Şimdi Ara

Bilgisayarımdan Duman Cikti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayari açali 45 dakika kadar olmuştu kasadan trak diye bi ses geldi bilgisayar yeniden baslatti kendini ardindan pcden cizirti geldi duman ve koku cikti kasadan hemen elektriğini kestim tekrar acmayi denedim ama hicbisey calismadi kasaya elektirik gelmedi güç kaynağıni kokladim koku ordan geliyodu pcnin garantisi devam etmekte yetkili servise biraktim sorun ne olabilir yardimci olursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kaankrds123

Bilgisayari açali 45 dakika kadar olmuştu kasadan trak diye bi ses geldi bilgisayar yeniden baslatti kendini ardindan pcden cizirti geldi duman ve koku cikti kasadan hemen elektriğini kestim tekrar acmayi denedim ama hicbisey calismadi kasaya elektirik gelmedi güç kaynağıni kokladim koku ordan geliyodu pcnin garantisi devam etmekte yetkili servise biraktim sorun ne olabilir yardimci olursanız sevinirim

Sorun güç kaynağında hocam.Muhtemelen diğer donanıma bir zarar vermeden kendini kapatmış.Ama ender durumllarda özellikle kalitesiz psu lar gücü zamanında kesmeyerek diğer donanımın hasar görmesine neden oluyorlar umarım sorunun sadece psu dadır.
  • İnşallah dostum sadece psu bozulmuştur sadece

• Anakart gocmus geçmiş olsun

• Anakartta sorun olacağını sanmıyorum ama belli olmaz inşallah yoktur bişey

• Kokuyu takip et, sorun oradadır.

• Kısadevre yada ani bi voltaj dalgalanması olmuştur hazır kasa psularındansa onlarda koruma yok bişey olmaz garanti kapsamında bu durum hallederler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Psu'n yanmıştır sıkıntı yapma :) Anakartın sapa sağlam duruyordur. Ucuz yırtmışsın.
  • transmedia T kullanıcısına yanıt
    gk yanmış benimkide bozulmuştu ama duman falan çıkarmamıştı saolsun :) bu aşırı elektrk yüklenmesinden olabilir. adı şimdi aklıma gelmedi de prize taktığın bir cihaz var o cihaz aşırı elektrk yükü geldiğinde fişe takılı olan güç kaynağına elektriği anında kesiyor. 20 tl bir şey. bsye zarar vermesin diye icat edilmiş tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.