Şimdi Ara

Bilkent cs de 4 ortalama yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
3
Favori
8.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • said 06 kullanıcısına yanıt
    Çalışma disiplini konusunda tabii ki haklısınız, üniversiteye başlar başlamaz eylül ayında eşitlenecek değil tabi bu insanlar. Ne var ki lisansa uyum sağlamak başka bir şey, bütün çalışmalarınızı, araştırmalarınızı kendiniz ayarlıyorsunuz. Bunu ayarlayamayan veya ayarlamak istemeyen nice burslu öğrenci gördüm, vasat ortalamalarla geziyorlar. Aynı şekilde burssuz girip tempolu bir şekilde çalışan da çok öğrenci gördüm. Bu iki kitlenin birbirine oranı da çok düşük, o yüzden belirttiğiniz kadar istisnai bir durum değil bunu belirttim.

    Odağım daha çok "ücretli öğrencileri es geçemezler" sözünüzeydi, böyle bir uygulamanın olmadığını açıklamak istedim. Siz hangi okulda / bölümdesiniz bilmiyorum ama yukarda bahsettiğim iki kitleyle de zaman geçirmeden genelleme yapılmasının yanlış olduğunu düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 11 Temmuz 2019; 18:14:15 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-E5341BFEF

    sen ne okuyorsun?
    Okul Öncesi Öğretmenliği

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam merhaba, geçenlerde sizinle 20 yaş diş- ateizm ile ilgili bi konuda aynı cephedeydik. yazdığınız yorumlar çok hoştu. bi arkadaşımla beraber öğrenmek için yazdığınız yorumları iki kez okuduk. siz nerede okuyorsunuz ve kaç yaşındasınız?
  • bekotor B kullanıcısına yanıt
    Hocam Odtü bigisayarda okuyorum. Lakin ben bu dediğimi sadece mantıken veya sallayarak demiyorum çok fazla tanıdığımdan (hatta bilkent işletmede ücretli okuyan tanıdığım var o bile öyle diyor) duydum. Genelde özel okullar herkesin çalışma disiplini düşünerke hazırlıyor ama yukarıda da belirttim bilkent yine kolaydır demiyorum, zordur ama odtü kadar zor değildir diyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • said 06 kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği özelinde iki okulu kıyaslayacak seviyede bilgim yok ancak EE adına konuşmam gerekirse ODTÜ'den çok daha yıpratıcı bir programları olduğuna şahit oldum, ki kendim de 2 sene Hacettepe'de EE okudum o yüzden temel seviyede kıyaslayabileceğimi düşünüyorum. Derslerin niceliğinden ziyade niteliğe önem veriyor Bilkent gördüğüm kadarıyla, nispeten daha mantığı oturtmaya yönelik hazırlanmış gibi geldi müfredatlar (teorik dersler için tabi, lab uygulamalarını bilemiyorum)

    Dahası kendi bölümümün ve odtü iktisatın bazı sınavlarını karşılaştırma imkanı buldum ve açıkçası Odtüdeki yorum becerisine yönelik sorular daha kıt gibi, sanırım teknik üniversite olması dolayısıyla işin çoğunlukla teknik arka planına odaklanan bir program var. Yani işin matematiğini bilen birisi ODTÜ iktisatta iyi notlar alabilirken bizim sınavlarımızda aynı notu alması biraz zor mesela.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekotor -- 11 Temmuz 2019; 18:10:17 >




