Şimdi Ara

BİLGİSAYARLA AYNI ODADA UYUMAK...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
12.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayar sürekli açık malum download olayıları yüzünden , sorum ise bilgisayarla aynı odada yatmak uyumak ne kadar sağlıklı ?

• elektronik aygıtlar çevreye karbondioksit yayarlar. oksijen biterse oda da yandın.
  • Hiç bir şey olmaz ne olabilir ki?
    Her tarafımız zaten dijital.

Ancak gecenin sessizliğinde fan sesinden uyuyabiliyorsan gene iyisin yanii
  • Aga sen 5 senedir aynı odada beraber yaşıyoruz herhangi bir problemimiz veya şiddetli geçimsizliğimiz olmadı yaw kardeş bırak bu konuları bizim aldığımız nefes mikroplu oda bişeymi
  • ya hocam boşver bende 4 5 günden beridir bilgisayarı kapatıyorum download yüzünden hatta benim laptop yanıma koyuyorum gece kalkıp bakıyorum bi sorun varmı diye
  • bende bütün gün bilgisayarın başındayım yatağa giriyorum. bu seferde telefonun başındayım
  • işte radyasyon diyorum yani mutlaka oluyordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    şu an evde kızla tekim
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • sabah uyandığında rahatsız uyku ve baş ağrın olmasını istemiyorsan..
    Bilgisayar ve telefon. hatta elektronik cihaz ne varsa kapatmanı öneririm..
  • bilgisayar hep açık telefon başucumdarüya görmeme sebep oluyo bunlar
  • yani tabi ki zararlı ama tv de de radyasyon var.cep telefonunda da.o zaman elektronik hiçbirşey kullanmaman lazım.
    bi köye yerleş organik tarım yap ya da kabullen bu gerçeği ve bununla barışık olarak yaşamayı öğren
  • quote:

Orjinalden alıntı: darnglove

arkadaşlar bilgisayar sürekli açık malum download olayıları yüzünden , sorum ise bilgisayarla aynı odada yatmak uyumak ne kadar sağlıklı ?

eğerki kafaya takacak olursan saatin dışında uyurken baş ucunda odanda çalışan cihaz olmıyacak, nedeni ise dinlendirici bir uyku için
  • quote:

Orjinalden alıntı: enis1024

elektronik aygıtlar çevreye karbondioksit yayarlar. oksijen biterse oda da yandın.

Niye? Elektronik aletler solunum mu yapıyor?

Radyasyon yayan monitörler tarihte kaldı ki sürekli download yapan bilgisayarın monitörünün açık bırakılacağını sanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PimpMyGuns -- 12 Şubat 2008; 13:37:46 >
  • en önemli radyasyon yayan eski crt moniterlerdi tco standartları ve lcd monitorlerle bu artık tarihte kaldı kasaya gelince yaydığı radyasyon son derece öenmsizdir.Asıl dikkat edilecek husus kasanın çıkartığı sesin uyku bozukluklarına yol açma olayıdır.Ben uyduktan sonra ses duymuyorum demeyim uyku halinde beyin bile çevreyi algılar.Kasa yeterince sessizse sorun herhangi bir sorun olmaz.
  • ayak uyumca pcim baş ucunda n95 oluyo malum sabah işe güce gidecek oluyorum fan sesi biraz uyuz etsede sonucda 8 saat uyku 8 saat iş 1 saat yol falan falan 17-18 saat 18*3part saat başına 54 part yapar fan sesinide duymayı verelim bide bu kadar dl yaptıgım oyunların çogunuda oynamadım ama dl ye devam
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmaşık

en önemli radyasyon yayan eski crt moniterlerdi tco standartları ve lcd monitorlerle bu artık tarihte kaldı kasaya gelince yaydığı radyasyon son derece öenmsizdir.Asıl dikkat edilecek husus kasanın çıkartığı sesin uyku bozukluklarına yol açma olayıdır.Ben uyduktan sonra ses duymuyorum demeyim uyku halinde beyin bile çevreyi algılar.Kasa yeterince sessizse sorun herhangi bir sorun olmaz.

aynen katılıyorum
    tek sorun kasanın sesi olabilir.
  • Ne kadar koşarsak koşalım teknoloji bizi yakalıyor Uykuda bile,

5-6 saat pc başında kalıyoruz o açık bilgisayarla aynı odada uyumandan daha zararlı.
  • ben uyuyamadığım için bilgisayarı salona taşıdım

hayret bilgisayar açıkken nasıl yatıyorsun?
  • Arkadaşım bilgisayar işte ağzı var dili yok garibimin... Sorunlarını bile mümkün olduğunca sana söylemiyor bozulana kadar daha ne istiyosun Mazallah dırdırcı bir kız arkadaşla aynı odada kaldığını düşünsene!!! 1 gece "kadın dırdırı" çekeceğime 10 sene bilgisayarla yatarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: karmaşık

en önemli radyasyon yayan eski crt moniterlerdi tco standartları ve lcd monitorlerle bu artık tarihte kaldı kasaya gelince yaydığı radyasyon son derece öenmsizdir.Asıl dikkat edilecek husus kasanın çıkartığı sesin uyku bozukluklarına yol açma olayıdır.Ben uyduktan sonra ses duymuyorum demeyim uyku halinde beyin bile çevreyi algılar.Kasa yeterince sessizse sorun herhangi bir sorun olmaz.

aynen katılıyorum
    tek sorun kasanın sesi olabilir.
  • Bilgisayarın fan sesi rahatsız edebilir. Sürekli yenilenen ritmik rezonans faktörleri beyinde tümöre bile neden olabilir. Üstelik bu ritmik rezonans (ses de olabilir) gece ise beynin tam dinlenme sürecinde Seni engeller ve etkiyi arttırır. Download bitmez. Nereye kadar. BİLGİSAYARLARIN DA CANI VAR ONLAR DA DİNLENSİN. :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.