Bildirim
Bilicadan kurtulduk beyler
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bilica formasının hakını sonuna kadar verdi.. benim bir derdim yoktu bilicayla adam bjk maçındaki kazı işinde bile abartıldı ona bahane bulundu, yazık oldu ozamana kadar ki performansına tabi yaptığı hatalardı var yani Fenerbahçede forma giymesi imkanzsızlaştı bu nedenlerden dolayı
Asıl Guiza gitsin ozaman bayram yapma vaktidir... -
quote:
Orijinalden alıntı: fbdemir
Bilica formasının hakını sonuna kadar verdi.. benim bir derdim yoktu bilicayla adam bjk maçındaki kazı işinde bile abartıldı ona bahane bulundu, yazık oldu ozamana kadar ki performansına tabi yaptığı hatalardı var yani Fenerbahçede forma giymesi imkanzsızlaştı bu nedenlerden dolayı
Asıl Guiza gitsin ozaman bayram yapma vaktidir...
o zaman bu forum yıkılır -
ve Eskişehirspor maçlarda ortalama 1.5 gol yiyiyorsa bu 1den aşağıya rahat düşecektir çünkü orada Bilica başrolde olacaktır... -
quote:
ve Eskişehirspor maçlarda ortalama 1.5 gol yiyiyorsa bu 1den aşağıya rahat düşecektir çünkü orada Bilica başrolde olacaktır...
Lille diyorum başka birşey demiyorum -
Bilica orta sıra takımlarında, hele ki Eskişehirspor gibi kapalı savunma ile oynayan takımda yıldız olacaktır. Bilica'nın gitmesini istiyordum ama hiçbir zaman sorumsuz diyemessiniz. Adam elinden gelenin daha fazlasını yaptı. Ama beceri ve yetenekleri bu kadardı. Canı sağolsun kariyerinde başarılar. -
takıma katkıları için teşekkürler. -
quote:
Asıl Guiza gitsin ozaman bayram yapma vaktidir...
kısmen katılıyorum,kontra takımlarında gayet iyi oynar,alan genişledikçe saçmaladığını unutmamak gerek,iyi topçu fakat takım için yeterli değil -
Guiza gitmesin :( -
quote:
Orijinalden alıntı: TheBearGrylls
http://inciswf.com/1302803070.swf
Bu ne lan yemin ederim aralıksız dinliyorum
-
quote:
Teyzeler döktürüyo -
quote:
ulen akşam akşam güldürdünüz beni. okumadan direk tıkladım, ben haber bekliyordum "bune la" oldum birden. -
Niang'da gidiyor.Süper bir gündü ya. -
quote:
Orijinalden alıntı: Nuclear Incubus
Niang'da gidiyor.Süper bir gündü ya.
Dahi anlamındaki de ayrı yazılır bu bir.
Bu sezon sakatlığına rağmen 15 gol atmış, gözümüz seneler sonra forvet görmüş neyini beğenmediniz acaba? -
Ya yapmayın böyle şakalar
Bilica gitsin kendim oynayıp gif yapacam :) -
quote:
Orijinalden alıntı: TiSKE
Ya yapmayın böyle şakalar
Bilica gitsin kendim oynayıp gif yapacam :)
Yapabilirsin dostum kurtulduk -
Kapandığımız maçların yıldızı,bastırdığımız maçların bombasıydı.Bilemiyorum CL için dışarıdaki maçlarda çok verimli olabilirdi.Terini sonuna kadar akıttığı için ben kendisini iyi hatırlayacağım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Firenze
quote:
Bu sezon sakatlığına rağmen 15 gol atmış, gözümüz seneler sonra forvet görmüş neyini beğenmediniz acaba?
Benim Türkçe konusunda bir iddiam yok.Ancak madem senin var o zaman önce kendine bak dostum.
"Dahi anlamındaki de ayrı yazılır bu bir." Burada "de" tırnak içinde olmalı bu bir.
"Bu sezon sakatlığına rağmen 15 gol atmış, gözümüz seneler sonra forvet görmüş neyini beğenmediniz acaba?" Burada "görmüş" kısmından sonra nokta gelmeli.Daha sonra büyük harf ile başlayıp sorunu sormalısın bu iki.
Şimdi benim yazımı inceleyip hata aramana gerek yok.Benim dediğim gibi Türkçe konusunda bir iddiam yok.Bu hatayı sende görsem uyarmazdım, ancak madem dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.O zaman senin yanlışlarını da düzeltmeliyiz değil mi?Bu üç.
