Şimdi Ara

bilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kapsamlı burs 22 bin tl oldu yurtta kalmayana. akıyo maşallah.

• Çok iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nice

• yurtta kalırsan kaç tl

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • onlyerencracked1 kullanıcısına yanıt

12k

• Tobb etüde cs okuyup Ankaranın merkezinde takıldığımız ve 10k aldığımız evren

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 1 Haziran 2025; 13:10:0 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

Bilkent ctis yerine yazmazdım puanım yetse de. Bir de nasıl merkez oluyo eski evim onun yukarısıda jandarna genel komutanlığımın yanındaydı, sevmiyodum hiç.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • *Birkaç saat sonra lineer alsam mı lazım olur mu diyen sen*

Söğütözünde inip yürüyerek bile gidebiliyorsun Kızılaya da çok uzak değil çok iyi yerde, ben ondan sonra yarım saat daha gidiyorum neredeyse

• Leopard76 kullanıcısına yanıt

yav kanka avantajı daha çok öyle deme. top tier ceng ve odtü ee'nin olmadığı tüm senaryolarda ctis yazardım.

bende araç var zaten ulaşım sıkıntı değil. kızılay'dan tunalı'dan falan nefret ediyorum. bilkent'in konumu güzel, izole dolayısıyla çevrede de pek çakal keko tipler olmuyor.

• Ya işte içeriğine göre gitmesi lazım kişinin, elektronik matematik almaktan nefret edip sırf yazılım isteyen de var komple ben sistemi öğrenecem diyen de AI kasmak isteyen de, bunu seçtikten sonra seçenekler daha da belirgin oluyor, ha ctis os, system programming, sofeng vs eklerse o zaman çok yakın olur ama eklenmemesinin belki de bir sebebi vardır ama tek tek bunları dışarıdan alana kadar okul biter zaten

Ben de sevmiyorum Tunalı tarafını da bu dediğim yda binasının karşısı aslında Kızılay biraz alakasız oldu xd

Orman içinde kampüs de güzel de işte git git bitmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 2 Haziran 2025; 14:39:33 >
  • bilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak
  • Jamser kullanıcısına yanıt

lanbilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak bilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak 

• Mezun olunca da aynı maaştan devam ediyorlar

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt

mezuna kalmaya devam hac1mbilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F12949217 -- 3 Haziran 2025; 7:3:59 >
  • keşke yazsaydık

• ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt

• daxpc kullanıcısına yanıt

sana gelmeyecek zaten boşa uğraşma bilkent ctis'te burslu okuyup ayda 22 bin tl almak 

• Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    🤮

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.