukuk en mükemmel meslekler gelecek garantili kaldıki bilkent mezun olmak bi ayrıcalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NidderuN -- 25 Nisan 2010; 21:06:57 >
  • Parayı bastrıdın mı girersin
  • ailen çocuklarına iyi bir gelecek hazırlamak için baya emek sarfediyor ve hazırlamış bile sanırım onları tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: THX

Parayı bastrıdın mı girersin

zor girer parayı bastırdı mı.Kaç puanla almış bir bak bakalım.Birçok devlet üniversitesindeki işletmeler iktisatlar vs den fazla.
  • Ben Bilkent Hukuk öğrencisiyim ilk yılım hazırlıktayım, sormak istediğin sorular varsa cevaplayabilirim.

Ayrıca Bilkent Hukuk bazı arkadaşların yazdığı gibi parayı basınca girilebilecek bir bölüm değil .Geçen yılki puanlar şöyleydi

Kontenjan Taban Puanı Tavan Puanı

Paralı EA-2 120 316,815 348,994

Burslu EA-2 20 367,937 377,226

Yarı Burslu EA-2 20 350,639 366,603

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Augias -- 25 Nisan 2010; 22:36:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Augias

Ben Bilkent Hukuk öğrencisiyim ilk yılım hazırlıktayım, sormak istediğin sorular varsa cevaplayabilirim.

Ayrıca Bilkent Hukuk bazı arkadaşların yazdığı gibi parayı basınca girilebilecek bir bölüm değil .Geçen yılki puanlar şöyleydi

Kontenjan Taban Puanı Tavan Puanı

Paralı EA-2 120 316,815 348,994

Burslu EA-2 20 367,937 377,226

Yarı Burslu EA-2 20 350,639 366,603

öss'de o kadar puan alıcaz birde bilkente 20 milyar para mı vericez?

• Bilkent Hukuk Ucukmus Biraz Baskentinde Kampusu Fln Cok Kötü Bilkent İstiyorum
  • Hukuk başkası istedi diye okunabilecek bir bölüm değil yoksa benim gibi yarısında hayattan nefret eder duruma gelebilirsin ona göre iyi düşün ama seversende gerçekten çok zevklidir tavsiye ederim..
  • Çalışırsan 316 puan yapılamıyacak bir puan değil , anladığım kadarıylada istiyorsan bilkentde okumayı elinden geldiği kadar çalış elbet kazanırsın.
  • Yani Elimden Geleni Yapacagım İlk sEne Girersem Cok iyi olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.