Şimdi Ara

Bilgisayarımda performans sorunu .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar 3 sene once bilgisyarimi exa dan aldim, gecenlerde oyun yukliyim oyniyim dedim fakat point plank gibi bir oyunda bile kasmalar yasadim. sorunun tozdan oldugunu dusundum ve temizledim bilgisayarimi ardindan sorun devam etti. driverden olabilecegini dusundum driverleri guncelledim sorun duzelmedi. bilgisayarda virus oldugunu veya isletim sisteminden kaynaklandigini dusundum harddiski bicimlendirdim xp 64 bit kurdum yine duzelmedi. fanlardan kaynaklandigini dusundum fakat fanlarim calismakta. ne yapacagimi bilmiyorim yardimci olursaniz sevinirim
    ekran karti : zotac gts 250 1 gb 256 bit gdrr3
    ram : 6 gb hi level 1333 mhz ddr3
    kasa: 520 watt akasa zen
    anakart : gigabyte ma785gt - u3dh ( ismi boyle bisi olmasi lazim )
    islemci : amd phenom II 3.1 cift cekirdek black editon ( modelinin ismini hatirlamiyorum )
    MOBİLDEN GONDERİLDİ
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oyunun adını duymadım ona yorum yapamam, ama sistem gereksinimlerini karşılıyorsa herhangi bir takılma yaşamaman lazım. tozlanma vardır dedim temizledim demişsin, ama mesajının sonunda fanlardan olduğunu düşündüm ama çalışıyor diyorsun. temizlerken fanlarını temizlemedinmi, asıl toz toplayan ve sorun çıkaran parça bunlar zaten
    &#63743;MacBook Pro 15&quot; Late 2011 | Intel Core i7 2.4 GHz | 16 GB 1333 Mhz DDR3 Ram | 120 GB Corsair Force GT SSD | Intel HD Graphics 3000 512 MB + AMD Radeon HD 6770M 1024 MB&#63743;
    &#63743;iPhone 5 White &amp;amp; Silver&#63743;
  • bi restart at kardes

• ekran kartı ve işlemci termal macunlar yenilenmesi lazım kasanın içi temizlenmesi lazım. psu ölmüş olabilir yeterli elektriği veremiyor olabilir. ama ilkte dediğimi yap bakalım bir bunu yaptıktan sonra win7 ultimate kur.
  • bu arada benim ekran kartımda termal macun yerleri var ama orada termal macun yok, çünkü ekran kartım kapaklı değil direk fan var üstünde. bu arada işlemci için ayrı, ekran kartı için ayrı termal macun mu var?

Orijinalden alıntı: BratCurse

bu arada benim ekran kartımda termal macun yerleri var ama orada termal macun yok, çünkü ekran kartım kapaklı değil direk fan var üstünde. bu arada işlemci için ayrı, ekran kartı için ayrı termal macun mu var?

hayır hepsi için aynı olur. kaliteli birşey al cooler master felan.
    Daha Fazla Göster
  • tamam şuan bilgisayarımı açtım ve gerek ekran kartında gerek işlemcide 1 gıdım termal macun kalmamış, erimiş bitmiş

Orijinalden alıntı: BratCurse

arkadaslar 3 sene once bilgisyarimi exa dan aldim, gecenlerde oyun yukliyim oyniyim dedim fakat point plank gibi bir oyunda bile kasmalar yasadim. sorunun tozdan oldugunu dusundum ve temizledim bilgisayarimi ardindan sorun devam etti. driverden olabilecegini dusundum driverleri guncelledim sorun duzelmedi. bilgisayarda virus oldugunu veya isletim sisteminden kaynaklandigini dusundum harddiski bicimlendirdim xp 64 bit kurdum yine duzelmedi. fanlardan kaynaklandigini dusundum fakat fanlarim calismakta. ne yapacagimi bilmiyorim yardimci olursaniz sevinirim
    ekran karti : zotac gts 250 1 gb 256 bit gdrr3
    ram : 6 gb hi level 1333 mhz ddr3
    kasa: 520 watt akasa zen
    anakart : gigabyte ma785gt - u3dh ( ismi boyle bisi olmasi lazim )
    islemci : amd phenom II 3.1 cift cekirdek black editon ( modelinin ismini hatirlamiyorum )
    MOBİLDEN GONDERİLDİ

dostum oynadığın online bir oyun olduğu için bağlantının yetersiz kalma ihtimali var mı ona bak birde...
    speedtest ten bağlantını bir ölçtür...

• kardeşim burda sorununu çözemedin diye kötüleyemezsin. burası yardım yeridir eğer çok biliyorsan gidip sokak aralarında çok güvendiğin bilgisayarcılara gidebilisin ;)

Orijinalden alıntı: hassiumd

kardeşim burda sorununu çözemedin diye kötüleyemezsin. burası yardım yeridir eğer çok biliyorsan gidip sokak aralarında çok güvendiğin bilgisayarcılara gidebilisin ;)

Aynen katılıyorum dostum. Burda kimse bilgisayarcı değil belki birkaç bilgisayarcı çıkabilir. Yılların verdiği kullanım tecrübeleri ile birilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz. Beğenmeyen forumda boşa dolaşmasın.

"Biliyorsan konuş adam görsünler, bilmiyorsan sus da adam sansınlar"

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.