Şimdi Ara

Bilgisayarın voltaj değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, bilgisayarıma sistemle ilgili bilgi veren bi program yükledim. Ve programı açığımda aşağıdaki resimdeki gibi +12v'nin voltajının 8.71 olduğunu söylüyor ve alarm veriyor. Bu 8.17 normal bir değer mi? Bilgisayara zarar verir mi? +12v, 5v falan nedir bilmiyorum o yüzden mazur görün

Bilgisayarın voltaj değerleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaLpazan -- 2 Kasım 2008; 22:04:50 >

• Yok mu bi bilen?
  • Bu algılayıcı programlara tam olarak güvenilmemesede (tam doğru bir ölçüm vermiyorlar) bu aldığınız değer fazlaca sapmış gözükmekte ve şüphe uyandırmalı. Diğer programlarla kontrol edip, biostan da baktıktan sonra bu değer düşük görünüyorsa PSU veya anakartta bir problem aramalısınız.
    PC HEALTH STATUS/HARDWARE MONITOR: Bilgisayarınızda olan fanların dönüş hızı, işlemcinizi sıcaklığı, işlemci voltajı gibi PC'nizin durumunu bu bölümden gözetleyebilisiniz...
  • Başka programla baktım, 12v'nin voltajını 12,23'de gösteriyor. Biosdan da baktım, orda da 12.144 olarak gösteriyor. Bios'da öyle gösteriyosa doğru değer odur değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaLpazan -- 3 Kasım 2008; 0:03:07 >
  • Takma kafana makina stabil çalışıyorsa ve overclockla işin yoksa boşver bunları.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 34_gurcangurel

Takma kafana makina stabil çalışıyorsa ve overclockla işin yoksa boşver bunları.

Ama bilgisayar açılırken bazen kendini yeniden başlatıyor.
  • evet biostaki doğrudur. anakartın programını yüklemiştim asus bilmemne hatırlamıyorum ismini

sürekli hata veriyordu program donanım sorunu var diye. sorun programdandır yani
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMPS Düşük Voltaj Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    pilin çalışma voltajı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.