Şimdi Ara

Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Simdi hacettepe hukuk bitirmis adamla erzurum hukuk bitirmis adam arasinda ne fark oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam hakim savcı sınavlarında başarı oranlarına bakman yeterli hiçbir fark olmadığını görmen için Erzincan Üniversitesi bile bu çok popüler olan üniversitelerden daha fazla başarı oranına sahip. olay kişinin kendinde bitiyor yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewardx -- 12 Temmuz 2017; 5:21:5 >
  • Ewardx E kullanıcısına yanıt
    Aradigim cevap buydu cok tesekkurler

Aynen aynen. Sen şimdi ankara hukukta olsan eminim aynı şekilde cevap verirdin bu soruya

• Aynen adam haklı hakimlik savcılik sınavlarında mesela gazi hukuk 1. Olmuş ankara istanbul Marmara bunlar daha iyi mesela ama gazi 1. Olmuş

• quote:

Orijinalden alıntı: GilraenFeyza

Katılıyorum ben de gazi hukukta okuyorum. Okul ne kadar iyi olursa olsun mevzuya son noktayı öğrenci koyuyor ankara hukuktan 4 senede kendine okulun verdiği imkanların yüzde 30 unu bile katamadan çıkanda var, erzincandan zirveyi zorlayanida. Ama bizim okul genel manada hakimlik-savcılık sınavı odaklı gibi yani hem yapılan sınavlar, hocaların eğitimleri, okulun öğrenciye kattığı profil hep bu sınav çerçevesinde ilerliyor diye düşünüyorum bende bu izlenimi bıraktı geldigimden beri

Ben de gazi yazabilirm okuldan bahsedebilir misin biraz

• Dabster kullanıcısına yanıt
    Gören sanacak türkiye derecesi yaptı egoya bak Allah aklından almış egona vermiş . Hayatım boyunca dershane yüzü görmeden düz lisede çalışarak ilk senem de 21 k sıralama yaptım egonuda al buradan uzaklaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ewardx -- 12 Temmuz 2017; 15:26:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hukuk
    8 yıl önce açıldı
    Marmara hukuk
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    İnsanların sorularını yanıtlıyorum ama sen ego diyorsun ondan sınra başka konulara girip tüm hukuklar aynı .ss muhabbetleri yapıyorsun. Seni engelliyorum istediğin kadar konuş :)

• Böyle insanlardan ülkeme ne fayda gelecek endişeliyim.Karşıma çıksan ne politika yapabilirsin ne bir şey konuşabilirsin anca boş boş forumlarda takılırsın üzüntü verici
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.