Şimdi Ara

Amerika bütün hayallerin rüyaların gerçekleştiği gerçek olduğu bir yer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Amerika bütün hayallerin rüyaların gerçekleştiği gerçek olduğu bir yer mi?

(En Son Oy Tarihi: 23.8.2024)
Giriş
  • Geçen günü youtube da bir video gördüm.bir amerikalı zenci 20 li yaşlarında cezaevinde yatarkene bir rüya görüyor.rüyasında ringte o zamanın meşhur boksörü muhammet aliyle boks ringinde dövüştüğünü görüyor.sonra gördüğü rüyanın etkisiyle cezaevinden çıkınca boks kursuna başlıyor.ve 30 yaşında profesyonel olup rüyayı gördükten 7 yıl sonra gerçektende boks ringinde şampiyonluk maçında tıpkı rüyasında gördüğü gibi muhammet aliyle dövüşüyor.maç 9 raunda kadar uzuyor ve bütün raundlarda rüyayı gören zenci boksör maçı önde götürüyor.sonrasında ne olduğunu hatırlamıyorum.ama sanırım hakem kararıyla muhammet ali kazanıyordu.

neyse bu forumdan amerikaya gitmiş bir üye amerikada lise okurkene kızların erkeklere çok sevgili ve saygılı davrandığını ve türk kızları ve rus kızları gibi hiç bir amerikalı kızın erkeklerle eleştirip dalga geçmediğini hatta erkeklere yardım amaçlı yani cinsel ihtiyaçlarını karşılaması amaçlı erkeklerle ilişkiye girdiklerini ve bunu yaparken erkek ayırt etmediğini söylüyordu.ayrıca amerikada boyu 1.70 in altında olan kadın ve erkeklere boy uzatma ameliyatı olmak isterlerse doktorların çoğunluğu kolay yöntemleri seçip üstüne birde indirim yapıyormuş.

hatta internette bir amerikalı genç erkek boyu 1.70 ten daha uzun olması için ameliyat olmuş ve doktor tarafından basit bir yöntem kullanıldığı için sağlık sorunu yaşamadan topluma uzun boylu bir birey olarak yeniden kazandırılmıştı.kendimden örnek verecek olursam benim teyzemin kızı ben 10 yaşımdaykene bana kahve falı baktığında bana ileride büyüdüğümde kafama bir nesne takacağım bir spor dalında çok çok başarılı ve yenilmez olacağımı söylemişti.

sonra yine ben 14 yaşımdaykene annem bir falcıya tarot falı baktırmış ve falcı anneme oğlun bir uzak yola gidicek ve gittiği bu uzak yolda sadece gittiği yerde bulunan bir spor dalına başlayacak.bu spor dalında kafasına kask gibi bir şey takıcak elindede bazen tahtadan bazen demirden sopa gibi bir nesne tutucak ve bu işte düellolara çıkıp çok başarılı ve hatta yenilmez olacak demiş.şimdi bakıyorumda haziranın ortasında amerikaya gidiyorum ve amerikada gittiğim şehirdeki bir armored combat league takımı yani ortaçağ kılıç ve silah düello takımıyla yaklaşık 2 ay önce mail yoluyla görüştüm ve gittiğimde bana dayanıklılık testi yapıp takıma alacaklarını söylediler.

gittiğimde hem başka kursta ortaçağ silah eğitimi alıcam hemde görüştüğüm ortaçağ düello ve dövüş takımıyla ringlerde ortaçağ kılıç dövüşlerine düellolarına katılıcam.ve görünüşe göre eğer annemin baktırdığı fal doğru çıkarsada miyamoto musaşhiyi geçip tarihin en iyisi olucam.beyler amerikada bütün durum böyleyken insanın aklına tek bir soru geliyor; amerika bütün hayallerin ve rüyaların gerçek olduğu gerçekleştiği tek yer mi? buyrun cevap sizin.

• up.

Tere de dağ inşa etmeyi bırak ev zor inşa eder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

amerika evsiz dolu

kafasi calisana asil firsat artik turkiyede cag turkiyenin cagi

baltaya sap olamayanlar bosa aglamasin

yardim icin erkeklere verecekler dogru oraya

Hiçbir şey yapamazlar.

