Geçen günü youtube da bir video gördüm.bir amerikalı zenci 20 li yaşlarında cezaevinde yatarkene bir rüya görüyor.rüyasında ringte o zamanın meşhur boksörü muhammet aliyle boks ringinde dövüştüğünü görüyor.sonra gördüğü rüyanın etkisiyle cezaevinden çıkınca boks kursuna başlıyor.ve 30 yaşında profesyonel olup rüyayı gördükten 7 yıl sonra gerçektende boks ringinde şampiyonluk maçında tıpkı rüyasında gördüğü gibi muhammet aliyle dövüşüyor.maç 9 raunda kadar uzuyor ve bütün raundlarda rüyayı gören zenci boksör maçı önde götürüyor.sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum.ama sanırım hakem kararıyla muhammet ali kazanıyordu. neyse bu forumdan amerikaya gitmiş bir üye amerikada lise okurkene kızların erkeklere çok sevgili ve saygılı davrandığını ve türk kızları ve rus kızları gibi hiç bir amerikalı kızın erkeklerle eleştirip dalga geçmediğini hatta erkeklere yardım amaçlı yani cinsel ihtiyaçlarını karşılaması amaçlı erkeklerle ilişkiye girdiklerini ve bunu yaparken erkek ayırt etmediğini söylüyordu.ayrıca amerikada boyu 1.70 in altında olan kadın ve erkeklere boy uzatma ameliyatı olmak isterlerse doktorların çoğunluğu kolay yöntemleri seçip üstüne birde indirim yapıyormuş. hatta internette bir amerikalı genç erkek boyu 1.70 ten daha uzun olması için ameliyat olmuş ve doktor tarafından basit bir yöntem kullanıldığı için sağlık sorunu yaşamadan topluma uzun boylu bir birey olarak yeniden kazandırılmıştı.kendimden örnek verecek olursam benim teyzemin kızı ben 10 yaşımdaykene bana kahve falı baktığında bana ileride büyüdüğümde kafama bir nesne takacağım bir spor dalında çok çok başarılı ve yenilmez olacağımı söylemişti. sonra yine ben 14 yaşımdaykene annem bir falcıya tarot falı baktırmış ve falcı anneme oğlun bir uzak yola gidicek ve gittiği bu uzak yolda sadece gittiği yerde bulunan bir spor dalına başlayacak.bu spor dalında kafasına kask gibi bir şey takıcak elindede bazen tahtadan bazen demirden sopa gibi bir nesne tutucak ve bu işte düellolara çıkıp çok başarılı ve hatta yenilmez olacak demiş.şimdi bakıyorumda haziranın ortasında amerikaya gidiyorum ve amerikada gittiğim şehirdeki bir armored combat league takımı yani ortaçağ kılıç ve silah düello takımıyla yaklaşık 2 ay önce mail yoluyla görüştüm ve gittiğimde bana dayanıklılık testi yapıp takıma alacaklarını söylediler. gittiğimde hem başka kursta ortaçağ silah eğitimi alıcam hemde görüştüğüm ortaçağ düello ve dövüş takımıyla ringlerde ortaçağ kılıç dövüşlerine düellolarına katılıcam.ve görünüşe göre eğer annemin baktırdığı fal doğru çıkarsada miyamoto musaşhiyi geçip tarihin en iyisi olucam.beyler amerikada bütün durum böyleyken insanın aklına tek bir soru geliyor; amerika bütün hayallerin ve rüyaların gerçek olduğu gerçekleştiği tek yer mi? buyrun cevap sizin. |