< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 19 Kasım 2019; 9:8:38 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sssemih24 -- 19 Kasım 2019; 9:8:38 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ben husrana komsuyum -- 19 Kasım 2019; 8:26:22 > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Katılım zamanı: 4 Ocak 2013 Intel Core i7 4790 3.6 ghz // Asus Z87 Plus // Zotac Gtx 1050ti // GSkill Ares 8GB (2x4GB) DDR3 1600Mhz // Kingston SSDNow V+200 120GB SATA 3 // Seagate Barracuda 3.5" 1TB HDD // THERMALTAKE V3 600W // ASUS 24" VG248QE 1ms 144Hz // Windows 10 1903 origin id : ismailbbyigit |
|
bence burada monitör yenileme hızından daha çok internet altyapısı daha çok önem arz ediyor şöyle ki sen 16 mgbit/4mgbit d/u internete ve ultra bir bilgisayara sahipken ben 100 mgbit/100 mgbit internete ve ortadüzey bir bilgisayara sahip olsam, senin ultra bilgisayarından daha önce tepki veririm... Aynı LAN ağı içinde aynı donanıma sahip bilgisayarlar arasında birinde 60 hz diğerinde 360 hz monitör varsa o zaman senin tepki süresi daha kısa olur ... özetle online oyunda her şeyden önce en iyi ping'e sahip internetin olmalı sonra iyi bir bilgisayar (rtx serisi) sonra da 165 mi alırsın 240 mı alırsın orası da sana kalmış bir şey ... bir de şöyle bir gerçek de var online rekabetçi oyunların fps değerleri genellikle yüksek oluyor ... öncelikle oyunlarda senin bilgisayarın oynamak istediğin çözünürlükte kaç fps alıyorsa o oranda hz veren bir monitör seçmen senin için daha sağlıklı olacaktır. |
|
Yetenek en önemlisi Ama 144 te çok önemli masaüstünde mouse imlecinde bile baya farkı anlıyorsun 60 hz 144hz arasındaki |
|
dostum 2 senelik konuyu bulup yorum yapmışsın iyi güzel hoş ta, megabitle pek alakası yok o işin olay şu, sunucuya yakınlığın 1 gigabit internetinde olsa steam cs go sunucusuna uzaksan pingin hep 50+ olur bu 16 megabit internettede aynı olur, 100 megabit tede 1000 megabittede önemli olan sunucu mesafen steam tr sunucusu yok iyikide yok, ben ruslara troll adi şerefsiz diyordum bizimkiler daha beter ana bacı allah kitap herşeye sövüyorlar denk geldiğimde anladım ki ruslar yine iyiymiş dedirtiyor insana wtfast diye program var o bi nebze farkettiriyor ama mm maçın ortasında bir anda bağlantı kopabiliyor yada aşırı ping girebiliyor oda pek sağlıklı değil yani genel olarak fps tabiki önemli ama asıl problem steam sunucu mesafen rusyada var ve almanyada var bize en yakın en baba alacağın pingi fiber net ile superonline de aldım max 39-40 ping altı söz konusu değil net_graph 1 yazarsan konsola o maç ranktaki yanlış asıl net graph ta gösteren yoksa sen gidipte 100 pingle oynayıp 360 hz monitörle oyna, 5 pingli adam 60 hz monitörle oynasın o adam seni darmadağın eder çünkü o seni önce görür < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ResistibiLiTy -- 15 Kasım 2021; 23:40:36 > |
|
|
|
2 yıldır 280hz kullanıyorum. Açıkcası 60hz'e sahip rakiplere bazen ölebiliyorum. Ping hzden çok daha önemli bence. |
|
|