< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Haziran 2017; 17:54:32 > |

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sar1Lac1 -- 29 Haziran 2017; 17:54:32 > |
|
|
Neden önerilmiyor?
SUV araç alıyorsunuz günümüzde 180 bin lira gibi ücretler ödüyorsunuz biraz kalite bekliyor insan ama yok. Neredeyse her yer leğen plastiği. En basit c sınıfı golfte bile olan kapı içi torpido içi güzel bir kaplama yok. Ne koysan ses yapıyor. Her yer işçilik hatası ile dolu trim seşleri abartı. Detaylara girmiyorum çıkamayız😂😂 araçta meşhur japon yalıtımı var. Elinde 180 binlik araç var ama yerdeki taşı koltukta hissediyorsun zaten sesli çalışan moTor içeride. Gelelim şu meşhur motor sanzimana. Kasa makyajlanip 160 hp motor geldiği günden beri dsg gibi her yıl bittiği söylenen Turbo hortumunun yerinden çıkma problemi var. Ben dahil bir çok araç sahibi yolda kaldı bu sebeple. 180 binlik araçla yol kenarında çekici bekledim ki ben daha 93 model torosumla yolda kalmadım. Sonra yine meşhur p ye geçmeme gibi sanziman problemi var ki bende çok daha ilerisi oldu d ye geçmedi otoparkta saatlerce uğraştık çekiciye 2. Defa yüklemek için. Bunu benden başka kimsede duymadım ayrıca. Ayrıca belirteyim tüketim olarak benzinli rakiplerinden şehir içi 1.5, uzun yolda 0.5 litre avantajı var. Öyle az yakan bir araç değil. Ben bu problemleri 50-100 bin km binip yaşamadım. 3500 km de yaşadığım KRONİK PROBLEM ler. Büyük yazıyorum ki inkar edenler oluyor. Onlara da cok isterlerse honda servis bülteni ile cevap veriririm. Gidin crv yerine 3008 veya kugaya bakın. Net daha başarılı ve ekonomik araçlar. Cebinizde kalan 20-30 bine de şehir içi binmeye bi b sınıfı alın :) |
|
sahiplerinin de genel yorumu motoru şanzımanı dışında o parayı haketmediği yönünde
|
|
Pahalı
|
|
CR-V'nin D SUV falan olduğu yok nereden çıkarıyorsunuz bunları anlamıyorum ki. Honda'ya göre bile anlı şanlı "kompakt" SUV kendisi. D segmenti literatürde "mid-size" olarak geçer.
We're sorry, that page is not available. Newsroom http://hondanews.com/channels/cr-v-press-releases/releases/2017-honda-cr-v-world-debut |
|
Parasını hak etmiyor, gerçi piyasadaki nerdeyse bütün araçlarda durum böyle ama crv en hak etmeyenlerden.
|
CR-V Neden D Segmenti SUV Önerileri Arasında Yer Almaz?
SUV pazarı, kompakt modellerden tam boy seçeneklere kadar çeşitli segmentlere ayrılmıştır. Honda CR-V, kompakt ve orta boy SUV'lar arasında yer alan C segmenti bir araçtır. D segmenti SUV'lar ise daha büyük boyutları, daha güçlü motorları ve daha lüks özellikleriyle bilinir.
CR-V, boyutları ve özellikleri bakımından D segmenti SUV'lardan daha küçüktür. Genellikle 4,5-4,7 metre uzunluğundayken, D segmenti SUV'lar genellikle 4,7-4,9 metre arasındadır. Ayrıca CR-V'nin bagaj hacmi, D segmenti SUV'ların sunduğu genişlikten yoksundur.
Motor gücü açısından da CR-V, D segmenti SUV'ların gerisinde kalır. CR-V'nin tipik olarak 1,5-2,4 litrelik motorları varken, D segmenti SUV'lar genellikle 2,0-3,0 litrelik motorlarla donatılır. Bu motorlar, daha yüksek performans ve çekme kapasitesi sağlar.
Lüks ve konfor özellikleri açısından da CR-V, D segmenti SUV'ların sunduğu üst düzey deneyimi karşılayamaz. D segmenti SUV'lar genellikle deri döşemeler, ısıtmalı ve havalandırmalı koltuklar, gelişmiş ses sistemleri ve gelişmiş güvenlik özellikleri gibi özellikler sunarken, CR-V bu özelliklerin çoğundan yoksundur.
Sonuç olarak, Honda CR-V'nin boyutları, motor gücü ve lüks özellikleri, onu D segmenti SUV sınıfının özellikleriyle eşleştirmez. Bu nedenle, daha büyük, daha güçlü ve daha lüks bir SUV arıyorsanız, CR-V genellikle bu segmentte önerilen seçenekler arasında yer almaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Haziran 2017; 22:19:45 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vetenes -- 30 Haziran 2017; 12:48:2 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DolceVita. -- 30 Haziran 2017; 16:20:15 > |
|
|
|