Şimdi Ara

// bilinemeyen jant markası sorunsalı:P //

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya arkadaslar böle bi resim buldum baska bi forumdan ve jant ı cok begendim ama marka modeliyle ilgili bsy yazmıodu..ne olabilir bu bilen/gören var mı??

• stilo gibi bi marka vardi sanirim onun bir modeline benzettim...
  • kardeşim o jantın markası MAK dır..
  • ist. 4.levent sanayide hemen ön sırada bi lastikçi var,yanılmıosam pirelli idi.orda var bu jantlardan
  • araba parçalarını yan sanayi almayın kaliteli alın canınızı emanet edeceksiniz ona ... dağılmasın kasisde.. kasısin içinde kalmsın jant
  • quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

araba parçalarını yan sanayi almayın kaliteli alın canınızı emanet edeceksiniz ona ... dağılmasın kasisde.. kasısin içinde kalmsın jant

en pahalı jantlardan biriymiş
  • "MAK matrix 5 mirror" mirror olmayanı 350 ytl civarı bu belki biraz daha fazla olabilirhttp://www.makwheels.it

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi electro_g -- 28 Eylül 2005, 22:43:43 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ark.lar mesela bi model begendim ama şöle secenekler var

4,5J14 || 5,5J14 || 6,5J15 || 7J16 || 7J17 || 8J17 || 7J18 || 8J18 || 7J19 || 8J19 ||

7J16 || 7,5J16 || 8J17 || 8J18 ||

gibi..şimdi arac 16..bunlardan hangisi 16a uygun oluo..ayrıca 7J16 ve 7.5J16 nın farkı ne??7 ile 7.5 arasındaki fark ne yani???
  • quote:

Orjinalden alıntı: GÖRKEMKAZAN

ark.lar mesela bi model begendim ama şöle secenekler var

4,5J14 || 5,5J14 || 6,5J15 || 7J16 || 7J17 || 8J17 || 7J18 || 8J18 || 7J19 || 8J19 ||

gibi..şimdi arac 16..bunlardan hangisi 16a uygun oluo..ayrıca 7J16 ve 7.5J16 nın farkı ne??7 ile 7.5 arasındaki fark ne yani???

valla bende bu sorunun cevabını merak ediyorum
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Reanimate

araba parçalarını yan sanayi almayın kaliteli alın canınızı emanet edeceksiniz ona ... dağılmasın kasisde.. kasısin içinde kalmsın jant

en pahalı jantlardan biriymiş

Bu mu en pahalılardanmış. LEXANI'nin üzerinde altın elmas safir bilumum mücevherat olan jantlarının yanında bu gazoz kapağı kalır

• Abi aman yalnislikla bi cukura dusersin dagilir bu jant gibi gelior bana,
  • quote:

Orjinalden alıntı: der Rebell

Bu mu en pahalılardanmış. LEXANI'nin üzerinde altın elmas safir bilumum mücevherat olan jantlarının yanında bu gazoz kapağı kalır

ben standart jantları kastettim..tr de o dedigin jantı aracına takan 3kişiyi sölesene bana...
  • Şaka bi yana bu da iyi bi janttır. öyle kasiste falan hemen dağılacak bişi değil. Ama sen 30 yanak lastikle girersen sağlam bi çukura momo da olsa dağılır.
  • quote:

ark.lar mesela bi model begendim ama şöle secenekler var

Basitçe inc olarak jantın genişliğini ifade ediyor o rakamlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.