Güç kaynağının voltaj değerleri normal mi ?
selamınaleyküm arkadaşlar. bundan 3 ay önce 300w bir güç kaynağım vardı. biraz sesli çalıştığı ve 50w ile çalışan ekran kartımı 75w isteyen ekran kartıyla değiştirdim ama ne olur ne olmaz diye 500w güç kaynağına geçmiştim. eski güç kaynağımda hiç titreme falan gibi bir sorun yoktu ama bu güç kaynağı özelllikle web sayfa açılışlarında titreme yapıyordu 10 saniye kadar ve bu titreme esnasında da güç kaynağından gelen ses artıyordu aldırmadım böyle 3 ay kadar kullandım ama bu gün urban teror online oynarken pc kendine kendine kapanıp açıldığında "Power Supply Surges Detected" hatası verdi. bu mesele güç kaynağının yetersiz beslemesinden mi kaynaklı olabilir çünkü alalı daha 3 ay oluyor.
güç kaynağı : high power 80 plus hpq-500st-h12s
Ekran kartı : Asus R7 250 2Gdr5
cpu : QuadCore Intel Core i5-3330, 3000 MHz
ram : ddr3 4gb
windows xp desteklemeyen monitör var mıdır
windows xp ile çalışan bazı yazılımlar var arkadaşlar bazen xp kullanmak gerekebiliyor fakat şu an 75 hzlik bir monitör veya 144 olsa yeni nesil bir monitörün xp de çalışmama ihtimali var mıdır galiba widows 7 destekliyor diye biliyorum. veya xp kurulu makinede 75 hz yerine 60 hz mi çalışır ?
x1550 ekran kartı silent sürücü sorunu
|
p9 lite usb bağlantı sorunu
|
sony harici diskin ışığı yanmıyor
|
Reset tuşuna basmadan görüntü gelmiyor
|
Ekran kartım arızalı olabilir mi ?
|
Açılışta ekrana görüntü gelmiyor veya geç geliyor
|
|
yeni aldığım anakarttan windows açılmıyor (çözüldü)
|
Meslek: öğrenci
İlgi Alanları: Bilgisayar, photoshop
anakart : p5kpl am se işlemci : e7500 core 2 duo ram : 4gb 800 mhz ekran kartı : nvidia geforce gt 430 psu : 350w |
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 5 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 597
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.585 (Bu ay: 208)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware