Şimdi Ara

bilinçlenmek için ÖNEMLİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar uzun zamandır sadace yakınlarım ve nette tanıştığım birkaç yabancı arkadaşla paylaşabildiğim önemli ve gerekliliği tartışılmaz bikaç bilginin sizlerinde dağarcığında buluması gerektiğini düşünüyorum.
    başlangıçta medyamıza ilkolarak depremle ilgili yabancı bir gazetecinin bülent ecevit e "depremi pkk mı yaptı?" sorusuyla taşınan fakat birkaçgün sonra gündemden düşen ve son zamanlarda medyada amerikanın ırakta uyguladığı "haberleşmeyi kesme silahı" olarak gündeme gelen bu iki konunun (ki bunlar buzdağının sadace görünen kısmı) ana kaynağı aynı : ------HAARP PROJECT---
    öğrendikçe insanın dudaklarını uçuklatıyo ama bu projeyle:
    -mevsimleri değiştirebilmek
    -insan zihnini etkileyebilmek (bilinç yada bilinçaltı)
    -uçakları düşürebilmek
    -deprem yapmak
    -iletişimi sıfıra indirmek
    -yeryüzünü bir ultrason gibi taramak gayet sıradan şeyler.

benim sizlerden ricam bukonuda çevrenizi bilinçlendirmeniz. ki tahminimce projenin aslını öğrendikten sonra bu sizin için bir zevk olacaktır...

vereceğim linkler ingilizce. fakat türkçe bilgi için "aydoğan vatandaş"ın "timaş" yayınevinden çıkardığı "HAARP-kıyamet teknolojisi"-"elektromanyetik savaş başladı" adlı kitapları hayli detaylı bilgi içeriyor... linklerle sınırlı kalmayın derim..

konuyla ilgili temel bir kitap:

http://www.earthpulse.com/haarp/

projenin geçmişiyle ilgili basit bir kaynak:

http://allsouthwest.com/library/HAARP/Background%20of%20the%20HAARP%20Project.htm
    ve sonuçlarından sadece birisiyle ilgili dehşet verici bir site:

http://www.datafilter.com/mc/

evet arkadaşlar bu linkler size araştırmanızla ilgili bi başlangıç sağlayabilir.

sizleri bu gerçeklerle yüzyüze getirip karamsarlığa ve umutsuzluğa ittiysem üzgünüm..

• arkadaşlar sizde değerlendirdikten sonra uygun görürseniz bu topic i sticky yaparsanız (ki araştırdıktan sonra bu isteğime hak vereceğinizi düşünüyorum) çok sevinirim..
  • ilki dışındakileri komplo teorisi olarak görmüyorum. ancak "mevsimleri değiştirmek" dediğiniz şey ancak kısıtlı şartlarda bir "hava modifikasyonu" olabilir zannımca. o kadar ilerleyemedi insanoğlu allahtan:)
  • yahu adamlar ırak tv'sini susturamadılar ya..
  • lord ülkemizdede ufak çaplı olsada bugibi çalışmalar var. aselsan ım sitesini ziyaret edersen haberleşme engelleme cihazları falan mevcut :) gelişmişleri zaten teşhir edilmez... ayrıca kahraman savaşta karşı tarafın mevsim ve hava şartlarını deiştirmek birleşmis milletler tarafından neden yasaklandı sence? ;)
  • bencede lord doğru söylesi ıraklılar için savaşmak olmaz petrol için olurdu
  • dieselbull "mevsim" değişiminden bahsediyoruz sanırım.. hava modifikasyonu ile bir yere -bazı koşullar uygunsa- yağış düşürebilirsiniz, sıcaklıkla (biraz) oynayabilirsiniz, ancak rüzgar, basınç gibi parametreleri etkileyecek bir teknoloji yok henüz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kahraman bizim bildiğimiz teknoloji sence warolanın kaçta kaçı? enbasitinden intelin elinde hangi hangi teknolojiler piyasaya sürülmek için sırada beklemekte.. ki bunun birde usa tarafından kullanılanlarını düşün... zamanında (1800 lü yıllar)"tesla " abimiz kaç klm. öteden kablo bağlantısız ampulleri yakmayı başardı :) kabullenmesi & forumda kısıtlı biryerde açıklanması kolay deil... göründüğü kadarıyla bu konulara ilgilisin. aydoğan vatandaş geniş açıklama ve kaynaklarla hepsini yazmış.. kendiside büyük olçüde araştırma & derleme yaptığından ilgiler için güzel bi kaynak....
    herkese selamlar...
  • bide arkadaşlar hakkaten önemli şeyler bunlar ama bakıyomda bu topicin okunma oranı hakkten düşük... seizce rating i arttırmak için subjectimi deiştirsem :) ???
  • Bir de bu HAARP project olayının ne olduğunun detayına bir inilse daha iyi olur..

Çoğu kişi sadece bunu fay hatlarına başlatıcı gücü veren nükleer bomba kullanımı olarak biliyor..Basınçla faya balyoz etkisi yapan ve deprem yaratan araç olarak biliyor bunu,ve sadecew bu yoldan stratejik kullanımından haberdar..Diğer etkileri yaratırken ne tür ilkeden faydalandığı hakkında da bilgi verilirse daha iyi olacağını düşünüyorum ben..

Mesela nasıl insan bilincini etkiler, beynin protein tepki zincirini mi köstekleyip insanlarda psikomotor aksama ve sonucunda psikolojik bunalım mı yaratır?? Dünya'nın güneşe uzaklığına göre değişen mevsimleri(kaldı ki benim bildiğim astronomik bir enerji nüfuzu ve tepki oynaması) nasıl etkiliyor??

Bunları bir açabilir misin??

Çünkü iddialara bayağı havada görünüyor bu haliyle..
  • ben meteorolojistim ve özel bir ilgim de var modifikasyona. bu konuda gerek usafe'den, gerek ecmwf'den, gerekse wmo'dan bazı yetkili arkadaşlarım var; onlardan detaylı bilgi alabiliyorum.
  • daha da açabilir misin??
  • linkleri araştırdıysanız bu sistemin elf (extreme low frequency) de iyonosferi kullanarak çalışan bi sistem olduğunu öğrenmişsinizdir.
    kahraman .. yerkürenin alçak atmosferindeki elektrik alanlarının kritik roller oynadığını ve en kritik rollerinden birininde yağış oluşumunda bulutsal hareketleri yönlerdirme olduğunu zaten biliyosundur. işte bu elf sahaları. yere dik olarak yayılıp sabit dalgalar oluştururlar.. buda kümülüs ısı yayılımıyla atmosferdeki enerji ve devinirlik dağılımını yeniden yapabilir. böylelikle yağış hava sahalarında istenilen değişim yapılabilir... ve bu elf ile biryerde yüksek hava basıncı oluşturmak ve onu orada istediğin kadar set misali asılı tutmakda mümkün.. işte tufan ve kuraklık....
  • acharad http://www.datafilter.com/mc/ adresinden zihin kontrolüyle ilgili doyurucu bilgilere ulaşmak mümkün...
  • up.. :T
  • @Dieselbull

Thx..
  • benimde düşüncem insanoğlu kendi kıyametini hazırlayacak..
  • Burada da aynı şeyi diyorlar zaten..
  • haarp projesini takan kim.? vakit yok ki !!
    bizimkilerin işi gücü birbirleriyle uğraşmak. yok efendim tayyip niye gözlüğünü çıkartmadı,nemalarda niye kuyruklar uzadı? v.s v.s.
    bunlarla uğraşmaktan vakit bulamıyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.