  • uchihagaeshi kullanıcısına yanıt
    sanki geçen sene tıp kazandın diye hatırlıyorum seni.
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    israile bile gitmiş valla. ne diyim, saygı duyuyorum.
  • 18 yaşındayım mezun senemdi bu sene(erken vermişler okula) 87-tyt 36-ayt yaptım ilk seneden bu sene nisana kadar ders çalıştığım söylenmez 3. seneye kalıcam galiba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • olsun olsun yaparsın :)) o yazdıklarını nereden öğrendin?
  • Onlarla uğraşdığım için ders çalışmadım zaten :) evde yaklaşık 120 kitaplık bir kütüphanem var onun dışında internette merak ettiğim bir şey hakkında bulunan işe yarar yazıların hepsini okurum onların içinde zaten refarans kitaplar oluyor benim için önemli bir konuysa alır kitabını da okurum bir konu hakkında anahtar kelimelerle kitap sitelerinde arama yaparım çıkan kitapların yorumlarını okurum pdflerini incelerim beğenirsem alırım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 11 Temmuz 2019; 19:0:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çok benziyoruz. ben de bunlarla uğraşmaktan 3. seneme kalmıştım, şimdi 4. seneme kalıyorum. ama artık ilgilenmiyorum, işimde gücümdeyim. çünkü artık gerçeği öğrendim. sen de bırak artık.
    ailen ne diyor, kızıyolar mı? tepkileri ne?
  • Bilkent’e atıp tutan arkadaşlar size yalvarıyorum okul bir kaç derse misafir olarak katılmanıza izin veriyor gidin o ortamı sadece bir saat bile olsa bir deneyim edin sonra konuşun. Bazen o kadar belli ve komik duruyor ki okula dair hiçbir bilginiz olmadan yargısız infaz yaptığınız. Kendi sitelerinde ve Youtube’da örnek ders videoları yüklenmiş vaziyette isterseniz oradan da bakabilirsiniz. Türkiye gibi bir yerde bu tarz bir eğitim kurumunun olduğunu bilmek bile sevindiriyor beni darısı nice kurumlarımıza. Bu arada yüzdeye vurursanız ücretliler emin olun daha fazla çalışıyor ve iddia ediyorum burssuz okuyan adam atıyorum Yıldız Teknik’te veya İTÜ’de okuyan adamdan daha sağlam dünya görüşüne sahiptir on işverenden dokuzu burssuz Bilkentliyi tercih eder.

    Konu sahibinin sorusuna gelecek olursam çok zor olur ama imkansız da değil. Yaparsan da çok katkısını görürsün dünyada kabul alamayacağın üniversite bir elin parmaklarını geçmez

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Yalnız bilkentteki burssuz öğrenciler de ilk 30 binde kimse 300binden parası var diye girmiyor o bölümlere..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cs 1.3 mü, cs 1.5 mi yoksa cs go mu
  • Pek olumsuz bir durum yok ama annem histerik bir kadın pek sağlıklı iletişim kurmak mümkün değil ve biraz elalem ne derci biri beni bir mücehver gibi görüyor toplum normlarına göre kalitesiz bir mücehver takmak istemediği için mezuna kalmam yanlısı tabii açık açık böyle bir şey söylemiyor ben senin iyiliğini istiyorum diyor bu benim analizim babam daha dengeli bir karakter bir şeyi tutarlı mantıklı bir şekilde bir açıklayınca anlayabilecek durumda onun bunun lafını çok umursamaz annemi idare etmenin çeşitli yöntemlerini buldum babam da annem gibi olsaydı kesinlikle 3.yıla kalmazdım gider üniveristeye orada hazırlanırdım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 11 Temmuz 2019; 19:43:41 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam benim aralık ayında netlerim 95-35 gelmişti şimdi 110-71 bekliyorum, doğru bir çalışma ile zamanın önemi yok .O zamanlarda +60 yapıp gerimde olanlar var.tek yapmanız gereken önce her konuda orta düzey bilgiye sahip olup sonra denemelerle tepeye çekmek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Çalışınca yapabileceğimi biliyorum çünkü fizikten özel derse gittiğim için ödevlerle falan mecbur çalışmıştim 13D-1Y yaptım kimya sadece 9un başını çalışmıştım 1D-12B yaptım sadece şimdiden disiplini sağlayıp çalışmam lazım az ama her gün disiplinli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2BA6261ED -- 11 Temmuz 2019; 19:51:36 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 3. yılın kıymetini iyi bil, 4. seneye kalmak acayip koyuyor.
  • schmeiblak S kullanıcısına yanıt
    Hocam ayt ye nasıl çalıştın muazzam artış tebrik ederim TM yim ama mezuna kalırsam MF çalışmayı düşünüyorum şuan ayt yi sayısal için 40 civarı yapabiliyorum geçen gün öylesine deneme çözdüm

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ktb06 kullanıcısına yanıt
    la ne avel adamsın sen boş yapma da bi ara dc gel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.