Şimdi Ara

Bilgisayarımı KLAVYEsiz çalıştırmak istiyorum. (BIOS KLAVYE HATASINI KALDIRMAK?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aslında klavye,mouse ve monitör de olmayacak sadece ethernet ve power kablosu bağlı olacak.yönetimi teamviewer ile başka pc üzerinden gerçekleştireceğim. Senaryomu kafamdaki gibi hayata geçirdim. Fakat klavye takılı olmadığı zaman bios: "keyboard error or no keyboard present" hatasını veriyor. bunu biostan disable etme yöntemi yok mu? Lütfen acil yardımlarınızı rica ediyorum.

Bios sürümü: Phoenix - Award Workstation BIOS v6.0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAAltuntas -- 15 Nisan 2012; 18:33:35 >

• Ben defalarca klavyesiz çalıştırdım bilgisayarı, nasıl oldu da sizde hata verdi anlamadım..
  • Keyboard error or no keyboard present: Belki de en çok karşılaşılan POST mesajı. Bu mesaj genellikle “Press F1 to continue” diye devam eder. Siz de olmayan klavyenin F1 tuşuna basarak hatadan kurtulabilir veya yeni bir klavye takarak işleme devam edebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökalp95

Keyboard error or no keyboard present: Belki de en çok karşılaşılan POST mesajı. Bu mesaj genellikle “Press F1 to continue” diye devam eder. Siz de olmayan klavyenin F1 tuşuna basarak hatadan kurtulabilir veya yeni bir klavye takarak işleme devam edebilirsiniz.

Soruna gelecek olursak,

Eski anakartlar da klavyesiz bilgisayarı açmak imkansızdı.

Hemen, hemen yeni nesil kartlar da böyle bir durum söz konusu değil. Klavyesiz ve mouse olmadan bilgisayarı açabiliyorsun.

Sanırım, bir klavye kullanman gerekecek.
  • Yardımlarınız için teşekkürler. Elimde fazladan bir anakart vardı. Onu denedim ve onda sorunsuz bir şekilde çalışıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.