Niang konusunda güncel Niang konularının hepsinde yazım var.Sebeplerini yazdım istersen bakabilirsin.Kısaca söylemek gerekirse 84 gol attığımız bu sezonda, arkasında asist kralı Alex, it gibi koşan M.Topuz, o çok beğendiğiniz it gibi koşan Dia, Emre gibi adamlar olmasına rağmen 15 golü zor bulmuş.Herşeyden önce pozisyona giremiyor.Suçu burda kimseye atmayın, suç Niang'ındır çünkü.Sonra istiktarsızlığı.İlk 10-12 maç civarı iyi gidiyordu.Düşüşe geçti, sakatlığı oldu vs.Ancak ikinci yarıda resmen dökülüyordu.Maç bitsede gitsem modundaydı.En ufak omuz darbesinde düşüyordu.Her atılmayan pas'ta "ya of pas atın bıktım sizden offf" triplerine girdi.Yıllar sonra gözümüz forvet falan görmedi.Siz Kezman ve Güizadan sonra forvet kelimesini unutmuşsunuz sanırım.Niang gibi vasat bir forvete bile "yıllar sonra gözümüz forvet görmüş" diyorsun.Forvet dediğin PVH gibi olur.İşte o forvetti.Galatasarayda ki Baroş da forvet benim gözümde.Sadece arkasındakiler futbolcu değil.Herneyse Niang geçen seneyi istikrarsız bir şekilde bitirdi.Takımın tek forveti olarak 84 golün sadece 15'ini atabildi.Ki Semih bile ligde 12 civarı gol atmış sanırım.Herşey gol değil falan demeyin.Forvetse herşeyden önce gol atmasını bilecek, ilk görevi o'dur.Bu da dört.
-
quote:
quote:
quote:
Bu sezon sakatlığına rağmen 15 gol atmış, gözümüz seneler sonra forvet görmüş neyini beğenmediniz acaba?
Benim Türkçe konusunda bir iddiam yok.Ancak madem senin var o zaman önce kendine bak dostum.
"Dahi anlamındaki de ayrı yazılır bu bir." Burada "de" tırnak içinde olmalı bu bir.
"Bu sezon sakatlığına rağmen 15 gol atmış, gözümüz seneler sonra forvet görmüş neyini beğenmediniz acaba?" Burada "görmüş" kısmından sonra nokta gelmeli.Daha sonra büyük harf ile başlayıp sorunu sormalısın bu iki.
Şimdi benim yazımı inceleyip hata aramana gerek yok.Benim dediğim gibi Türkçe konusunda bir iddiam yok.Bu hatayı sende görsem uyarmazdım, ancak madem dahi anlamındaki "de" ayrı yazılır.O zaman senin yanlışlarını da düzeltmeliyiz değil mi?Bu üç.
Niang konusunda güncel Niang konularının hepsinde yazım var.Sebeplerini yazdım istersen bakabilirsin.Kısaca söylemek gerekirse 84 gol attığımız bu sezonda, arkasında asist kralı Alex, it gibi koşan M.Topuz, o çok beğendiğiniz it gibi koşan Dia, Emre gibi adamlar olmasına rağmen 15 golü zor bulmuş.Herşeyden önce pozisyona giremiyor.Suçu burda kimseye atmayın, suç Niang'ındır çünkü.Sonra istiktarsızlığı.İlk 10-12 maç civarı iyi gidiyordu.Düşüşe geçti, sakatlığı oldu vs.Ancak ikinci yarıda resmen dökülüyordu.Maç bitsede gitsem modundaydı.En ufak omuz darbesinde düşüyordu.Her atılmayan pas'ta "ya of pas atın bıktım sizden offf" triplerine girdi.Yıllar sonra gözümüz forvet falan görmedi.Siz Kezman ve Güizadan sonra forvet kelimesini unutmuşsunuz sanırım.Niang gibi vasat bir forvete bile "yıllar sonra gözümüz forvet görmüş" diyorsun.Forvet dediğin PVH gibi olur.İşte o forvetti.Galatasarayda ki Baroş da forvet benim gözümde.Sadece arkasındakiler futbolcu değil.Herneyse Niang geçen seneyi istikrarsız bir şekilde bitirdi.Takımın tek forveti olarak 84 golün sadece 15'ini atabildi.Ki Semih bile ligde 12 civarı gol atmış sanırım.Herşey gol değil falan demeyin.Forvetse herşeyden önce gol atmasını bilecek, ilk görevi o'dur.Bu da dört.
dayanamayıp kendini 4 gün şutlamış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aras De Souza
quote:
quote:
quote:
dayanamayıp kendini 4 gün şutlamış
Bu tarz bir gidiş mi yoksa
Benzer içerikler
- forma arkasına isim yazma nerede yazılır
- şükrü saraçoğlu oturma planı
- maçlara kaç yaş altı ücretsiz
- stadyumda maç en iyi nereden izlenir
- aziz yıldırım mafya mı
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X