Şimdi Ara

Bilgisiyarcilara karşı önlem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Laptopumun ısınma sorunu var. Fan temizliği ve macun yenilenmesi lazım. Kendim yapmak istemiyorum. Bir bilgisiyarciya goturucem ama bilgisiyarcilara pek guvenemiyorum. Ne gibi önlemler alabilirim ? Hdd içersinde önemli belgeler var. Bunları alabilir mi ?İçinden parça calarsa nasıl anlarım ? Bilgisiyarı sifrelesem işe yarar mı bi de fan temizliği ve macun işleminde bilgisiyarı açıyorlar mı ? Ne gibi önlemler aloyorusunuz ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Bilgisayarciyla konuşurken işten anladığını belli et. Ve cok titiz gibi davran şuna dikkat edin surasina şunu yapmayin gibi. Ve iyi bir bilgisayarci bul. Güvenmemekte haklisin küçükken özellikle çok sorun yaşadım bu konuda. Sonradan fark ettim mesela adam ekran kartimda sorun deyip sökmüş, onboarda bağlamış ama ekran kartiyla alakasi olmayan şeyden getirdim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben emniyette siber guvenlikciyim de

• kyrie2 kullanıcısına yanıt

siber güvenlikçi basit bir termal macun sürmesini mi beceremiyor der bilgisayarcı alaycı tavırlarla. yani yemez bunu .

işlemci,ekrankartı ve fan çok cins bir yerde değilse kendin yapabilirsin. ben yapabiliyorum mesela. ama benim laplop un işlemcisi ve ekran kartı falan hemen arka kapağın altında vidaları sökünce hemen karşıma çıkıyor.

ama bazı bilgisayar modellerinde ta klavye tuş takımının altında oluyor,bir sürü şey söküyorsun. mesele sökmek te değil aslında söktüklerini geri toplaması

• Patlatırlar götürme

• Masaustu alsaydin ne temizlige gerek var ne macuna yilda 1 kez açiyorum kasayi sac kurutma makinesiyle tozlari attiriyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapağı aç videosunu falan Çek ram anakart işlemci vs

• ozbey08 kullanıcısına yanıt
    Haklisin dusunemedim
    Laptobun garantisi varsa sakin kendin acma garanti suresi bitiyor bildigim

• Hocam termal macun şu işlemci ile fan arasına sürülen şey değil mi? kendiniz yaparsınız hocam düzgün yapana kadar bir 10-15 dakka maksimum sürer maksimum

• quote:

Orijinalden alıntı: TheSilentGhost-T

Hocam termal macun şu işlemci ile fan arasına sürülen şey değil mi? kendiniz yaparsınız hocam düzgün yapana kadar bir 10-15 dakka maksimum sürer maksimum

Hocam ben geçen yıl 7 yıllık bilgisayarımın macununu değiştireyim diye açtım içini, Tabi hiç elimi sürmemişim daha önce ama youtube'dan baktım videolara falan. Her şeyi güzel güzel söktüm en sonda işlemciyi tutan bir tane vida kaldı onu sökemedim. Zorluyorum olmuyor bir sürü alet edevat denedim en sonunda kart kıracaktım nerdeyse kapattım gitti öyle. :(

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: herseyinhayirlisi

Hocam ben geçen yıl 7 yıllık bilgisayarımın macununu değiştireyim diye açtım içini, Tabi hiç elimi sürmemişim daha önce ama youtube'dan baktım videolara falan. Her şeyi güzel güzel söktüm en sonda işlemciyi tutan bir tane vida kaldı onu sökemedim. Zorluyorum olmuyor bir sürü alet edevat denedim en sonunda kart kıracaktım nerdeyse kapattım gitti öyle. :(

Alıntıları Göster

Uğraşın hocam küçük aksaklıklar atlatılabilir.

O vida için biraz araştırın google da

• Bilgisayarcıdan uzak dur en son bir arkadaşımın kardeşi pcsini götürdü bozup verdiler. Pandemi dolayısıyla ben ilgilenememiş keşke biraz daha sabredin bekleseydi çocuk ama olmadı. Alayı dolandırıcı şerefsiz.

• bu bilgisayarcılarda düzgün çalışan tek 1 işletme bile uok mu ya?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.