Şimdi Ara

Bilgisayarımı açarken şifre istiyor sürekli, kaldıramıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, bilgisayarıma virüs bulaştığı için format attım. (Zorla da olsa, ilk kez denedim :) ) Neyse başardım ve yeni bir windows kurdum. kurarken talimatları yerine getirdim. Bana bir mail hesabı açtı, şifre istedi, sonra da pin girmemi istedi. Şimdi kapatamıyorum bunları. Daha doğrusu PİN i kapattım ama normal parolayı kapatamıyorum
    Ben her hesabı açtığımda parola girmek istemiyorum. Sonuçta sadece ben de kullanmıyorum. Evin pc si. Ben ayarlarımın ss ini atim yine de.
    Bilgisayarımı açarken şifre istiyor sürekli, kaldıramıyorum
    Yerel hesaba çevirme tarzı şeyler okudum internette ama çözemedim bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• Başlat > Ayarlar > Hesaplar > Bilgileriniz'i seçin.

Bunun yerine yerel hesapla oturum aç’ı seçin.

Yeni hesabınız için kullanıcı adı, parola ve parola ipucunu yazın. Kullanıcı adının cihazdaki diğer tüm kullanıcı adlarından farklı olması gerekir. Şifre yazmazsan bilgisayar açılışta şifre sormadan açılır.

İleri'yi, ardından Oturumu kapat ve bitir'i seçin. Yeniden yeni yerel hesabınızda oturum açın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.