Şimdi Ara

Bilgisayarımın özellikleri yeterli mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba sizlere bilgisayarımın özelliklerinin yeni nesil oyunlar için yeterli olup olmadığına dair fikirlerinizi alıcaktım

Özellikler:

Anakart: Gigabyte - GA-890GPA-UD3H (Sata 3 USB 3)

İşlemci: AMD - AMD Phenom II X4 955 3.2 GHz 8 MB

Ekran kartı : ATI - Radeon HD 6850

Ram: KINGSTON - HYPERX 8GB (4X2) 1600MHZ DDR3 RAM (Kit Uyumlu)

HDD : SEAGATE - SV35.5 1TB SATA 3 7200 RPM

KASA: Gigabyte GZ-X4 ATX KASA 420W

yorumlarınızı bekliyorum

• Geçmiş oyunlar için iyi, gelecektekiler için Full HD çözünürlükte ekran kartı tatmin etmeyebilir.
  • yetrli ..ama detaya inerde ne tarz oyunları ne şekilde oynamak istıyorsun ayrıntı yazarsan ona göre yorumlar alırsın ..
  • Piyasadaki bütün oyunları 1920*1080 highta veya ultrada 25-30 fps de oynarsınız
    Bende de XFX HD 6850 var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

Piyasadaki bütün oyunları 1920*1080 highta veya ultrada 25-30 fps de oynarsınız
    Bende de XFX HD 6850 var

piyasadaki tüm oyunları ultrada oynatmaz bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

Mesala hangi oyunları ? oynadığım hiç bir oyunda 27 fps nin altına düşmedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mert-TR -- 30 Temmuz 2012; 10:16:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mert-TR

quote:

Orijinalden alıntı: alisırakaya

Mesala hangi oyunları ? oynadığım hiç bir oyunda 27 fps nin altına düşmedi

rage ve battlefield 3'ü ultrada oynatmaz bence 1920-1080p'de
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar sistemin güzel fakat 420W bana biraz az gibi geldi bu sisteme. 420W rms değeri mi yazıyor güç kaynağında? sadece 420W yazıyorsa daha düşük bir güç sağlar. Bu da sistem bileşenlerinin ani bir zorlamada yeterli enerji gitmemesine neden olabilir hatta zarar bile verebilir. En az 600W güç kaynağı alabilirseniz daha iyi olur.
  • 1080p de zorlar ama 720p oyna butun oyunlari ultrada acar hangi cozunurlukte ekranin

• Nasil bir beklenti icindesin onuda yazarsan

• quote:

Orijinalden alıntı: Geometric

ben son çıkan oyunları gts 250 ile 1080p herşey fullde oynuyorum. 6850 de herhalde gts 250 den daha iyi.

edit : ekleme.

Desene GTX470 i buşuna alıyoruz, gts250 ile fulde oynamak varken!!!
  • PİYASADAKİ BÜTÜN OYUNLARI ULTRA OYNARSIN EMİN OL BU EKRAN KARTI ÇOK İYİ BAYAĞI BİR İDARE EDER SENİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

yetrli ..ama detaya inerde ne tarz oyunları ne şekilde oynamak istıyorsun ayrıntı yazarsan ona göre yorumlar alırsın ..

Batllefield 3 gibi oyunları high grakifte oynamak istiyorum . 1024x768 de denedim ama evdeki monitörüm 1920x1080'da deneyeceğim yorumlara bakınca biraz endişeliyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cobra32

Bilgisayar sistemin güzel fakat 420W bana biraz az gibi geldi bu sisteme. 420W rms değeri mi yazıyor güç kaynağında? sadece 420W yazıyorsa daha düşük bir güç sağlar. Bu da sistem bileşenlerinin ani bir zorlamada yeterli enerji gitmemesine neden olabilir hatta zarar bile verebilir. En az 600W güç kaynağı alabilirseniz daha iyi olur.

PSU 420 W . Zaten ilerde Thermaltake Litepower 600W ile değiştirmeyi düşünüyorum ustam
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcProf.

PİYASADAKİ BÜTÜN OYUNLARI ULTRA OYNARSIN EMİN OL BU EKRAN KARTI ÇOK İYİ BAYAĞI BİR İDARE EDER SENİ.

peki 1080 p 'de idare edermi battlefield 3 ve ona benzer oyunları oyunları ustam ? Benim endişem o
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

quote:

PİYASADAKİ BÜTÜN OYUNLARI ULTRA OYNARSIN EMİN OL BU EKRAN KARTI ÇOK İYİ BAYAĞI BİR İDARE EDER SENİ.

peki 1080 p 'de idare edermi battlefield 3 ve ona benzer oyunları oyunları ustam ? Benim endişem o

bir dene bakalım , kesin birşey söylemem ama %65 kasmadan oynarsın
  • quote:

quote:

quote:

yorumlar için sağol hocam deniyeceğim

• quote:

quote:

quote:

quote:

yorumlar için sağol hocam deniyeceğim

ne demek kardeşim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

• İleride çıkacak oyunları orta düzeyde rahat oynarsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

Geçmiş oyunlar için iyi, gelecektekiler için Full HD çözünürlükte ekran kartı tatmin etmeyebilir.

sisteme baktığımda gayet mantıklı bir sistem.her oyun ultrada oynanmak zorunda değil bence.aslında bu "tatmin" kavramına nereden bakıldığı da önemli.zaten yetersiz kalırsa upgrade seçeneği var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.