Bildirim
Bilgisayarımda gözüken cihaz ismi ile itunes taki farklı.[SS'li]
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Guncel... -
Güncel -
Telefonu ilk aldığında mikrofona ismini söyledin mi?
Şaka bir yana iTunes tan değiştirmeye çalıştığında tekrar Fatih yazısı mı geri geliyor? -
İtunesten degisiklik yapabiliyorum, sorunum itunestkini ne yaparsam yapiyim bilgisayarimda cihaz bahadir olarak gozukuyor -
sorun devam etmekte -
cihaz bahadır ismini sahiplenmiş anlaşılan görüyorum ki cihazınız iOS 5, belki bir bug falan olabilir. beta sürüm ne de olsa. tam bir bilgim yok tabii. bilen arkadaşlardan bir açıklama gelir diye düşünüyorum. restore etmeyi denediniz mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryuzaki-L -- 5 Temmuz 2011; 13:07:54 > -
Peki Bahadır kim? Şaka değil yani böyle bir arkadaşı tanıyor musunuz? -
Taniyorum o arkadasin cihazinida baglanistik benim bilgisayra . Zaten ne olduysa ondan sonra oldu -
arkadaşlar aynı şey benim başımada geldi... bi arkadaşın iphone unu bağladık benım itunese... şimdi kendi iphonemi baglayınca itunes te kendi atadıgım isim görünüyor ama bilgisayarımda o arkadaşın ismi görünüyor... böle bişey başına gelip çözüm bulan yada nasıl düzeltebileceğimi bilen var mı ??? -
aynı sorunu bende yaşiyorum çözümünü kimse bulamadı her şeyi denedimm -
-
Donanımınızdaki USB aygıtı HOST görüneni silin,en baştakidir o.Bu işlem USB bağlantı geçmişinide siler ve düzelir. -
aynı problem bende ve bir arkadaşımda da var -
Aynı sorun bende de vardı bilgisayardan iphone sürücüsünü kaldırdım, telefonu yeniden takınca kendiliğinden sürücüyü yükledi artık telefonun adı Apple Iphone görünüyor en azından başkasının adı yazmıyor :) Itunes'ta ise kendi adım görünmekte. -
Bendede ayni durummevcut -
yok mu bir çözümü :(((( -
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Donanımınızdaki USB aygıtı HOST görüneni silin,en baştakidir o.Bu işlem USB bağlantı geçmişinide siler ve düzelir.
Bunu yaptığınızda düzelmedi mi? -
quote:
Orijinalden alıntı: serkanvda
quote:
Orijinalden alıntı: gps.navigation
Donanımınızdaki USB aygıtı HOST görüneni silin,en baştakidir o.Bu işlem USB bağlantı geçmişinide siler ve düzelir.
Bunu yaptığınızda düzelmedi mi?
Win7 de bunu nasıl yapacağımızı detaylı verebilirmisiniz? -
ben de birsey anlamadım ama aynı sorun bende de var. detaylı anlatır mısınız?
Benzer içerikler
- telefonda kayıtlı kişiler görünmüyor
- spotify uygulama içinden premiuma geçemezsin ne demek
- iphone titriyor ama bildirim yok
- numarasız mesajları engelleme
- turkcell arama bekletme
- iphone uygulama şifreleme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X