bunlar abdde herkesin aylık 50 bin dolar falan kazandığını sanıyor

Hayat tecrübesi 0 çünkü. Mahallelerinden bile çıkmamışlar  

çağ türkiyenin çağı mı? puhahaha ulan cidden okur okumaz gülmekten gözümden yaş geldi :) amerikadaki evsiz insanların hepsi psikiyatri ve akıl hastası olan insanlar.amerika özgürlükler ülkesi olduğu için amerikadaki hastanelerde türkiyedeki gibi akıl hastaları kalıcı yatırılmıyor.hepsi tedavi edilip dışarı salınıyor özgürce yaşamaları için.bu yüzden amerikada bu kadar evsiz var.çünkü aslında onların hepsi özgürce yaşayan psikiyatri ve akıl hastası.senin o bi bok sandığın türkiyede akıl hastaları bırak özgürce yaşamayı hastaneye kapatıldıkları gibi birde üstüne üstlük iyileşene kadar zincirleniyor bir hücreye kapatılıyor bağlanıyor vs. vs. bir sürü insanlık dışı iş yapılıyor.senin o türkiyen yatsın kalksın amerikanın ayağının altını öpsün.dikkat ettiysen dünyadaki bütün felaketlerin depremlerin sellerin fırtınaların ve yangınların neredeyse hepsi genel olarak hep türkiyede yaşanıyor.çünkü o kadar çok insanın bu ülke üzerinde ahı var ki allah tokatlayıp duruyor.amerika gibi bir ülke varken türkiye ancak bir pislikte yaşayan sıçan faresi olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kılıç Ustası -- 25 Nisan 2023; 23:15:5 >

• abd fırsatlar ülkesidir çünkü yaratıcı fikirler destek bulabiliyor ama işleri yürütebildiğin sürece. çünkü yolunu açan sistem, aynı zamanda hata yaptığında gözünün yaşına bakmadan cezalandırabiliyor.

[DH] Öğretmenler Odasi!
  • "Biz baltaya sap olmuş ağaç kesmiş insanlar olarak iyi insanları örnek alırız onları konuşuruz."

Daha geçen asgari ücret alıyorum diye zırlamıyor muydun? Kıytırık bir üniversiteden mezunsun. Fakirsin fakir kalacaksın. Bütün hayatın abdyi övmekle geçecek ama oraya hiçbir zaman gidemeyeceksin.

Hayatın boyunca über kuryeliği yapıp 2. sınıf insan olacaksın. Ben buraya gelirken bile muhtemelen senin tüm ailenin sahip olduğu para kadar bir sermaye ile geldim buraya  

Çeyreğini bile yapamazsın. Meksika sınırından kaçak alırlar seni anca. Vize asla vermezler.  

Bunlar kendi yarattığı sahte gerçeklikte yaşıyor. Bunları Kaale bile almayın.

ABD-kanadada çalışıp , her ay ucu ucuna para biriktiren yığınla Türk tanıyorum.

Forumda tantana yapanların % 99'u hayatı boyunca hiçbir yere gidemeyecek. Çünkü bunu yapacak eğitim seviyesi ve cesaret yok

Bu tip üyeleri sürekli yurtdışını överken görebilirsiniz   3 Yıldır aynı konuları açıyorlar.  

Sana tek bir sorum var

Neden gitmiyorsun o zaman?

3 yıldır benzer konuları açıyorsunuz.3 yıl boyunca meslek sertifikası alıp başvuru yapabilirdin.

Yoksa sürekli konuşup , hiçbir zaman uygulamayan kişilerden misin?

kardeşim sende farkındaysan 3 yıldır bütün dünyada çok büyük bir sorun var özellikle yurtdışı gidiş dönüş işlerini en büyük etkileyen bir sorun o sorunda hepimizin bildiği gibi CORONA VİRÜS VE PANDEMİSİ.ben şimdiye kadar eğer corona ve pandemi olmasaydı 50 kere gitmiştim amerikaya.hatta amerikada beni 3 iş yeri kabul etti ama pandemiden dolayı şu an alamayız dediler.şimdide bir vize acentası yöneticisine 6500 dolar ödeme yapıp orta seviye bir işte çalışmak için 1 yıllık çalışma vizesiyle gidicem abd ye.kendi mesleğimi yapmayacam.çünkü işlemlerimi yapan amerikada vize avukatları olan acenta başkanı eğer kendi mesleğimi daha önce yapmadıysam amerikada yapmamın çok büyük risk olduğunu ve meslekle ilgili yanlış bir şey yaparsam başımın ağrıyabileceğini söyledi.o yüzden aylık 2000 dolar üzeri bir maaşla orta seviye bir iş için haziranın ortası gibi 1 yıllık vizeyle gidiyorum amerikaya.

• Kılıç Ustası kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun kardeşim.

Gittikten 1-2 yıl sonra bu konuları güncelle bakalım. Hâla aynı fikirlere sahip olacak mısın  

Kilo kilo vizyon varmış.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.